Ne mutlu banaTamam canım sağol :) Sayende bu sporu tanıdık vallahi :)
O zaman aramıza yeniden hoşgeldin sen baya eski callancı olmalısınvee 1-2 senenin ardindan tkrar basladim bugun ikinci gunumdu. Callaneticsin eski topiginde de vardim :))
Farkındamısın efsuncum toplamda 60cm bu ay ise 10 cm incelmişsin tebrik ederim.azmini istikrarını çok takdir ediyorum devamını diliyorum ve sana çok özeniyorum inan6 hafta olmuş süper calla başlayalı
düzenli yapıyorum, sonuçlar gayet iyi
ben çok memnunum
her ay 1 cm dahi olsa incelsem benim için kardır
Son 1 ayın ölçü farkı
Göğüs: 3 cm
Göbek: 1 cm
Bel:1 cm
Basen: 3 cm
Bacak en kalın yer: 2 cm
Toplamı ise:
Kilo:20.4
Bel: 13 cm
Göbek:18cm
Kalça: 19cm
Bacak: 10cm
Eylül'de başladığım dukan ve koşu bandı, Aralık itibari ile callatenicsin sonuçları...
Ne mutlu banasizler güzel sonuç aldıkça ben de mutlu oluyorum
O zaman aramıza yeniden hoşgeldin sen baya eski callancı olmalısınben 2 yıldır takip ediyorum çünkü.ilk sayfada da yazdığım gibi sporu tatmışsanız ve bu callansa geri dönmemeniz mümkün değil
Farkındamısın efsuncum toplamda 60cm bu ay ise 10 cm incelmişsin tebrik ederim.azmini istikrarını çok takdir ediyorum devamını diliyorum ve sana çok özeniyorum inan
O zaman aramıza yeniden hoşgeldin sen baya eski callancı olmalısınben 2 yıldır takip ediyorum çünkü.ilk sayfada da yazdığım gibi sporu tatmışsanız ve bu callansa geri dönmemeniz mümkün değil
Farkındamısın efsuncum toplamda 60cm bu ay ise 10 cm incelmişsin tebrik ederim.azmini istikrarını çok takdir ediyorum devamını diliyorum ve sana çok özeniyorum inan
cok ozendim valla tebrik ederim. Super call cok zor ya yaptigim zamanlardan hatrliyorum da canm cikiyodu size kolay mi geldi nasil alistinz6 hafta olmuş süper calla başlayalıdüzenli yapıyorum, sonuçlar gayet iyiben çok memnunumher ay 1 cm dahi olsa incelsem benim için kardırSon 1 ayın ölçü farkıGöğüs: 3 cmGöbek: 1 cmBel:1 cm Basen: 3 cmBacak en kalın yer: 2 cmToplamı ise:Kilo:20.4Bel: 13 cmGöbek:18cmKalça: 19cmBacak: 10cmEylül'de başladığım dukan ve koşu bandı, Aralık itibari ile callatenicsin sonuçları...
cok ozendim valla tebrik ederim. Super call cok zor ya yaptigim zamanlardan hatrliyorum da canm cikiyodu size kolay mi geldi nasil alistinz
Hadi hayırlısı canım.güçlendirmeyi dikkatle yap ki sağlama al verdiğin kilolarıSağol canım o şekilde düşünmemiştim haklısın, 10 cm İyiymiş, gerçekten harika inceldim, aynaya bakınca çok mutlu oluyorum, bu da bana şevk veriyor, azmimi arttırıyor, 1 haftadır yatılı misafirim var ama sporumu ve diyetimi etkilemiyor çok şükür
9 Mart ta güçlendirmeye geçeceğim inşallah, heyecanla 9 Mart'ı bekliyorum...
Aynen canımevet aynen oyle hatta senin nickin baska biseydi sanirim bu yeni :)
bugn 3. Yaptim
Ilk sayfaya hiç göz atmadın sanırım.orda tüm bilgileri ve linkleri bulabilirsin.Internette videoları bulamıyorum sadece 58 dakikalık bir video var o hangisi acaba? Siz nerden izleyip yapıyorsunuz?
Hadi hayırlısı canım.güçlendirmeyi dikkatle yap ki sağlama al verdiğin kiloları
Aynen canım
Ilk sayfaya hiç göz atmadın sanırım.orda tüm bilgileri ve linkleri bulabilirsin.
Anlıyorum seni canım inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın.iç bacak hareketi tabi ki videolarda var.yere oturup bacakları açıp ayak içiyle sandalyeyi sıkma hareketi iç bacağı sıkılaştırır.
Ilk sayfada link var ve 10 saatte 10 yaş gençleş ile başlayıp en az 10 gün yaptıktan sonra süper callanla yada kilo verme amacındaysan evolution ve cardio yapmalısın.herkese merhaba arkadaşlar.bende kilo verdim ama vücudum daha sıkı ve ince gözüksün istiyorum.biraz araştıma yaparken kendimi burda buldum.daha önceden jıllıan ve leslie yapmışlığım var.ben callan da nerden başlamalıyım?bir de herkes link istemiş yotube de yok mu ordan bakarak yapsak olmaz mı?
Senin bilgisayarının güvenlik ayarları ile alakalı olmalı.linkler açılıyo fakat SIRADAN INDIRME seçeneğine tıklanamıyor bende böyle bi sorun var :2:
Hayır aynı kişi değil.biri jillian michael biri callan pickney.nette de araştırırsan fotoğraflarından videolarından alakaları olmadığını anında anlayabilirsin.aynı kişi olduğu izlenimine nasıl kapıldın anlayamadım.arkadaşlar callanetic le jillian michael arasındaki fark ne ikiside aynı kişiye ait değilmi?
Yanlış indirme seçeneğini seçiyorsun ki öyle bi uyarı alıyorsun.sıradan indirme seçeneğini seçmelisin.bende indiremedim, ödeme yaparsanız indirecek uyarısı veriyor..