Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

canım bişey sorcam izninle ben 3 gün ara vermişim bilmeyerek onun dışında hergün yapıyorum ama hla 10 yaş gençleşteym zorlnıyrm diğernde özellkle boynum agrıyo normal mi. bide kaslar çok çalıştıgı için eger beslenmeye önem verilmezse kaslar eriyebilirmiş yani bununla nasıl beslenmeliyiz bilgin var mı
Hayır bu bi kas geliştirme sporu değil.mevcut kaslarını uzatma ve şekillenmeyi sağlıyor.bu yüzden beslenme ile ilgili özel bir şey yapmana gerek yok ama kilo vermek amacını da taşıyorsan sağlıklı ve düzenli beslenme ile callaneticsi destekleyebilirsin.
Boynunun ağrıması normal değil.karın hareketlerini dikkatle yapmanı tavsiye ederim.başını ve kollarını tek parça gibi hareket ettirmelisin ve en fazla 1-2 cm ileri geri yapmalısın. Mekik çeker gibi yapma sakın hareketi,boynunu ağrıtan budur.
Özellikle boynu kaldırırken tüm talimatlara uygun şekilde kaldır :KK34:

tel dönemini yanlış yadıız sanrm regl dönemi ise sebep olabilecek yükek olasılıkla o yüzden tabi hareketler konusunda da sıkıntı olabilir :44::44:
Evet canım iphone'dan yazıyorum o da kafasına göre değiştiriyor bazen.

evet canım oluyo tlflarda sıkıntı :KK34: peki ben şuan yaptığım sporun faydasını regl dönemi bitince görürmüyüm fikriniz var mı?

lotuscum canim ben evolution i yapiyorum ama bebekten dolayi cok vaktimi aliyor
. dedim bari su 20 dk lik bölgesel calismalari indireyim.
ama birde baktim ki sadece hip and behind ve stomach var.
ama aciklamanda bacak da var demissin. :KK50:
bacak icin bölgesel yok mu acaba.

Canim kontrol edip donucem demistin:KK5:

Callanetics 4 gündür yapıyorum hani videoda bel için olan hareketler var ya önce,onları yapmayıp basen ve bacak hareketlerini yapsam sadece olur mu? çünkü bel bölgemde hiçbir sorun yok :26:

Bit an önce başlamanı tavsiye ederim.Kişiye, kas oranına, daha önce spor yapıp yapmadığına bağlı olarak alınan sonuçlar değişiyor.

Aaa canım hoşgeldin özledik seni.bebişin nasıl? Sen çok iradelisin eminim istediğin kadar kilo verirsin :KK34: arasıra yaz mutlaka :KK34: kocaman öperimmmm

Canım harektleri dikkatlice yapıyomusun? aradan zaman geçince hareketleri tam anlamıyla yapmayı unutabiliyoruz :KK34:
O yüzden etkisi az olabilir yada tel dönemi vs yakın olabilirirsin ödem sebebiyle ölçülerinde değişiklik olmamış olabilir.

Daha önce spor yapmışlığım var dolayısıyla çok aşırı ağrı çekmedim
Ama yine de etki eder değilmi? :what:

Selam lotuscuğum bakıyorum hala calleneticse devam edenler var, ben ara ara yapıyordum , ama son zamanlarda iyice ağırlık verdim. Herkese kolay gelsin, kilo ile uğraşıyorum hala ama çıkıntı derdim yok öpüyorum sizleri :)

Callanetics 4 gündür yapıyorum hani videoda bel için olan hareketler var ya önce,onları yapmayıp basen ve bacak hareketlerini yapsam sadece olur mu? çünkü bel bölgemde hiçbir sorun yok :26:
Tabiki yapabilirsin sadece ısınma hareketlerini atlamamanı tavsiye ederim.
Daha önce spor yapmışlığım var dolayısıyla çok aşırı ağrı çekmedim
Ama yine de etki eder değilmi? :what:
Tabiki eder canım :KK34:
Bacak inceltmede ne kadar etkili?
Ciddi etkili özellikle iç bacak konusunda etki gördüğüm tek spor.
Selam lotuscuğum bakıyorum hala calleneticse devam edenler var, ben ara ara yapıyordum , ama son zamanlarda iyice ağırlık verdim. Herkese kolay gelsin, kilo ile uğraşıyorum hala ama çıkıntı derdim yok öpüyorum sizleri :)
Yelsercim hoşgelmiş sefalar getirmişsin :KK34: süpersin!!!ne güzel hala devam ediyosun ve beni unutmayıp topiğimize uğruyosun teşekkür ederim.bu arada kilo konusunda problemin ciddiyse dukanı tavsiye ederim ben 6kg civarı verdim, ablam da 10 kg verdi.diyetten ziyade yaşan ve beslenme tarzımız oldu :KK34:

Yelsercim hoşgelmiş sefalar getirmişsin :KK34: süpersin!!!ne güzel hala devam ediyosun ve beni unutmayıp topiğimize uğruyosun teşekkür ederim.bu arada kilo konusunda problemin ciddiyse dukanı tavsiye ederim ben 6kg civarı verdim, ablam da 10 kg verdi.diyetten ziyade yaşan ve beslenme tarzımız oldu :KK34:

Ben bugün 5/21 yapacağım . Daha ilk 21im. Heyecanlıyım sonuçlar için.
Midem indi baya ama kalça da değişim yok gibi
Daha ölçü almadım ama .kaç gün içinde kalçada değişim başlıyor? Kıyafetlerim oturuyor üstüme rahatsızım bu durumdan.
Şimdiden teşekkürler
Herkese hayırlı geceler :KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kusura bakmayın sormayı unutmuşum iç bacakta etkili demiştiniz ya bunun için ne kadar devam edilmeli, kaç günde etkisini gördünüz?
Ayrıca diyet yaptınız mı?
Çok soru sordum kusura bakmayın:sly:

Canım Dukan ile 11kilo verdim, calleneticsle süper oldu ama devam edemedim, tavuktan tiksindim resmen,şimdi ayça kaya yapıyorum bağırsaklarıma da iyi geliyor yavaş yavaş veriyorum görüntü olarak callanetics sayesinde çok moralim bozulmadı ama tartı canımı sıkıyor onun için yapıyorum.Anlatmıştım Callaneticsten sonra hiç o eski hantal halime dönmedim, fakat hiç bırakmadım ara arada olsa hep yaptım,tavsiyen için teşekkür ederim canım :)

Ben bugün 8.yi yaptım ama daha sonuç göremedim ya :KK14: basenlerim gene aynı hiç bi ölçü değişikliği yok sıkılaşmada hissetmiyorum :KK43: ben birtek bölgesel için olanını kalça ve basen çalışıyorum sizin yaptığınız 1 saatlik videoyu değil ondan mı acaba :44: kilom hiç yok ama pamuk gibiyim sporsuz 25 kilo verdiğim için napıcam ben bu sarkıklarla :2: :26:

Ben bugün 8.yi yaptım ama daha sonuç göremedim ya :KK14: basenlerim gene aynı hiç bi ölçü değişikliği yok sıkılaşmada hissetmiyorum :KK43: ben birtek bölgesel için olanını kalça ve basen çalışıyorum sizin yaptığınız 1 saatlik videoyu değil ondan mı acaba :44: kilom hiç yok ama pamuk gibiyim sporsuz 25 kilo verdiğim için napıcam ben bu sarkıklarla :2: :26:

Gözdem'cim doğru yaptığından emin ol ve bir bütün olarak yap yani 1saatlik video en doğrusu, bence en baştan başla. İlk yaptığım gün resmen uyuya kalmıştım ,normalde yatakta dört dönen ben sabah yattığım yerden kalktım. Calleneticsi ilk yapanların hepsinde neredeyse ilk 3gün acayip uyku yapmıştı bu hareketler, eski topikte yazıyor ama orada sayfalar çok fazla iyice karışık, lotuscuğum iyi ki bu sayfayı açmış...
Baştan yap, sayacın hızında yap...
Kolay gelsin :21:

Gözdem'cim doğru yaptığından emin ol ve bir bütün olarak yap yani 1saatlik video en doğrusu, bence en baştan başla. İlk yaptığım gün resmen uyuya kalmıştım ,normalde yatakta dört dönen ben sabah yattığım yerden kalktım. Calleneticsi ilk yapanların hepsinde neredeyse ilk 3gün acayip uyku yapmıştı bu hareketler, eski topikte yazıyor ama orada sayfalar çok fazla iyice karışık, lotuscuğum iyi ki bu sayfayı açmış...
Baştan yap, sayacın hızında yap...
Kolay gelsin :21:

düzgün yapmaya çalışıyorum 9.günden sonra super callanetics geçtim dün yaptım inşallah bugünde yapıcam hareketleri tam yapabiliyorum ama çok yorucu ya öldüm resmen :KK53:

Kızlar merhaba. :KK3:
Uzun zamandır callanetics yapmamıştım. Bugün cardioyla döndüm.:KK4: Videoya ilk göz attığımda 'Bu mu yağ yaktıracak' demiştim ama bugün öldüm resmen. Çok zorlandım ama işe yarayacağına eminim. Kollarım, bacaklarım, karnım nasıl yandı anlatamam. Elim ayağım tutmuyor desem yeridir.:KK1: Ama işe yarayacağına eminim. İnşAllah zorlandığım için pes etmem.

kızlar ben indiremedim bana yardımcı olur musunuz?

Torrent programından indirebilirsin canım :KK66: önce programını bilgisayarına indir sonra torrentarabul yaz Google'a o siteye yazıp indirebilirsin :) kolay gelsin canım :KK66: :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X