- 7 Aralık 2012
- 885
- 81
Hayır bu bi kas geliştirme sporu değil.mevcut kaslarını uzatma ve şekillenmeyi sağlıyor.bu yüzden beslenme ile ilgili özel bir şey yapmana gerek yok ama kilo vermek amacını da taşıyorsan sağlıklı ve düzenli beslenme ile callaneticsi destekleyebilirsin.canım bişey sorcam izninle ben 3 gün ara vermişim bilmeyerek onun dışında hergün yapıyorum ama hla 10 yaş gençleşteym zorlnıyrm diğernde özellkle boynum agrıyo normal mi. bide kaslar çok çalıştıgı için eger beslenmeye önem verilmezse kaslar eriyebilirmiş yani bununla nasıl beslenmeliyiz bilgin var mı
Boynunun ağrıması normal değil.karın hareketlerini dikkatle yapmanı tavsiye ederim.başını ve kollarını tek parça gibi hareket ettirmelisin ve en fazla 1-2 cm ileri geri yapmalısın. Mekik çeker gibi yapma sakın hareketi,boynunu ağrıtan budur.
Özellikle boynu kaldırırken tüm talimatlara uygun şekilde kaldır
Evet canım iphone'dan yazıyorum o da kafasına göre değiştiriyor bazen.tel dönemini yanlış yadıız sanrm regl dönemi ise sebep olabilecek yükek olasılıkla o yüzden tabi hareketler konusunda da sıkıntı olabilir :44::44: