Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi partı indirirken bu uyarıyı alıyosun?Lotuscugum dosya bozuk dıyor
Harektleri hakkını vererek yapıyorsan tabiki kendi hızında yapmalısın.zaten tam anlamıyla hareketleri yapıyorsan faydasını görürsünKızlar ben 10. yu bitirdim ve sonuçlar inanılmaz , öyle ki her an aynanın karşısında göbeğime bacaklarıma bakar oldum çünkü sıkılaşmanın farkındayım. Ama bir sorum var , Callan videoda kendi hızınızla yapın diyor ya o yüzden ben alıştım diye hareketleri onlara göre çok hızlı yapıyorum mesela onlar 40taysa ben 100 yapmış oluyorum.Sizce hızlı yapmak daha az mı etki eder? Çünkü daha az süre acı yaşadığım için hızlı yapıp hemen bitiriyorum.Sizce sayaçla aynı hızda mı yapmalıyım yoksa kendi hızımla devam mı etmeliyim?
Canım gün sınırı yok calllanda.artık 10 saatte 10 yaş gençleşi çok rahat yapıyor ve zorlanmıyorsan ve daha sıklaşmaya devam etmek istiyorsan süper yapmalısın.süperi de istediğin ölçülere ulaşana dek yapabilirsin.istediğin ölçülere ulaştığında hangi programı yapıyor olursan ol korumaya geçebilirsin.
Tekrar yükliycem uygun zamanda çünkü ciddi mesai isteyen bi iş videoyu yüklemek.yüklemeyi yaptığımda burdan bildiririm size.Canım bütün dosyaşarı indiriyorum çalıştıra ıyorım dosya bozulk diyor
Cardio da sorun var sanırım üstte yazdığım gibi en uygun vakitte yükliycem yeniden.ayrıca rar şeklinde sıkıştırmadan İnternet'e yüklemek mümkün değil çünkü videolar çok uzun neredeyse 1gblık videolar bunlar.Arkadaslar Merhaba, bende cardio ve evaluationu rar olarak indirdim. Fakat Pc ye rar dosyalarini acmaya calisiyorum sürekli hata veriyor. Bilgisayarim da Winrar da yüklü ama bir türlü dosyalari acamadim. Quick Hips ve 10 saatte 10 yas gencles rar olmadigi icin sorunsuz calisiyor. Bunlarin rar olmayani var mi?
Diyet yaparken callanetics yapabilirsin Sıkılaşma kilo vermeyi asla engellemez.kalçayı dikleştirdiği gibi doğal olarak bacaklarını da şekillendirir.üst bacağın kalınsa iç bacak hareketini yavaş yavaş sayısını yükseltmeyi deneyebilirsin.Peki daha sonra 10 saatte 10 yaş gençleşi yapmak istersem yine yapabilirim değil mi? Lotus bir şey sormak istiyorum canım;
Diyet yapıyorum. 10 saatte 10 yaş gençleş bitti. Vücudum önceden çok yumuşaktı etkisini gördüm egzersizlerin, eskisi gibi değil. :) Süpere başlamadım. 4-5 gündür tembellik yaptım. Diyet yaptığım için korkuyorum aslında. Callanetics vücudu sıkılaştırmak için. Vücudu sıkı olan insanların daha zor kilo verdiğini duydum. Basenlerim çok fazla. Basenlerim sıkılaşırsa ve gitmezse diye korkuyorum. Bu yüzden diyetle birlikte cardio callanetics yapsam ve kilo verince diğerlerini yapsam olur mu? Bir de callaneticsin popoyu dikleştirme etkisi var mı? Üst bacağım çok kalın ve şekillensin de istiyorum.
Ilk sayfadaki fotoya göz atabilir yada internette callanetics before after diye görsellerde arama yaptırabilirsin.Ay kızlar nasıl dayaniyorsunuz ben denedim felaket yoruyor insani :))) baslaangictaki ve sonraki fotolarinizi cekmednzmi goremedim ben yada olcu olarak kacar cm inceldiniz??
Ben yeni basliycam canim ilk neyle baslayim bu arada kilom 68.8 nasil baslamaliyim hangi videoyla cvb verirsen sevinirim
ez.kalçayı dikleştirdiği gibi doğal olarak bacaklarını da şekillendirir.üst bacağın kalınsa iç bacak hareketini yavaş yavaş sayısını yükseltmeyi deneyebilirsin.
Bacakları bara koyup yapılan bacak hareketleri bacaklarının arkasına etki eder.telden girdiğin için şu an bi çözüm düşünemiyorum ama yinede düşüneyim bakalım ne yapabiliriz.Lotus tsk ederm yapmaya calisiyorum elimden geldigince bende Alt bacaklarin arka kısımlarına iyi geliyormu acaba ozellikle hangi hareketi yapmali bunun icin. Bide ben telden giriyorun youtube dan aciyorm ama turkce degl telefonada indiremedm burdan
Anlıyorum seni canım inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın.iç bacak hareketi tabiki videolarda var.yere oturup bacakları açıp ayak içiyle sandalyeyi sıkma hareketi iç bacağı sıkılaştırır.Bir zararı olmaz diyorsun yani canım? :) Çok sevindim buna. :) Üst bacağım çok kalın gerçekten. Vücudumda en rahatsız olduğum bölge üst bacaklarım. Çok kalın olduğu için biçimsiz duruyor. Kalça çıkıntısı hiç yokmuş gibi bir görüntü var. Düz gibi. Anlatabilmişimdir umarım ne demek istediğimi.:26: Canım iç bacak hareketleri senin bize linkini verdiğin videoların içinde var mı?
Tebrik ederim çok güzel sonuçlar almışsın...mrb kızlarrr evlenmeden önce callan yapıyordum. 1 ay kadar yaptım birde yakşalık 1 saat yürüyordum. ikisi birlikte olunca süper etkileri olmuştu. arkasından düğün stresi fln baya kilo vermiştim hiç sarkmadan düğünde istediğim oldu incecik bir gelindim fakat evlendiğimden beri evdeyim hiç hareket yok spor yapmıyorum baya bi kilo aldım. geçen haftalarda callana başlamak için girişimde bulundum ama yapamadım. bugün yeniden başladım ilk callanı şimdi yaptım inş. bırakmayacağım şimdi ölçülerimi alacağım ve 10 gün sonraki değişimi sizlerle paylaşacağım. şuan ki ölçülerimi de sizlerle paylaşmak istiyorum. hem siz değişimi görün hem bende yapmayı bırakmama böylece
bel: 70
simit: 90
kalça: 104
bu kadar olduğumu farketmemiştim. şuan callan günde 2 defa mı yapsam dedim
Tebrik ederim çok güzel sonuçlar almışsın...
bu arada cardio callanetics linkleri yenilendi, kitap ve 10 saatte 10 yaş gençleş resimli halini de yükledim ve linkleri ekledim ilk sayfaya.... güle güle kullanın...
henüz değil canım bugün yüklemeye çalışıcam...Teşekkür ederiz lotus :) Beginningi de yükledin mi ?
sağol lotus :) inş. gene sonuçlarını göreceğim daha öncede senin linklerinden indirmiştim çok sağol iyiki bu konuyu açmışsın
henüz değil canım bugün yüklemeye çalışıcam...