Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Kizlarsizd bi sorum olacak lutfen bi cevab verin cok dua ederim
Ilk sorum
Ben hic bisey anlamadim nerden basliycam nasil basliycam
Once kendimden bahsedeyim 70 kiloyum 8 ay obcedogum yaptim çatlaklarım var selulitte cabası
Simdi benim dusuncem simdimi bu spora baslayim 48 kilo olmak istiyom kilom gitmeden sikilasirsam kilom cokta azalmaz
Yoksa 60 kilo oldugumdami baslasam suan diyet yapiyorum nolur bna cevab verin kizlar siz ne düşünüyorsunuz

En buyuk sorunum kalcam ve basenim ozellikle basenlerim cok buyuk inanilmaz derece tabi bide gobek var

Eğer kilo vermek istiyorsan p.tesi, çrş, cuma cardio callan ve salı, perş, ctesi evaluation callan yapman öneriliyor. Biraz Kilo verdikten sonra 10 saatte 10 yaş programına geçebilirsin. Ben callan ve evaluation ı bilmediğim için kilo vermek istediğim halde 10 saatte 10 yaş programına başladım. Buna rağmen işe yaradı. 10 gündür yapıyorum, Ölçü alma alışkanlığım yok ama sıkılaştığımı hissediyorum. Şimdi de diğer videoları indirmeye internetim yok. Kilo vermek için emzirmiyorsan dukanı dene derim. Dukan ile 13 kilo verdim.

Allah razi olsun senden canm benim
Bu videolari nrrden temin edebilirim

Allah razi olsun senden canm benim
Bu videolari nrrden temin edebilirim

bu konunun ilk sayfasında linkler var oradan indirebilirsin.
oradan İndiremezsen bana mail adresi yaz ben sana mail atarım. (sadece 10 saatte 10 yaşı atabilirim ama diğerleri bende yok)
Çünkü ben başka yerden temin etmiştim, ilk sayfadaki linkler aynı yerden mi bilmiyorum.
bu arada türkçe dublajlı olan sadece 10 saatte 10 yaş...

can1m benim elinlad1mde mücize birseymi var ben y1llard1r ugras1yorum 48 göremedim ilk hamileliğe 45 ile bas 50 düştüm 2 ham sonra 54 leri gördüm 2 ayd1r spor yap1yorum salata ile besleniyorum 58 alt1n1 göremedim mücize birsey biliyorsan bizede söyle bu arada call için önce CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR : 10 saatte 10 yaş gençleş programı callaneticsin ilk programı olrak kabul ediliyor.57 dklık bir egzersiz.Hareketleri öğrendikten sonra yani 5. yada 6. gününüzde 35-40dk gibi bir sürede yapabilir hale geliceksiniz. bununla ba_laman gerekli

Lotuscuğum beginning videosunu, kitabı bir de 10 saatliğin resimlere ayrılmış hali vardı ya telefona atmak için onu atabilir misin ? :)

teşekkür ederim cevap için. bu arada değişimleri görmeye başladım. etrafım dakiler de görmeye başladı. inanılmaz bir şey. ilk başladığımda bu kadar olacağını düşünmemiştim. artık callanetics'i asla bırakmam. hala hakkını tam olarak veremediğim için diğer videolara geçmeyi düşünmüyorum. Tam tarif ettiği gibi yapmaya başladıktan sonra diğer videoları da yapmaya başlayacağım.

Ne diyeti yapıyorsun

Ben yeni basliycam canim ilk neyle baslayim bu arada kilom 68.8 nasil baslamaliyim hangi videoyla cvb verirsen sevinirim

Ben yeni basliycam canim ilk neyle baslayim bu arada kilom 68.8 nasil baslamaliyim hangi videoyla cvb verirsen sevinirim

ilk sayfayi okursan orda lotus çok güzel anlatmis yeni başlayanlar için CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR : 10 saatte 10 yaş gençleş programı callaneticsin ilk programı olrak kabul ediliyor.57 dklık bir egzersiz.Hareketleri öğrendikten sonra yani 5. yada 6. gününüzde 35-40dk gibi bir sürede yapabilir hale geliceksiniz. bunu tavsiye edrim

Kendi capimda bi diyet uyguluyorum sporlada fit gorunmrl istiyotum bende ne ararsan var basen kalca göbek catlak selulit hepsinden kurtulmam lazimmm

yeni doğum yapmiss1n normal zamanla hepsi bide biz türk kad1nlarinin tipik özelliği can1n1 s1kma hepsi düzelir yeterki azimli olal1m bende ugras1yorum kilom hic değişmedi ama vücudum baya s1k1last1

Sıklaşırsam kilo çokta azalmaz demişsin çok yanlış bi düşünce bu.sıkılaşma yağlarını koruma altına mı alıyoki? Sıkılaşma kaslarının sıklaşmasını ve vücut şeklini düzeltmeye yarar.asla kilo vermene engel değildir aksine çok faydalıdır 1 kg verdiysen 2 kg Vermiş gibi görünmeni sağlar.ilk sayfayı okumanı bikaç arkadaş ısrarla söylemiş fakat anladığım kadarıyla ya okumamışsın yada okuduklarından tahmin olmamışsın.
1- kilo Verdiren bi egzersiz yapmak istiyorum dersen kardiyo ve evolution programını dönüşümlü olarak yapmalısın.
2- amacım sadece sıkılaşmak dersen de 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu yapmanı öneririm.

Lotuscuğum beginning videosunu, kitabı bir de 10 saatliğin resimlere ayrılmış hali vardı ya telefona atmak için onu atabilir misin ? :)
Uygun bi zamanda atıcam canım.

Lotus, süper callaneticsi kaç gün yapmamız lazım? 10 saatte 10 yaş gençleş programına devam etmemize de gerek var mı?
Canım gün sınırı yok calllanda.artık 10 saatte 10 yaş gençleşi çok rahat yapıyor ve zorlanmıyorsan ve daha sıklaşmaya devam etmek istiyorsan süper yapmalısın.süperi de istediğin ölçülere ulaşana dek yapabilirsin.istediğin ölçülere ulaştığında hangi programı yapıyor olursan ol korumaya geçebilirsin.

Cardiyo yu indiremiyorum hep hata veriyor zayıflamak için kullanacaktım ama
Kontrol edicem.

Üstte cevap verdim hala kafana takılan bişey olursa sorabilirsin.

Sevgili balbanum cardioda bi sıkıntı yok indirilebilir durumda.kontrol ettim.nerde nasıl hata veriyo? Yazarsan yardımcı olabilirim

Alkali su yani karbonatlı su deneyeniniz oldu mu ?
Zayıflatıyormuş diye duydum..

Lotuscum,

5 kilo vermek, verirken de sıkılaşmak istiyorum, 1 gün arayla cardio cal yapsam olur sanırım dimi. Daha sonra istediğim kiloya gelince süpere geçerim. Ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…