Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

itiraf itiraf 10 yaş gençleş çalışmamı aksatarak bugün 4.egzersizi yaptım geçen gün dışarı çıkmak için giyinirken bel yanlarımda şu simit dediğimiz yerler düzleşmeye başlamıştı bu çok sevindirici, yalnız ben kum saati tipiyim ilk yüzüm ve belim incelir herzaman := regl dönemine girdim ve vücudum şiş ama yine de fark hissediliyor :)

4. egzersizde 2 gün ara vermiş olmama rağmen hiç sıkıntı çekmedim çünkü Callan ı dinliyorum ve zorlamıyorum sadece dediği şekilde yapmaya çalışıyorum beynimi de devreye sokuyorum...sonuçta hareketi düzgün yapmak sayaca yetişmekten daha önemli şuanda, aksatsam da devam ediyorum çünkü hayatımın bir parçası olsun istiyorum...he ayrıca eskisi gibi esnemeye başladım ve sırt ağrılarım azaldı...Boyun fıtığı olan biri olarak Callan ın komutlarına dikkat edip boynumu kasmamaya çalışıyorum...hiçbir srunum yok şuanda ne ağrı ne ağırlık...Ama hala egzersiz bitiminde tay gibi titriyorum ayakta

Kızlar 3. yü bitirdim ve gerek sıkılaşma gerekse esneme açısından çok iyi sonuçlar görüyorum.Gerçekten kısa sürede işe yarıyor ve işe yaradığı için zararlı şeyleri de yemek istemiyorum yani beni motive ediyor , inşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız

Cok ozur dilerim kizlar yaptiniz linki banada atarsaniz svinirim.turkce dublaj varmis o olursa dahada sevinirim

Canım ilk sayfaya bakarsan lotus arkadaşımız hem geniş geniş anlatmış hemde linkleri var ordanindirebilirsin

Canım kilo olarak dedigin gibi ama vucudum çok yumuşak zayen o sinirlerimi bpzuyor dukanı araştırıyorum ne kadar sürede 5kilo verdin
Dukan teste göre 1 ayda vermem gerekirdi ama pko hastasıydım o esnada.2ayda verdim o yüzden.

Çok güzel gelişmeler canım bak etkileri de görmeye başlamışsın.

3. egzersizimide yaptım.
Süper böyle istikrarla devam

En başta dinç hissetmeye başlamılsındır ve merak etme 10.gün sonunda çok çok iyi hissedeceksin.gelişmerini bekliycem

Cok ozur dilerim kizlar yaptiniz linki banada atarsaniz svinirim.turkce dublaj varmis o olursa dahada sevinirim
Balbanum yazmışdediği gibi ilk sayfaya gözatmsludın önce.

Ya dün ve bugün egzersizleri yapamadım o yüzden çok gerginim

bence gerilme zaten bizi kilitleyen hep bu düşünce yapısı ne yapsan kar yapamadığınsa zarar değil ben şahsen böyle düşünüyorum...diğer türlü strese giriyor olumsuz dırdırlar başlıyor insanın beyninde...

bana gelirse bugün 5 yapmam lazımdı ama regl ilk günü ve ağrılarımdan dolayı halsizim yarına toparlanırım umarım yapmam lazıımmmmm

Callanetics 10 years younger videosunu indirdim ama dublaj gerçekten çok kötü. Dublajsız video linki var mı acaba 10 years younger için )

lotus can1m bu Evolition 5 parts1n bunlar1n hepsini 1 defadam1 yapacaz anlamad1m
Videoya ait Tüm partları indirime işlemi bitince winzip yada winrar yardımıyla açacaksın ve tek bir video ortaya çıkmış olucak.o videoyu hergün 1 kez yapıcaksın.

Callanetics 10 years younger videosunu indirdim ama dublaj gerçekten çok kötü. Dublajsız video linki var mı acaba 10 years younger için )

Malesef bende yok ama nette mutlaka vardır.

Süper call yapmaya çalıştım ama çok zorlandım hareketleri hakkı ile yapamadım çok mutsuzum halbuki ne hayallerim vardı benim hemde 10 saate 10 yaş gençleşmeyi en az30 defa yapmama ragmen mutsuZum ah mutsuzum

ola laaa 5. egzersizi yaptım bugün aralarda ara vermeme ve boğazımdan maşallah hiç kısmamama rağmen şükür göğsümden 2,belden 2 ve baldırdan 1 cm gitmiş devamı gelecek ey koca popo sana da sıra gelecek diye söz verdim kendime
keşke diyet filan da yapsam azcık hırslı olsam ne vardı

arkadaşlar ben basen ve çok hafif de olsa simitlerimden şikayetçiyim, bir sürü çeşidi varmıs sanırım bunun ilk sayfada okuduguma göre, hangisine başlamam lazım benim aynı zamanda 30 days shred ve 8 minutes abs de yapıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :)
ya da şöyle sorayım, incelen arkadaşlar hangisini yapıp da inceldiniz:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…