maşallah cnm sana ya 24 bi de üstüne süper olanından valla helal olsun :) vücudundaki değişiklikler nelerdir aradığını buldun mu
Süper call yapmaya çalıştım ama çok zorlandım hareketleri hakkı ile yapamadım çok mutsuzum halbuki ne hayallerim vardı benim hemde 10 saate 10 yaş gençleşmeyi en az30 defa yapmama ragmen mutsuZum ah mutsuzum
slm lar. bence moralını hiç bozma. ben de yaklasık 3 haftadan sonra tekrar superı yapmaya basladım,hasta falan oldum cok bırakmıstım. ıkı gundur tekrar yapıyorum ama kalca egzersızlerınınn ıkı tanesını hıc yapmıyorum 4 tanede çok yoruluyorum. bazı esnemelerı yapmama ımkan yok yapmıyorum(bacaklarını acıyor,oturuyor fln o hareketı dıyorum.) karın hareketınde ayagımı yere koyuyorum. ama yavas yavas karın guclendıkce kaslar esnedıkce her hareketı daha ıyı yapacagıma ınanıyorum.pelvık lerde 10a kadar yapıyorum yavas yavas 20ye ulasırım. 1 ay veya 2 ay 10yas gencles ı yaparak onların sevıyesıne gelmek mumkun degıl bence zaten.hastalanmadan evvel ayagımı yere koymadan hareketlerı yapmaya baslamıstım mesela, bır sure sonra daha ıyıy yapıyorsun. zorlama bence kendını moralının bozma gun gectıkce daha guzel yapacaksın emın ol..
Canım ben 9 eylülde dukan ve koşu bandına başlamıştım, 12 aralıkta calla başladım
önce 21 gün 10 günde 10 saat gençleşme olanını yapmıştım, çok düzenli yaptım, 6 gün yapıp 1 gün ara verdim
sonra süper geçtim,
9 eylül - 9 ocaktaki ölçü farkı
Kilo:17.4
Bel: 12 cm
Göbek: 17 cm
Kalça: 18 cm
Bacak en kalın yeri: 8 cm...
vayy azmin zaferi işte çok tebrik ederim :)) ya süperdeki kalça ve bacak hareketlerini de yapmak istiyorum ama İngilizcem olmadığı için cesaret edemiyorum klasikten çok farklı mı mantığı yani sadece videoya baksam anlarmıyım neler yaptıklarını ya da başka püf noktalar varmı
Bikaç gün normali yapıp geçersen daha az zorlanırsın.ben 10 years youngerı bitirmiştim fakat 1haftadır hatta 10 gündür spor yapmayı bıraktığımdan şimdi en başından mı başlamam gerekiyor yoksa süperden mi başlayayım
Aramıza hoşgeldin.hareketi yanlış yaptığını düşünüyorum çünkü boyun kasların kasılamamalı.sadrce karın kasların çalışmalı.kolların ve kafam tek parça gibi hareket etmeli ve sadece 1-2 cm ileri geri yapmalısınmerhabalaaar.. bende callanetics yapıyorum 3. günüm, ama başlangıçtayım henüz, çok başındayım yani :)
var mı içinizde 10 years younger in 10 hours yapan ?
ve bi kaç sorum daha olucak, ben karın hareketlerini yaparken, sanki yerden omzumu hiç kaldıramıyormuş gibi hissediyorum, bir de boynum ön kısımdan (şah damarımın olduğu kısımlar desem daha anlaşılır sanırım yani sırtta herhangi bi sıkıntı yok) kasılıyormuş gibi hissediyorum, ama ertesi güne bi tutulma falan olmuyor, herkeste bu böyle mi acaba yoksa bende mi sıkıntı var?
bi de oradaki sayaca yetişemiyorum adam akıllı, onlar 100 yapıyorsa ben anca 50
gün geçtikçe o profesyonelliğe ulaşılıyor mu?
bana bi yardım edin, mağdurum
Klasik callanla yani 10 saatte 10 yaş gençleş ile başlamanı tavsiye ederimarkadaşlar ben basen ve çok hafif de olsa simitlerimden şikayetçiyim, bir sürü çeşidi varmıs sanırım bunun ilk sayfada okuduguma göre, hangisine başlamam lazım benim aynı zamanda 30 days shred ve 8 minutes abs de yapıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :)
ya da şöyle sorayım, incelen arkadaşlar hangisini yapıp da inceldiniz:)
Bikaç gün normali yapıp geçersen daha az zorlanırsın.
Aramıza hoşgeldin.hareketi yanlış yaptığını düşünüyorum çünkü boyun kasların kasılamamalı.sadrce karın kasların çalışmalı.kolların ve kafam tek parça gibi hareket etmeli ve sadece 1-2 cm ileri geri yapmalısın
Klasik callanla yani 10 saatte 10 yaş gençleş ile başlamanı tavsiye ederim