Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başını ve kollarını bir bütün gibi hareket ettirmen lazım canım öpüyorumBoynum biraz ağrıdı ama canım. Hareketler bitince başımı yere koydum bir garip oldum. Sanırım başı serbest bırakmak lazımmış, ben biraz kastıydım.
İşe yaradığı için mi öyle oluyor yani. :) Çok mutlu oldum şimdi.
Çok güzel gelişmeler bunlar devamını dilerim10saatte 10 yaş gençleş videosunun bitirdim, bugün itibariyle süper callaneticse geçtim, incelmesini ise kalça -4, göbek -4,bel -3,bacak -2 😉, bir 20 gün yapıp süper korumaya geçerim sanırım , bakalım süper ne kadar inceltecek 😉
Özelden mail adresini iletirsen atarım tabikiCanim bana da link atar misin mesaj atamiyorum cok ihtiyacim var hemen baslasam
canım biricik mericik adlı arkadaşımız yazmış aynı fikirdeyim.bende çok mutsuzdum 5 kg fazlalığım için ve birçok saçma diyet denemeleri yapmiştim bende Haziran'da dukana başladım pko hastası olmama rağmen 2 ayda 5 kg verdim.önemli olan bu yolda kararlı olmak ki dukan diyetinde sınırlama olmadığı için uymak zor olmuyorKizlar gercekten kendimi cok kotu hissediyorum , bi diyete basliycam sporda yapicam diyorum diyet gidiyo spor da "ben zayiflayamam" dusuncesiyle bitiyo , iradesizligim kendime olan guvenimi sifira indirdi , kilo vericem diyipte hemen istedigi kiloya ulasan kisileri kiskanir oldum ama tabiki onlari cokta tebrik ediyorum.O kadar iradesizim ki artik diyete baslayinca annem ve babam bile bana inanmiyorlar.Aslinda ac degilim ama gece saat onda abur cubur cerez gibi kalorili seyleri yemekten kendimi alamiyorum, okula da gidiyorum ve su kanaate vardim zayif kendine bakan ve guzel insanlara diger insanlar daha saygili daha olculu dusunerek konusuyo yani okula girerken utanir oldum , yazin kendime biraz olsun guvenmek istiyorum , 10 kilo fazlam var lutfen biraz fikir verin.Sizleri takip ediyorum ama burayi kullanmayi pek cozemedigim icin daha fazlasini yapamiyorum bur de okulum sinavlarim olunca... Mumkunse bana link atabilir misiniz? Okuyan herkese cok tesekkurler :)
Tamamdır ilk fırsatımda atıcam.canım bana da yollar mısın linkleri :) özelden mesaj atamıyorum
Az kalmış artık etkilerini görmeye başlarsın sakın yılmacallan 10 yaş 3.saatimi tamamladım.titremeyen kasım kalmadı :) egzersiz sonunda yürümeyi yeni öğrenen tay gibi yalpalamam dışında sorun yok gibi...sayaca aslaa yetişemiyorum ama ne yapsam kardır..ne kadar sürede ne kadar incelirim bir fikrim yok ama bu kalas vücut esneyene kadar devammm :)umarım alışırve senelerce devam ederim çünkü spor salonlarından hiççç hoşlanmıoyorum
Başını ve kollarını bir bütün gibi hareket ettirmen lazım canım öpüyorum
Çok güzel gelişmeler bunlar devamını dilerim
Özelden mail adresini iletirsen atarım tabiki
canım biricik mericik adlı arkadaşımız yazmış aynı fikirdeyim.bende çok mutsuzdum 5 kg fazlalığım için ve birçok saçma diyet denemeleri yapmiştim bende Haziran'da dukana başladım pko hastası olmama rağmen 2 ayda 5 kg verdim.önemli olan bu yolda kararlı olmak ki dukan diyetinde sınırlama olmadığı için uymak zor olmuyor
Tamamdır ilk fırsatımda atıcam.
Az kalmış artık etkilerini görmeye başlarsın sakın yılma
özel msj olarak atıcam ben sana şimdi.Canim cok tesekkur ederim:) , 50 mesaji gecmedigim icin sana mesaj atamiyorum buraya yazsam emaili olur mu?
tamam canım not alıyorum göndericem.kızlar uzunca bir ara eş durumundan elimde bavul yaşamak zorunda oluşumdan dolayı verdiğim kiloların yarısını geri kazanıp callenin tüm etkilerini ve videolarını kaybettim 50 mesajı geçemediğim içinde lotusa mesaj atamıyorum. lotuscuğum bana yeniden 10 years videosunu yollayabilirmisin o.iyicioglu@gmail.com mail adresim. teşekkürler şimdiden.
olacak olacak emin ol ve inanAz kalmış artık etkilerini görmeye başlarsın sakın yılma [/QUOTE
sonuçlari gördükçe daha da iyi olacak mutlaka...bütün gün forumu okudum desem yeri :) teşekkürler böyle güzl paylaşımlar yaptığınız için ...insanlara umut ve destek vermek çok güzel olmalı ayrıca zaman ayırıyorsunuz şimdiden teşekkür ederim...sizinle yılacağımı sanmam bir de Callan teyzeyi pek sevdim...
benimde önce ve sonra hikayem olsun istiyorum gelişmeleri paylaşıcam sizinle ilk gün ölçülerimi almıştım, ekstra diet ya da kardiyo gibi egzersizler yapmadığımdan belki uzun sürebilir sonuç almam ama ilk hedefim bir beden küçülmek... İçimden bir ses bu sefer olacak diyorr
Attım mesajlarına bak tatlımcanım bana da yollar mısın linkleri :) özelden mesaj atamıyorum
özel msj olarak atıcam ben sana şimdi.
tamam canım not alıyorum göndericem.
olacak olacak emin ol ve inan
Rica ederimCok cok tesekkur ederim birtanesin :))
Rica ederim
Bu gece link isteyen herkese linkleri attım güle güle kullanın
Öncelikle pelvis kemiğinin ne olduğunu tam olarak bilmediğini anlıyorum tarifinden.çünkü karın ve kalça kaslarını kesinlikle sıkmaman lazım.hareketi tamamen yanlış yaptığın anlamına geliyor bu.cnm bir şey sormak istiyorum yerde yapılan bacak hareketlerinde pelvisi kaldır diyo ya ben karın kaslarımı ve kalçamı sıkıyorum acaba bunları yapınca pelvis kalkmış oluyor mu yoksa ek birşeyler daha yapmalı mıyım pelvisi kaldırmak için
Rica ederim
Bu gece link isteyen herkese linkleri attım güle güle kullanın
csnım bana gelmemiş
daha 2. günden sıkıcı bulman çok tuhaf. bu egzersiz en çabuk sonuç veren egzersiz 5. yada 6. günden itibaren her anlamda etkisini hissetmeye başlayabileceğin başka egzersiz yok.ben akşam 2. saatimi tamamladım. (10 saatte 10 yaş)
Açıkçası ben bu egzersizi biraz sıkıcı bulmaya başladım. Ben neden böyleyim yaa
Ayrıca kilo vermem gerektiğinden bu hareketler tek başına bir işe yaramayacak. Callan cardio videolarını deneyeceğim ve dans ile zayıflatan videolar bulmaya çalışacağım ( inşallah onların ardından da bu hareketleri yapacağım...
Ama dans videosu bulup başlayana kadar boş durmak yok, 10 saatte 10 yaşa devam.
Bir de hareketleri doğru yapabildiğimi sanmıyorum Karın hareketlerinde boynumu sıkmamayı başaramıyorum ve pelvis hareketlerini de becerebildiğimi sanmıyorum
verdiğin mail adresine attım kontrol ettin mi?
evet canım zaten sürekli mail adresim açık istersen tekrar yazayım.
zynp.tyr@hotmail.com
Spam kutuna da bi bak canım çünkü kesinlikle attım kontrol ettim gönderilenlerden
Spam kutuna da bi bak canım çünkü kesinlikle attım kontrol ettim gönderilenlerden
Ben sana hangi videoyu istiyosun diye mail atmıştım cevap yazmamışsın o yüzden gönderilenlerde görüyordum mail adresini.Vallahi canım her bir karesine baktım yok acaba gelmesi mi uzun sürüyor anlamadım ki
Gönderdim linki.rica etsem videoları mail adresime gönderebilirmisiniz özellikle callanetics 10 years younger in 10 hours bsra-23@hotmail.com