Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Biraz dinleneyim hips & behind yapıcam

bugün 10 years youngerdaki 5. günüm birazdan yapacağım göğüste 2 cm bel ve kalçada 1 er cm incelme oldu 4 günde

Dayanamadım bugün 2. call egzersizimi yaptım kendimi enerjik hissediyorm..

20 saat tamamdır

callanetics süper etkili bişey.ama düzenli yapmak şart,bikaç günde ilk etkilerini görüyor insan. bunu bile bile hep tembellik ediyorum,iyice hantallaştım. inşallah bugünden itibaren düzenli başlıcam.

Sandalyeye ayak.tabanlarimizi koyup sıktıgımız hareket varya arkadaslar ciddi anlamda ic bacak sklastiriyor mu sizce arasini aciyor mu yani.. Benim 20 gun oldu 20 saat yani dis bacakta daha cok etki gordum.

7. saatim de bitti, plasebo etkisi mı bilmiyorum ama kalçalarım biraz daha yuvarlak ve kalkik bir hal aldı, gibi geliyor bana. Ara vermekle ilgili bir sor olmuştu. Ara vermek zorunda miyiz? Ada vermeden devam etsek, hatta bir arkadasın yaptıgı gibi aynı günde iki tane ) nasıl olur ?

Neden yardımcı olmuyosunuz ((

Canım ben 8 min buns ve 8 min legs videolarını bir kaç gün callaneticsle beraber yapmıştım ve bacağımda bir kas çizgisi belirdiğini farkettiğim an bıraktım. daha sonra callaneticse devam ettim ve kas belirginliği de kayboldu. bacakların kaslanması daha da kalın görünmesine sebep oluyor, videodaki kişilerinde vücut şekilleri kaslı ve hiç hoş göründüğünü düşünmüyorum. callanetics bu videodakilere göre çok daha etkili bence çok daha güzel sıkılaştırıyor. ben tavsiye etmiyorum açıkçası fakat herkeste de aynı etkiyi yaratır diye bir şey yok. bir kaç gün deneyip kendin de değerlendirebilirsin :)

Canım benim basenlerim falan çok yani bu yutup videoları altetnatif mi diyosun?? Ben şu 10 saatlik sooru falan anlamadım onları mı yapıyım yapcaksam nasıl :///

mesaj atmayı becremedim lütfen bana ulaşırmısınız? :)

callan ve lesli yi aynı anda yapmak istesek nasıl bir sıra izlemeliyiz. Yani aynı gün içerisinde önce lesli sonra callan yapsak nasıl olur?
Sırası farketmez canım ama kaslarını çok yormamak adına birini sabah birini akşam yapman daha doğru olucaktır.

Kalça ve basen harektleri kesinlikle düzlerine yapmaz aksine daha kıvrımını kadınsı hatların olmasını sağlar.ama istersen yapmayabilirsin o harektleri.

Tatlım bu aralar çok yoğunum finallerim ve proje çalışmalarımdan pek giremedim topiğe.

Öncelikle tavsiyem daha önce hiç spor yapmadığını varsayarak 10 saatte 10 yaş gençleş programını indirip 10 gün boyunca günde 1 kez yapmanı tavsiye ederim.tek sorunun kalça ve basen olduğunu varsayarak da bu 10 gün sonrasında Quick callanetics hip and behinds (kalça ve basen için yapılan callanetics) videosunu günde 1 kez yapmanı tavsiye ederim.

Bahsettiğim her iki video da ilk sayfadaki linklerden temin edilebilir

Sanki 15ten sonra incelme olmuyor gibi bilmiyorum farkedemiyorum artık..
Moralim bozuk
Artık super callana geçme vaktin gelmiş olmalı bir Dr lütfen günde 2 kez yapma kaslarını çok yorarsan istediğin etkiyi alamazsın.

bugün 10 years youngerdaki 5. günüm birazdan yapacağım göğüste 2 cm bel ve kalçada 1 er cm incelme oldu 4 günde
Süper güzel gelişmeler çok sevindim.

Sandalyeye ayak.tabanlarimizi koyup sıktıgımız hareket varya arkadaslar ciddi anlamda ic bacak sklastiriyor mu sizce arasini aciyor mu yani.. Benim 20 gun oldu 20 saat yani dis bacakta daha cok etki gordum.
Kesinlikle benim ilk iç bacaklarım incelmişti en sevdiğim harekettir kendisi

Ilk 10 gün ara verme canım sonraki dönemde 6 gün yapıp bir gün ara vermelisin ki kaslar dinlemeye geçebilsin.bizzat callan pickney tarafından böyle bir tavsiye var.ki zaten bu egzersiz küçük küçük hareketlerle kası uzatarak sıkılaşmayı sağlıyor yani her egzersiz sonrası kasların uzama çalışmalarına başlıyor tamir ve yenilenme süreci yaşıyor bunun için onlara 1 gn dinlenme hakkı vermen egzersizlerden daha verimli sonuç almanı sağlayacaktır

Son düzenleme:

canımben spor yapan biriyim süreklihani bianda buna başlasam yorulmam aprım sızım olmaz bayaa etkili bi spormuş bu. istediğin öneriyi ver yani :) basen ve alt bacaklarımdan kurtulmam gerekiyor (((((

canımben spor yapan biriyim süreklihani bianda buna başlasam yorulmam aprım sızım olmaz bayaa etkili bi spormuş bu. istediğin öneriyi ver yani :) basen ve alt bacaklarımdan kurtulmam gerekiyor (((((
O zaman amacın tam olarak sadece kalça ve basen eritmek ise quick callanetics hips and behinds yapmanı ve 8 dklık videolardan da kalça ve basen için olanı yapmanı tavsiye ederim.8dklık olan ile eritir, callan ile de toparlayıp sıkılaşmasını sağlamış olursun ama mutlaka düzenli yapmalısın hiç bi egzersiz düzenli yapılmadığı takdirde bir işe yaramaz

Son düzenleme:

yani popom ve bacaklarımla sorunum var alt bölge işte.. CALLANETİCS EVOLUTİON : videolarını indirdim. QUİCK CALLANETİCS HİPS&BEHİND : 20 dk basen ve kalça için. bunuda indirdim. pazartesi diyete başlıyorum size katılıcam :)) ölçülerimi alıcak yarın doktorum buraya girip düzenli olarak yazıcam sizlere :) fotoğraflarımıda paylaşırım. dediğiniz videolarıindirip onları ypsam yeter di mi? kas istemiyorum ama kesinlikle daha da kalınlaşmasın olmaz di mi kas

Evet yeterli.calanetics kas yapmaz korkma değişimini ve gelişmeleri heyecanla bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…