Bu egzersizi yapmaya başlayınca ve sonuçları görünce bırakmak istemiyor insan, bıraktığınız zaman eski halinize tam dönemiyorsunuz bu artı bir puan... Ama devamlılık şart lotus iyi ki yenilemişsin bu sayfayı herkes bu hareketlerin faydalarını görmeli...
Diyet yapmaktan ve düşünmekten yoruldum ama callanetics benim eski halime dönmeme izin vermediği için bir türlü eski sert diyet dönemlerime dönmedim... Fakat egzersizlerin yanısıra bu sıralar çok çiğneme işine dadandım... İlk hafta belki reglimdeki şişlik geçtiği için 1.300kg vermiştim ve bu hafta hiç ama hiç diyet yapmadan her lokmamı 20 hatta duruma göre daha fazla çiğneyerek ve mutlaka bir tabak yemeğimi 20dk önceden bitirmemeye çalışarak tam 600gr vermişim... pide, hamburger, çerez ve tatlı yediğimide itiraf edeyim... Bunu deneyen ama 2hafta sonrasında bıraktıkları için devam etmeyen bir çok yazı gördüm... Umarım ben devamını getirebilirim... Hatırlatayım istedim,herkese kolay gelsin...
Yelsercim zaman zaman topiğimize uğrayıp mesaj yazman beni çok mutlu ediyor tşk ederim bizi unutmadığın için
şu çiğneme işini ilk kez duyuyorum araştıracam.umarım sende dilediğin gibi devamını getirebilirsin
Merhabalar lotus bir kouda yardımına ihityacım var şimdi subatın 7 sınde evde olmucam bu sebeble callenetics 18. Yapmssın olcam en son ara veririsem ne olcak yada ara vermeden nasıl bir yo izlemeliyim orda yapabilrmiyim bilmiyorum ne yapmalıyım
Ara vermek yerine şu anki ölçülerini kaybetmemek adına koruma yapmanı tavsiye ederim.en azından 2 günde bir mutlaka yap.kitapta var ama daha önceki topiğimizde korumayı bi arkadaşımız madde madde yazmıştı şöyle:
CALLANETİCS KORUMA
1- barfikse yada kapını üstüne yda yüksek bir yere asılarak durabildiğin kadar dur. sırtı süper rahatlatıyor, kolları da güçlendiriyor..
2- 5 defa klasikte ilk ısınma hareketimiz olan eğilip kalkma.
3- 75 kollar geriye esneme
4- 75 yanlara esneme sağ sol
5- 75 karın bacaklar dizden bükük
6- 75 karın iki bacak havada
7- 5 defa bacaklar için 3 aşamalı pelvis hareketi 4 aşamada yapılacak
8- 25 bacak esnetme bacağı bara koyup sırtı aşağı yukarı yaptığımız, ilk hareket
9- 75 kalça bacak bükük olan
10- 75 kalça bacak düz tutulan
11- 25 bacak yere oturup bacak iki yana açılarak yapılan germe
12- 25 bacaklar birleşik yerde öne eğildiğimiz.
13- 8 pelvis kepçesi
14- 100 bacak sandalye sıkma