sonunda indirdim şükürr bende akşama kesin yapıcam kafama koydum yoksaa basenler kalçalar fora olacak .kolaya gelsinn herkese
yazını görünce cevap yazmasam çatlardım inan benimde yıllardır basen sorunum var ve ilk defa bişeyin faydasını görüyorum ve bubnun bozulmasından çoooooooooooooook krkuyorum çalışmalar tam gaz devam ediyorum en güzel yanı saatlerce sürmemesi ınsanty gibi çok yormaması ama ilk yaparken bu ne dedim okadar ter dökücü spolar yaptım bumu etkili olcak dalga geçiyodum kendi kendime ama basende resmen asenadan azer bülbüle geçiş yaptım yaçok fena titretiyo tam 100 sayısını yapamıyorum bile hala
Kızlar korkmayın bu etki devam edicek ve istediğiniz ölçüye kavuşacaksınız endişe etmeden devam edinBugün 13.egzersizim olacak..Birazdan yapacagım
Kızlar ben kendi kendime morali bozmayı becerebilen biriyim 12 günde kaç cm bilmiyorum ama basenlerimde incelme popomda küçülme hissettim gözümle gördüm yani ama dahada zamana dahada incelmeye ihtiyacım var.
Sanki bu kadar yaptım inceldi ya daha incelmeyecek duracak gibi geliyor sizede böyle oluyormuydu tecrübeliler :26:
Kaşınıyorum resmen neden üzüyorum ki kendimi neden böyle salak şeyler düşünüyorum..
Bilmiyorum yıllardır istediğim şeydi basenlerden incelmek calla elde edince sanki büyü bozulacak gibi geliyor
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin gelişmeleri bekliyoruz
Kızlar korkmayın bu etki devam edicek ve istediğiniz ölçüye kavuşacaksınız endişe etmeden devam edin
lotus35 ile yaptıgım görüşmeler onucu bu mucizevi spora baslamaya karar verdim bende varım arkadaslar ve yeni sloganım
KENDİME YENİ BİR BEN LAZIM.....
Canim hips bhind videolarini nasil indirdin yardimci olabilir misin???2 aydir call yapiyorum ust bolfem baya bi inceldi biraz gobek var daha gidecek..basen ve kalcamda bi degisiklik olmadi o yuzden bacak ve kalcaya agirlik vermeye karar verdim yani hips bhinde merak edenler icin soylwyim ne kadar yapilirsa o kadar incelir sikilasir vucut hic korkmayin devammmmm
......
süper kesinlikle en kısa zamanda senden de güzel haberler alıcaz inşallah
ilk sayfaya
quick callanetics hips and behind (kalça ve basenler)
quick callanetics stomach (karın)
videolarının linkini ekledim.indirebilirsiniz...
Bugün süper call ın 2.günü, bayağı yorucu gerçekten, bacak ve basenlerimi inceltecek herhalde, oldukça yoruyor
En rahatsız olduğum bölgem üst bacakların içindeki çıkıntı, birbirine deyiyor, onun yok olmasını istiyorum...
sonunda bende indirmeyi başardım başlamak için sabırsızlanıyorummmmmm :)
sonunda bende indirmeyi başardım başlamak için sabırsızlanıyorummmmmm :)
Sağol Lotuscum yılmadan yapın diyorsun yani :)
Birşey soracagım arkada popo bitiminde yağ birikimi oluyor ya sende oldumu bilmiyorumda etkisini gördünmü oranın ora ayrı bi bölüm sanki çok az birşey var ondan bende ... Rahatsız edecek şekilde değil ama o bile olmasın istiyorumm
Bugün süper call ın 2.günü, bayağı yorucu gerçekten, bacak ve basenlerimi inceltecek herhalde, oldukça yoruyor
En rahatsız olduğum bölgem üst bacakların içindeki çıkıntı, birbirine deyiyor, onun yok olmasını istiyorum...
Benim de en rahatsız olduğum yerdi iç bacaklarım.callanın en çabuk etkisini gösterdiği yerlerden biri
Tablette avı formatında video oynatabiliyorsan tabiki iner.Arkadaşlar merhaba,
87kilo ile hamile kaldım ve 105kilo ile doğuma gittim dogum sonrası 90 kiloya kadar düştüm ancak emziriyorum diye yemeyi biraz abartınca 93.5 kilo oldum ve geçen ayın 6 sından bebeğimi emzirmeme rağmen mecburen diyete başladım. Aynı zamanda Günde 15-20dk trambolinde zıplıyorum suan itibariyle 87.5 kiloyum sezeryan sonrası göbek şişlikleri ile ilgili araştırma yaparken bu foruma rastladım ve çok ilgimi çekti bebeğim henüz ufak olması sebebiyle sadece ilk birkaç sayfayı okuyabildim ancak konuya tam hakim olmadığımdan açıkcası nereden başlayacağım konusunda biraz kafam karıştı bilen bir arkadaşım yardımcı olabilirse sevinirim.birde bu videoları tablete ındırebiliyor muyuz?
Süper işte bu!!! Callanın Sadık öğrencilerinden oldun artıkbu aksam istanbula gidiyoruz eşimle ailemin yanına .. bakalım bana sen inceldin mi, sen zayıfladın mı diyen olacak mı
ordada yapacagım kiiiii
bırakmam