Bu arada ben daha önce Dukan diyeti yaptım ve 12 kilo verdim ama tüm aşamaları tamamlayamadığım içim neredeyse 10 kilosunu geri aldım, diyet programları sanırım bana göre değil, sadece callen egzersizi ve leslie ile biraz da boğazıma dikkat etsem zayıflar mıyım? sizce kızlar :44:
En büyük yardımcı boğaza dikkat etmek bence :) E üstüne bir de hem kardiyo hem de sıkılaştırıcı egzersizler eklerseniz sonucu daha kısa sürede alırsınız mutlaka.
Kilo vermedeki tek olay düzen ve istikrar. Hem yemekte hem sporda :)
teşekkür ederim yorumun için,doğru önemli olan istikrarlı olup başladığını devam ettirebilmek...
Bu arada ben daha önce Dukan diyeti yaptım ve 12 kilo verdim ama tüm aşamaları tamamlayamadığım içim neredeyse 10 kilosunu geri aldım, diyet programları sanırım bana göre değil, sadece callen egzersizi ve leslie ile biraz da boğazıma dikkat etsem zayıflar mıyım? sizce kızlar :44:
slm kızlar bende tekrar başlayayım diyom ama totomu yerinden kaldıramıyom. doğumdan sonra kan ilacı alamadım bebeğe sancı yaptı. o yüzden kımıldamaya dermanım yok. dün akşam çoook güzel kıyafetler gördüm bir mağazada. en büyük bedeni 44 tü. o yüzden yeniden vermem lazım şu kiloları. hoş daha da 2 ay oldu sezeryanın üzerine ama zarar verirmiyim dikişlerime diye düşünmedende edemiyom.
Ben uzun zmandır koruma yapıyorum özelden mail adresini atarsan fotomu atarımSağol lotuscum teşekkür ederim cevabına.
7 gün yapınca bugün ara vereyim dedim yazdıklarınızı okuyunca.Bundan sonra düzenli giderim.
Sen yapıyor musun hala ?
Bacaklarında ne kadar incelme var canım fotograf ekleyebilir misin mümkünse.
Vardır vardır yakın zamanda iç bacakların da sıkılaşırSanki basenlerimde incelme var :44:
Yoksa psikolojik mi :44:
İç bacakların yumoşluğu ne zaman gidecek acaba ?
Güzel sonuçlarını bekliycemçok teşekkür ederim ,lotus35,hergün deniyeceğim ve umarım alışacağım ve sonuç alırsam da sizlerle paylaşıcam.
Kardiyo callan yaptım ama çok uzun zaman yapmadım kilo sıkıntımı dukanla çözdüm çünkü.Normalde ağrım yok, sadece bacak hareketlerinde sağ bacağımın üstüne eğilirken ağrım var, çok eğilemiyorum, önceden sorun yoktu gayet iyi yapıyordum, yavaş yavaş açılır inşallah
Evet olabilir aslında, biraz daha buna devam edeyim, sonra bakayım, sen kardiyo yaptın mı hiç? Yapması kolay ve zevkli mi?
Kiloda verdiriyor zaten ya bana uyar herhalde, daha 9 kilo vermem lazım çünkü...
keşke tamamlasaydın ama kardiyo spor yaparsan da verebilirsinBu arada ben daha önce Dukan diyeti yaptım ve 12 kilo verdim ama tüm aşamaları tamamlayamadığım içim neredeyse 10 kilosunu geri aldım, diyet programları sanırım bana göre değil, sadece callen egzersizi ve leslie ile biraz da boğazıma dikkat etsem zayıflar mıyım? sizce kızlar :44:
Canım acele etme biraz daha iyi hissettiğinde başlaslm kızlar bende tekrar başlayayım diyom ama totomu yerinden kaldıramıyom. doğumdan sonra kan ilacı alamadım bebeğe sancı yaptı. o yüzden kımıldamaya dermanım yok. dün akşam çoook güzel kıyafetler gördüm bir mağazada. en büyük bedeni 44 tü. o yüzden yeniden vermem lazım şu kiloları. hoş daha da 2 ay oldu sezeryanın üzerine ama zarar verirmiyim dikişlerime diye düşünmedende edemiyom.
Violetttcim nerelerdesincanım hayırlı olsun doğum yapmışsın,yeni gördüm şimdi.Allah analı babalı büyütsün...
Süper işte böyleeKızlar kesinlikle callaneticsin etkilerini görmeye başladım. 3 hafta önce falan giydiğim bi pantolon şimdi daha rahat oldu bana.
Sevindim gerçekten ve ben ilk incelmeyi kendimde diz kapagımın üzerindeki bölümde gördüm üst bacak. Basenlerimin erimesini istiyorum zamanla olacak inşallah.
Ve popo bitiminde olan çıkıntıdan kurtulmak istiyorum.
36 beden giyiyorum 3 5 sorunlu bölgemi düzeltmek istiyorum artık anladım ki callaneticsi asla bırakmam.
Bugün 9.günüm olacak çamaşır asayım onuda yapıcam :)
Pes etmem artık
Şiddetle tavsiye ederim. Bu 9. saat kimbilir 20 lere gelince nasıl olacağım
Kontrol ediyorum şimdi.Lotuscum mesaj kutun dolu gönderemedim adresimi
özelden link verirsen çok sevinirim gerçekten :13:Bu arada Pazartesi itibariyle linkleri kaldırıcam ve sadece her Çarşamba bana özelden mesaj yazıp isteyenlere link göndericem.henüz indirmediğiniz eksik partınız ya da istediğiniz video varsa indirin derim
10. saat tamamdır
Artık kesinlikle callanetics müdavimiyim.
Etkisini görüyorum basenler bacaklar .. Süper birşey gerçekten
Quick callanetics videoları elimde yok malesef ilk sayfada da belirttim.elinde olan varsa bize temin ederse bende sevinicemcallanetics hips and behind videosunun linkini özelden gönderebilir misiniz ?
Arkadaşlar, torrentte callanetics diye arattığınızda Quick callanetics hem karın için olan hem de kalça için olan çıkıyor. Ben de oradan indirdim, kısa kısa yapıyorum.
Bugün 21/21 tamamladım
yarın süpere başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
ölçülerimi 9 unda kontrol edeceğim...