Puffittcim Mrhaba,
Bu nasıl bi egzersizmiş :26: çok etkili galiba. İlk defa duydum, çok cahilim
Geçmişe bakayim azcık, faydalı olduğu kanaatindeyim.
Bu arada Pazartesi itibariyle linkleri kaldırıcam ve sadece her Çarşamba bana özelden mesaj yazıp isteyenlere link göndericem.henüz indirmediğiniz eksik partınız ya da istediğiniz video varsa indirin derim
Bugün 19.cu günüm, call'ımı yaptım
Lotuscum merak ettiğim bir şey var, callen ile kas oranımız artar mı?
Kasın artması metabolizmayı hızlandırıyor, biz de kasları çalıştırıyoruz ya
Şubatta dr kontrolüm var, diyetisyen tartısında belli olur ama merak ettim
Kasımı arttırarak metabolizmamı hızlandırmak istiyorum ama öyle sporcuların ki gibi değil
bol kaslı olmak ta istemem tabii...
Ay şuan çok heycan yaptım.Kilo vermeye artık kesin olarak karar vermiştim ama hangi egzersizi yapsam diye kara kara düşünüyordum ta ki bu konuyu okuyana kadar.Bakalım kararlıyım başlıyorum.İlerleyen günlerden sonra sizinle paylaşırım durumu şuan video iniyor zamanım pek olmadığı için ya gece yapıcam ya da akşam farketmez heralde saati diye düşünüyorum.İnşallah hepimiz istediğimiz ölçülere kilolara ulaşırız
maşallah canım 21 olmuş senin bugünde benim 12 olacak inşallah..
21 günde en çok nerelerinde sıkılaşma hissettin memnunluk dereceni merak ediyorum canım :)
Çok yapanlardan motive edici sözler duymak güzel
merhaba bende baslamayı düşünüyorum ama linkleri nasıl bulabilirim acaba
Eveet ilk call egzersizini yapmış bulunmaktayım son 10 dakikası haricinde ve yarım yamalakta olsa :18: O karın hareketlerinde gerçekten baya baya zorlandım zaten 100 hareketin 20sini anca yapmışımdır.Ama 3.günümde daha rahat yapabiliceğime inanıyorum.Baya baya esneme gerçekleşiyor yaparken hareketler gerçekten düzgün yapıldığında çok iyi bakalım hadi hayırlısı inşallah devam edebilirim
12.call egzersizimide yaptım.
Ardından hips & behind yaptım 20 dk öldüm öldüm bittim tir tir titredim.
Bende en çok basen kalça kısmımdan fayda görüyorum.
Göbegim olmadıgından sanırım :44:
ben torrentten bulamadım link hep video falan çıkıyoo quick callenetics linkleriini verebilirmisnizz sadece hips and behind de olabilir vaktim yok benim o kadar süre spora ayıramıyorum bunları ulsam benim için çok iyi olacak
Bugün 13.egzersizim olacak..Birazdan yapacagım
Kızlar ben kendi kendime morali bozmayı becerebilen biriyim 12 günde kaç cm bilmiyorum ama basenlerimde incelme popomda küçülme hissettim gözümle gördüm yani ama dahada zamana dahada incelmeye ihtiyacım var.
Sanki bu kadar yaptım inceldi ya daha incelmeyecek duracak gibi geliyor sizede böyle oluyormuydu tecrübeliler :26:
Kaşınıyorum resmen neden üzüyorum ki kendimi neden böyle salak şeyler düşünüyorum..
Bilmiyorum yıllardır istediğim şeydi basenlerden incelmek calla elde edince sanki büyü bozulacak gibi geliyor
lilakutu takıldıgın olursa sordemin ki yazıma bkma sen motivasyonumu düşürüyorum nedense
etkisi var gçerkten yok değil tamam mı yılmadan yap sonucları yaz
yazını görünce cevap yazmasam çatlardım inan benimde yıllardır basen sorunum var ve ilk defa bişeyin faydasını görüyorum ve bubnun bozulmasından çoooooooooooooook krkuyorum çalışmalar tam gaz devam ediyorum en güzel yanı saatlerce sürmemesi ınsanty gibi çok yormaması ama ilk yaparken bu ne dedim okadar ter dökücü spolar yaptım bumu etkili olcak dalga geçiyodum kendi kendime ama basende resmen asenadan azer bülbüle geçiş yaptım yaçok fena titretiyo tam 100 sayısını yapamıyorum bile hala
ben daha önceden yapmıştım 10 saatte 10 yaş gençleşme videosunu gerçekten etkili benim sadece kalçada problem varr kilo almasam da spor yapmadığım zaman genişliyo hemen. uzun bi ara verdim üşeniyorum uzun uzun yapmaya bide çalışmayada başlıycam vaktim olmıycak o nedenle quickleri yapmak istedim.bende şuan öyleyim kış rehaveti galiba bir türlü kendime güvenipte başlayamıyorum.callenetics hem etkili hemde yormuyor.inş.indiririmde hemen başlarım:)
bende üşene üşene 13.egzersizimi yaptım halsizlik var biraz ama yaptım yapmayada devam edicem kalça küçülene basenler içeri geçene kadar.aslına kalçam büyük değil normal eşim çok sever begenir ama basenlerimi sevmiyorum 3 5 daha incelse süper olacak.
çok hafif basen seviyorum. yanları dümdüz sevmiyorum cok hafif basen güzel yakısıyor bana ..
indir basla canım etkili oldugunu düşünüyorsun sende ne güzel..