Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

17.saatimide yaptım şimdi. Artık daha çabuk bitmeye başladı hareketleri kavradım o konusurken ben bayağı ilerliyorum..

Geçmiş olsun efsuncum

16 tamamadır incelmeye devam
Myzt çok güzel gidiyosun tebrik ederim

Arkadaşlar yeni üyeyim ve de iflahım kesildi indirmeye çalışmaktan. Olmuyo bi türlü😞😞😞 lütfen biriniz bana gönderir mi🙏🙏🙏🙏🙏
Nasıl bi sorunla karşılaştığını açıkça net yazarsan yardımcı olurum arkadaşım.

Hayırlı kandiller canım

Kardiyo callan yapabilir yada 10 saatte 10 yaş gençleş ve herhangi bir kardiyo egzersiz yapabilirsin.ilk sayfadaki bölgesel egzersizler işine yarayabilir.

17.saatimide yaptım şimdi. Artık daha çabuk bitmeye başladı hareketleri kavradım o konusurken ben bayağı ilerliyorum..
57dk lık video ama alışınca max30-35 dk da bitiyo

Linkleri 5 part buldum, indiriyorum telefonumda ifile browser yüklü. Oradan aç diyo, ama oraya girince evet inmiş ama open in olmuyo😭😭😭😭

Linkleri 5 part buldum, indiriyorum telefonumda ifile browser yüklü. Oradan aç diyo, ama oraya girince evet inmiş ama open in olmuyo😭😭😭😭
Videolar rar olarak sıkıştırılmış durumda iniyor o yüzden önce onu video olarak çıkarman gerekir ki ifile browser onu video olarak görüp açabilsin.
Bu yüzden varsa eğer bir bilgisayara indirip videoları sıkıştırılmış dosyadan çıkarıp telefonuna atmalısın.

Ilk defa callanetics yapacaksan zaten 5 partlık olan callanı değil tek link olarak verdiğim 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu indirmeni öneririm.ki zaten o link direk video.sıkıştırılmış dosya olmadığı için telinde açılır.

Son düzenleme:
Bugün 21/21 tamamladım

yarın süpere başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı

ölçülerimi 9 unda kontrol edeceğim...

ben de 2 aydır falan yapıyorum sanırım ama süpere geçmeye cesaret edemedim daha,karın hareketlerini yaparken bacağımı yere paralel tutmaya çalışınca bile sırtımda baskı hissediyorum.o yüzden klasiğin en zor hareketlerini de zorlanmadan yapınca süpere geçmeye karar verdim.karın hareketlerini falan o şekilde yapabildikten sonra mı geçtiniz süpere yoksa 21 gün tamamlandı diye mi onu merak ettim:44:

Merhaba, kolay gelsin. Benim de 5. saatim bitti, bugun 6.sını yapacagım. Onceden 1 aydır pilates de yapıyordum ama bana mısın demedi. O kadar zorlanıyorum ki, gun geçtikçe rahatlayacagimi , daha rahat yapacağımı umuyorum.
Ben de , aynen senin yaptığın gibi, ne zaman 10saatte 10 yas genclesi tam olarak hakkını vererek yaparsam o zaman supere gececeğim.

Lotus35 merhaba. Callanetics yapmaya devam ediyorum. Sonucları biran önce alma istediği bende de uyandı :)
Bugun 6. saatim bitti ancak bu "1 gun ara verme"nin gerekliliği nerede söyleniyor. Yani callan videosunda bundan bahsetmiyor. Kitabında falan mı var bu uyarı. Çünkü, ben her ne kadar yapamasam da, öyle ağır bir kardiyo ya da ağırlık egzersizi degil. Hareketli bir yasam sürmedigim icin, callanetics bende günlük hareketlerin de yerini tutmuş oluyor.

Ben sadece karın hareketlerinde başımı uzun süre tutmakta zorlanıyordum, boynum yorulunca ellerimle destek veriyordum, şimdide öyle yapıyorum...

Ben sadece karın hareketlerinde başımı uzun süre tutmakta zorlanıyordum, boynum yorulunca ellerimle destek veriyordum, şimdide öyle yapıyorum...

Kilo çizelgeniz gözüme takıldı, bu ne müthiş bir basarı. Neredeyse 18 kilo. Ne kadar zamanda verdiğinizi öğrenebilir miyim.

Kilo çizelgeniz gözüme takıldı, bu ne müthiş bir basarı. Neredeyse 18 kilo. Ne kadar zamanda verdiğinizi öğrenebilir miyim.

Ben 9 Eylülden beri dukan diyeti ve düzenli spor yaparak verdim 18 kiloyu, başlarda spor olarak koşu bandı kullanıyordum, 1 aydır call yapıyorum...

Ben 9 Eylülden beri dukan diyeti ve düzenli spor yaparak verdim 18 kiloyu, başlarda spor olarak koşu bandı kullanıyordum, 1 aydır call yapıyorum...

Gerçekten tebrik ediyorum. 4 ayda 18 kilo kesinlikle tebrik ederim. Karşılaştığınız olumsuzlar nelerdi? Ilk haftatalarda kilo verme nasıldı? Ya da kilo verme durduğunda motivasyonunu nasıl korudun?

Gerçekten tebrik ediyorum. 4 ayda 18 kilo kesinlikle tebrik ederim. Karşılaştığınız olumsuzlar nelerdi? Ilk haftatalarda kilo verme nasıldı? Ya da kilo verme durduğunda motivasyonunu nasıl korudun?

Bu benim üçüncü zayıflamam, ilk ikisi doğum kilolarımdı, ilkinde 30, ikincide 6 sene kadar sonra 20 kilo vermiştim ( yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek)

Bir müddet korudum kilomu sonra yavaş yavaş almaya başladım, maalesef 2 senede 85 i buldum

Kilo vermeğe kesin karar verdiğimde çok iradeli oluyorum, yani iş beyinde bitiyor, kesinlikle bir lokma diyetimin dışında yemem

Sadece tedirginlik vardı nasıl gider, ne olur diye, ilk ay 7 kilo verdim, yerleşmeyen kilolar ve ödem di herhalde

Bu bana çok moral oldu, sonrasında ayda 3 küsür kilolar verdim, benim için yeterliydi, bazen yeri geldi 1 hafta kilo verdim

1 hafta veremedim ama azmimi kırmadım, devam ettikçe şavaş yavaş kilolarda gitti.

Aynada incelediğimi görmek bile moral olarak yetiyor, 63 kiloyken aldığım elbisemi giyebiliyorum

5 kilo daha verip korumaya geçmeyi düşünüyorum, korumada da 1-2 kilo verip bir daha almam inşallah

En önemlisi de spor, artık hiç bırakmadan devam ederim inşallah...

callan ve lesli yi aynı anda yapmak istesek nasıl bir sıra izlemeliyiz. Yani aynı gün içerisinde önce lesli sonra callan yapsak nasıl olur?

Dün 18.saatimi yapamadım eşimle işyerindeydim. Bugün muhakkak yapmalıyım mutlaka

Yaptım bileeee

18 tamamdır

Kızlar bu callaneticsle birlikte kalçalarınız da düzleşti mi? Daha 6. olmasına rağmen kalçalarım düzleşmiş gibi geldi eski kıvrımı yok eğer böyle oluyorsa kalça hareketlerini çıkarıp yerine başka hareketler koymayı düşünüyorum. Böyle bir şey duymuştum o yüzden bunun yanında squat yapıyordum ona rağmen düzleşmiş Kalça basen hareketleri yerine başka hareketler yapmamın bir mahsuru var mı acaba? Bir bilginiz varsa eğer ve yardımcı olursanız ne mutlu olurum.

KIZLAR SELAM.
İNTERNETTEN SPOR TÜRLERİNİ ARAŞTIRIRKEN BURDA BULDUM KENDİMİ. SIRF BU KONU İÇİN KAYIT OLDUM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN (
BENİM BASENLERİM İNANILMAZ ÇOKLAR KAFAYI YİYECEĞİM ARTIK DANK ETTİ HİÇBİ ŞEY YAKIŞMIYOR KEDİMİ BEĞENMİYORUM KONUNUN İLK SAYFASINI OKUDUM AMA PEK Bİ ŞEY ANLAMADIM BANA ŞU ŞU ŞU ŞEYLERİ YAP DEDİĞİNİZ NE VAR? AÇIKCASI ŞUNLAR BANA CAZİP GELDİ BUNU YAPSAM OLUR MU YA DA ŞU ÇOK ETKİ GÖSTERİYOR ŞUNU YAP DEDİĞİNİZ Bİ ŞEY VAR MI
8 min legs BACAKLAR http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs
8 min buns BASEN KALÇA http://www.youtube.com/watch?v=bMnW7bbkV6Q
8 min strech SIKILAŞMA http://www.youtube.com/watch?v=79sXwpZUeBw
8 min abs KARIN http://www.youtube.com/watch?v=K5IVDUwofDU
8 min arms KOLLAR http://www.youtube.com/watch?v=4qXErYytP3c AMA NE BİLEYİM..

Sanki 15ten sonra incelme olmuyor gibi bilmiyorum farkedemiyorum artık..
Moralim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…