Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Tablette avı formatında video oynatabiliyorsan tabiki iner.
Ilk sayfadaki ilk mesajımı hiç atlamadan okursan net anlarsın ama ben yinede 10 saatte 10 yaş gençleş videosuyla başlaman gerektiğini söyliyeyim :KK34:

Şimdi oplayer yükledim videoyu indirme işlemini yapıyor umarım açar. Çok çok tşk ederim..

Tablette avı formatında video oynatabiliyorsan tabiki iner.
Ilk sayfadaki ilk mesajımı hiç atlamadan okursan net anlarsın ama ben yinede 10 saatte 10 yaş gençleş videosuyla başlaman gerektiğini söyliyeyim :KK34:

Süper işte bu!!! Callanın Sadık öğrencilerinden oldun artık :KK34:

:21::21:Kardeşim bacakların incelmiş senin dedi uçtum sevinçten ve bugün 36 beden pantolon aldım çok ama çok rahat oldu :21::21:
2 gün yapamadım birisi dinlenme günümdü bu akşam yapacagım 2 set bile yapabilim dünün acısını cıkarmak için..
Pantolonun içinde böyle güzel görünmemişti kalcam ve bacaklarım..Öncedende giyiyordum 36 beden ama calldan sonra daha güzel duruyo popişim :KK17:

Evvvett 15. egzersizimide tamamladım. Akşamada hips & behind yapıp basen ve kalça bölgemi tekrar yakıcammm :KK53::KK53::KK53:
En Büyük KK

Bugün süper call'da 5.ci günümü tamamladım, bacaklarımı o kadar güzel çalıştırıyor ki anlatamam

1 ay dolduğunda ölçülerim de ki farkı çok merak ediyorum, heyecanla bir ay sonrasını bekliyorum

Bu aralar çok halsiz ve grip olmama rağmene sonucu düşünerek gayretle devam ediyorum

Sizler de ne kadar inceldiğinizi paylaşırsanız sevinirim, çok etkili oluyor...

Herkese iyi akşamlar. Topiği geçen hafta keşfettim ve başlangıctaki açıklayıcı yazıyı okudum. Açıklama için tebrikler, oldukça aydınlatıcı.

Gerekli tüm videoları da indirdim.

"10 saatte 10 yaş gençleş" videosuna da 3 gündür yapıyorum. Ve inanılmaz zorlanıyorum. İki aydır pilates yapmama rağmen 100e kadar dayanmak, benim için, oldukça zor. Çok ağır, kolay ya da sıkıcı göründüğünü söyleyip başlamaktan vazgeçen arkadaşlara katılmıyorum. Video içinde çıkan fotoğraflar da kesinlikle amacına ulaşıyor ve motive edip bırakmaya engel oluyor.

Bu videoyu 1 ay kadar yapmayı düşünüyorum, callan'ın videodaki fotoğraflanan öğrencisi gibi olmak için :))

Sizlerle iletişim halinde olmayı ve deneyimlerinizden faydalanmayı çok isterim.

Şimdi oplayer yükledim videoyu indirme işlemini yapıyor umarım açar. Çok çok tşk ederim..
Rica ederim :KK34: başlayınca gelişmelerini bizimle paylaşırsan sevinirim :KK16::KK16::KK9::KK9:

:21::21:Kardeşim bacakların incelmiş senin dedi uçtum sevinçten ve bugün 36 beden pantolon aldım çok ama çok rahat oldu :21::21:
2 gün yapamadım birisi dinlenme günümdü bu akşam yapacagım 2 set bile yapabilim dünün acısını cıkarmak için..
Pantolonun içinde böyle güzel görünmemişti kalcam ve bacaklarım..Öncedende giyiyordum 36 beden ama calldan sonra daha güzel duruyo popişim :KK17:
Oooohhh süper!! Inan bana duruşun bile değişiyor callan yapınca.popon daha kalkık ve şekilli oluyor :KK34: en güzeli de bacakların incelmesi bakmalara doyamıyo insan böyle güzel sonuclar alınca :KK34:

Bugün süper call'da 5.ci günümü tamamladım, bacaklarımı o kadar güzel çalıştırıyor ki anlatamam

1 ay dolduğunda ölçülerim de ki farkı çok merak ediyorum, heyecanla bir ay sonrasını bekliyorum

Bu aralar çok halsiz ve grip olmama rağmene sonucu düşünerek gayretle devam ediyorum

Sizler de ne kadar inceldiğinizi paylaşırsanız sevinirim, çok etkili oluyor...
Harika!!! azmine değecek sonuçlar aldığında çok mutlu olucaksın :KK34:

Herkese iyi akşamlar. Topiği geçen hafta keşfettim ve başlangıctaki açıklayıcı yazıyı okudum. Açıklama için tebrikler, oldukça aydınlatıcı.

Gerekli tüm videoları da indirdim.

"10 saatte 10 yaş gençleş" videosuna da 3 gündür yapıyorum. Ve inanılmaz zorlanıyorum. İki aydır pilates yapmama rağmen 100e kadar dayanmak, benim için, oldukça zor. Çok ağır, kolay ya da sıkıcı göründüğünü söyleyip başlamaktan vazgeçen arkadaşlara katılmıyorum. Video içinde çıkan fotoğraflar da kesinlikle amacına ulaşıyor ve motive edip bırakmaya engel oluyor.

Bu videoyu 1 ay kadar yapmayı düşünüyorum, callan'ın videodaki fotoğraflanan öğrencisi gibi olmak için :))

Sizlerle iletişim halinde olmayı ve deneyimlerinizden faydalanmayı çok isterim.
Aramıza hoşgeldin sessiz sedasız bizi takip eden Sadık callancılarımızdansın demekki :KK34: pilatesten daha hızlı sonuç veren bi egzersiz callanetics.

Egzersiz için yaptığın güzel yorumlar için de tşkler çok iyi irdelemiş ve uygulamışsın.güzel sonuçlar alman ve sonuçları paylaşmanı heyecanla bekliycem :KK34:

bende kilo problemi var acaba hangi egzersizi yapmam gerekiyor aydınlatabilir misiniz
Kardiyo ve evolution programını dönüşümlü olarak uygulamalısın

kilo vermek için olan videoyu bana özelden gönderebilecek varmı videoyu indirmekte sıkıntı çekiyorum :KK43:(((

lotus bana ulaşabilir misin lütfen detaylı görüşmek istiyorum :KK43: gamzegokhanbuyuk@hot...
Nasıl bi sıkıntı çektiğini tam olarak anlatırsan yardımcı olabilirim.özeldrn msj yazman yeterli burda mail adresini yazmana gerek yok :KK34:

Son düzenleme:
Rica ederim :KK34: başlayınca gelişmelerini bizimle paylaşırsan sevinirim :KK16::KK16::KK9::KK9:

Oooohhh süper!! Inan bana duruşun bile değişiyor callan yapınca.popon daha kalkık ve şekilli oluyor :KK34: en güzeli de bacakların incelmesi bakmalara doyamıyo insan böyle güzel sonuclar alınca :KK34:

Harika!!! azmine değecek sonuçlar aldığında çok mutlu olucaksın :KK34:

Aramıza hoşgeldin sessiz sedasız bizi takip eden Sadık callancılarımızdansın demekki :KK34: pilatesten daha hızlı sonuç veren bi egzersiz callanetics.

Egzersiz için yaptığın güzel yorumlar için de tşkler çok iyi irdelemiş ve uygulamışsın.güzel sonuçlar alman ve sonuçları paylaşmanı heyecanla bekliycem :KK34:

Kardiyo ve evolution programını dönüşümlü olarak uygulamalısın

Nasıl bi sıkıntı çektiğini tam olarak anlatırsan yardımcı olabilirim.özeldrn msj yazman yeterli burda mail adresini yazmana gerek yok :KK34:
yeni olduğum için en az 50 mesaj yollamam gerekliymiş o yüzden yazamadım çok denedim cardio olanı rar dosyasında sıkıntı olduğundan acamıyor baska bir link yokmu :KK43: birde ilk videoyu yaptığımda zorlanmadım karın hareketleri hariç hiç ağrı da olmadı acab a yanlış mı yapıyorum ki

yeni olduğum için en az 50 mesaj yollamam gerekliymiş o yüzden yazamadım çok denedim cardio olanı rar dosyasında sıkıntı olduğundan acamıyor baska bir link yokmu :KK43: birde ilk videoyu yaptığımda zorlanmadım karın hareketleri hariç hiç ağrı da olmadı acab a yanlış mı yapıyorum ki
Canım rar dosyasında sıkıntı var diyosun. bilgisayarında winrar yda winzip programın var mı? Nasıl bir sıkıntı var ara olarak ne yazıyor açıkça yazarsan daha net yardımcı olurum.
Daha önce fitness yada pilates yaptınmı?hiç yapmadıysan bu egzersizde zorlanman gerekirdi yada hareketleri tam yapamıyor olabilirsin.

Bende bir sürü program yükledim açabilmek için sonunda winrar la açabildim

Tabii pc yede virüs soktum galiba, aniden sayfalar açılıyor :)

Sabah erkenden süper call yaptım, bugün 6cı günüm, yarın ara vereceğim

hafta sonu yoğun geçiyor genelde gün içinde fırsat bulmak zor oluyor

sabah sporumu yapmış olmak ayrı bir huzur katıyor günüme...

Bende bir sürü program yükledim açabilmek için sonunda winrar la açabildim

Tabii pc yede virüs soktum galiba, aniden sayfalar açılıyor :)

Sabah erkenden süper call yaptım, bugün 6cı günüm, yarın ara vereceğim

hafta sonu yoğun geçiyor genelde gün içinde fırsat bulmak zor oluyor

sabah sporumu yapmış olmak ayrı bir huzur katıyor günüme...
Efsuncum azminden dolayı seni kutlarım ve umarımki kalkıpta şu an egzersiz yapmaya canı istemeyenlere teşvik olur yazdıkların :KK34:

Efsuncum azminden dolayı seni kutlarım ve umarımki kalkıpta şu an egzersiz yapmaya canı istemeyenlere teşvik olur yazdıkların :KK34:

3-4 gündür nezle ve griple boğuşmama rağmen 1 gün fire vermedim çok şükür

insan inceldikçe o kadar mutlu oluyor ki istese de bırakamaz zaten

bir ay sonraki ölçülerimin beni gerçekten mutlu etmesi için gayret ediyorum

hiç bir şey kendiliğinden olmuyor, çaba sarf etmek, emek vermek gerekiyor

İlk 3 ayı koşu bandı ve son bir ayı callanetics olmak üzere 4 beden incelmişim, süper bir duygu

daha da incelmem lazım, bundan sonra hiç bırakmadan devam ederim inşallah...

Arkadaşlar yeni üyeyim ve de iflahım kesildi indirmeye çalışmaktan. Olmuyo bi türlü😞😞😞 lütfen biriniz bana gönderir mi🙏🙏🙏🙏🙏

Peygamber Efendimiz (Salllallahu Aleyhi Ve Sellem) şöyle buyurmuştur: “Kim bir mü'min kardeşine gıyabında (arkasından) dua ederse

Allah-u Zülcelal o kişiye bir melek görevlendirir. O melek, sen mü'min kardeşin için Allah'tan ne istediysen aynısı sana da olsun diye dua eder.”
(Müslim)

Dualarımızda birbirimizi unutmamak ümidiyle hayırlı kandiller...

Calla başlamadan ölçülerini almış mıydın?

21 olunca farkı paylaşırsın inşallah...

Ölçü almıyorum ben pantolonlarımdan anlaşılıyor ve gözle net bir şekilde görülüyor incelme/sıkılaşma.

merhaba insanity yapmaya çalıştım ama nefes darlığım yüzünden doğru dürüst yapamadım 1 dk lık hareketlerin 15 sn si zor dayandım ciğerlerim yandı resmen o yüzden önce daha hafif olan egzersizlere başlayıp daha sonra zora doğru gitmek istedim bakınırken callanetics başlıklarına denk geldim neymiş diyip indirdim bugün 10 years younger olanı yaptım fakat kesmedi üzerine birşeyler daha eklemek istiyorum acaba cardiosu ile beraber yapabilir miyim veya başka bir egzersiz önerebilecek var mı

X