Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Bu arada ben daha önce Dukan diyeti yaptım ve 12 kilo verdim ama tüm aşamaları tamamlayamadığım içim neredeyse 10 kilosunu geri aldım, diyet programları sanırım bana göre değil, sadece callen egzersizi ve leslie ile biraz da boğazıma dikkat etsem zayıflar mıyım? sizce kızlar :44:

En büyük yardımcı boğaza dikkat etmek bence :) E üstüne bir de hem kardiyo hem de sıkılaştırıcı egzersizler eklerseniz sonucu daha kısa sürede alırsınız mutlaka.
Kilo vermedeki tek olay düzen ve istikrar. Hem yemekte hem sporda :)

En büyük yardımcı boğaza dikkat etmek bence :) E üstüne bir de hem kardiyo hem de sıkılaştırıcı egzersizler eklerseniz sonucu daha kısa sürede alırsınız mutlaka.
Kilo vermedeki tek olay düzen ve istikrar. Hem yemekte hem sporda :)

teşekkür ederim yorumun için,doğru önemli olan istikrarlı olup başladığını devam ettirebilmek...

Bu arada ben daha önce Dukan diyeti yaptım ve 12 kilo verdim ama tüm aşamaları tamamlayamadığım içim neredeyse 10 kilosunu geri aldım, diyet programları sanırım bana göre değil, sadece callen egzersizi ve leslie ile biraz da boğazıma dikkat etsem zayıflar mıyım? sizce kızlar :44:

Canım bende dukan yapıyorum, 16 kilo verdim, devam ediyorum

Kararlı bir şekilde başladığımda çok iradeliyim sonuna kadar giderim, aynı iradeyle 2 doğumdan sonra kalan kilolarımı vermiştim

ilkinde 30 ikincide 20 kilo, spor ve düzenli beslenerek

Bu seferde başaracağım inşallah, bir kere başarınca özgüvenin tam oluyor, spor ve diyet bir arada mükemmel ikili benim için

Sarkma olmadan incelerek veriyorum, sımsıkı oluyor her yerim,

şuan 69 küsürüm ama 63 kiloyken aldığım elbisemi rahatlıkla giyebiliyorum, harika bir duygu gerçekten :KK52:

slm kızlar bende tekrar başlayayım diyom ama totomu yerinden kaldıramıyom. doğumdan sonra kan ilacı alamadım bebeğe sancı yaptı. o yüzden kımıldamaya dermanım yok. dün akşam çoook güzel kıyafetler gördüm bir mağazada. en büyük bedeni 44 tü. o yüzden yeniden vermem lazım şu kiloları. hoş daha da 2 ay oldu sezeryanın üzerine ama zarar verirmiyim dikişlerime diye düşünmedende edemiyom.

canım hayırlı olsun doğum yapmışsın,yeni gördüm şimdi.Allah analı babalı büyütsün...

Kızlar kesinlikle callaneticsin etkilerini görmeye başladım. 3 hafta önce falan giydiğim bi pantolon şimdi daha rahat oldu bana.
Sevindim gerçekten ve ben ilk incelmeyi kendimde diz kapagımın üzerindeki bölümde gördüm üst bacak. Basenlerimin erimesini istiyorum zamanla olacak inşallah.
Ve popo bitiminde olan çıkıntıdan kurtulmak istiyorum.

36 beden giyiyorum 3 5 sorunlu bölgemi düzeltmek istiyorum artık anladım ki callaneticsi asla bırakmam.

Bugün 9.günüm olacak çamaşır asayım onuda yapıcam :):KK16::KK16:

Pes etmem artık :emir_bebek:

Şiddetle tavsiye ederim. Bu 9. saat kimbilir 20 lere gelince nasıl olacağım :KK52::KK52:

Sağol lotuscum teşekkür ederim cevabına.
7 gün yapınca bugün ara vereyim dedim yazdıklarınızı okuyunca.Bundan sonra düzenli giderim.
Sen yapıyor musun hala ?
Bacaklarında ne kadar incelme var canım fotograf ekleyebilir misin mümkünse.
Ben uzun zmandır koruma yapıyorum özelden mail adresini atarsan fotomu atarım :KK34:

Sanki basenlerimde incelme var :44:
Yoksa psikolojik mi :44:

İç bacakların yumoşluğu ne zaman gidecek acaba ?
Vardır vardır yakın zamanda iç bacakların da sıkılaşır

çok teşekkür ederim ,lotus35 :KK3: ,hergün deniyeceğim ve umarım alışacağım ve sonuç alırsam da sizlerle paylaşıcam.
Güzel sonuçlarını bekliycem :KK34:

Normalde ağrım yok, sadece bacak hareketlerinde sağ bacağımın üstüne eğilirken ağrım var, çok eğilemiyorum, önceden sorun yoktu gayet iyi yapıyordum, yavaş yavaş açılır inşallah

Evet olabilir aslında, biraz daha buna devam edeyim, sonra bakayım, sen kardiyo yaptın mı hiç? Yapması kolay ve zevkli mi?

Kiloda verdiriyor zaten ya bana uyar herhalde, daha 9 kilo vermem lazım çünkü...
Kardiyo callan yaptım ama çok uzun zaman yapmadım kilo sıkıntımı dukanla çözdüm çünkü.

keşke tamamlasaydın ama kardiyo spor yaparsan da verebilirsin :KK34:

Lotuscum mesaj kutun dolu gönderemedim adresimi :KK34::KK34:

slm kızlar bende tekrar başlayayım diyom ama totomu yerinden kaldıramıyom. doğumdan sonra kan ilacı alamadım bebeğe sancı yaptı. o yüzden kımıldamaya dermanım yok. dün akşam çoook güzel kıyafetler gördüm bir mağazada. en büyük bedeni 44 tü. o yüzden yeniden vermem lazım şu kiloları. hoş daha da 2 ay oldu sezeryanın üzerine ama zarar verirmiyim dikişlerime diye düşünmedende edemiyom.
Canım acele etme biraz daha iyi hissettiğinde başla :KK34:

canım hayırlı olsun doğum yapmışsın,yeni gördüm şimdi.Allah analı babalı büyütsün...
Violetttcim nerelerdesin :KK34: uğramıyosun bu aralar?

Kızlar kesinlikle callaneticsin etkilerini görmeye başladım. 3 hafta önce falan giydiğim bi pantolon şimdi daha rahat oldu bana.
Sevindim gerçekten ve ben ilk incelmeyi kendimde diz kapagımın üzerindeki bölümde gördüm üst bacak. Basenlerimin erimesini istiyorum zamanla olacak inşallah.
Ve popo bitiminde olan çıkıntıdan kurtulmak istiyorum.

36 beden giyiyorum 3 5 sorunlu bölgemi düzeltmek istiyorum artık anladım ki callaneticsi asla bırakmam.

Bugün 9.günüm olacak çamaşır asayım onuda yapıcam :):KK16::KK16:

Pes etmem artık :emir_bebek:

Şiddetle tavsiye ederim. Bu 9. saat kimbilir 20 lere gelince nasıl olacağım :KK52::KK52:
Süper işte böylee :KK34: devam devam devam...

Lotuscum mesaj kutun dolu gönderemedim adresimi :KK34::KK34:
Kontrol ediyorum şimdi.

Bu arada Pazartesi itibariyle linkleri kaldırıcam ve sadece her Çarşamba bana özelden mesaj yazıp isteyenlere link göndericem.henüz indirmediğiniz eksik partınız ya da istediğiniz video varsa indirin derim :KK34:

Bu arada Pazartesi itibariyle linkleri kaldırıcam ve sadece her Çarşamba bana özelden mesaj yazıp isteyenlere link göndericem.henüz indirmediğiniz eksik partınız ya da istediğiniz video varsa indirin derim :KK34:
özelden link verirsen çok sevinirim gerçekten :13:

10. saat tamamdır :21::21:
Artık kesinlikle callanetics müdavimiyim.
Etkisini görüyorum basenler bacaklar .. Süper birşey gerçekten :KK9:

callanetics hips and behind videosunun linkini özelden gönderebilir misiniz ?

10. saat tamamdır :21::21:
Artık kesinlikle callanetics müdavimiyim.
Etkisini görüyorum basenler bacaklar .. Süper birşey gerçekten :KK9:

Tam da ilk sayfada söylediğim de buydu işte.callaneticse başlayıp faydasını gören kimse callandan vazgeçemez :KK34:

callanetics hips and behind videosunun linkini özelden gönderebilir misiniz ?
Quick callanetics videoları elimde yok malesef ilk sayfada da belirttim.elinde olan varsa bize temin ederse bende sevinicem :KK34:

11.call tamamdır tam gaz devam :KK55::KK55:

Bugün 21/21 tamamladım

yarın süpere başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı

ölçülerimi 9 unda kontrol edeceğim...

Ay şuan çok heycan yaptım.Kilo vermeye artık kesin olarak karar vermiştim ama hangi egzersizi yapsam diye kara kara düşünüyordum ta ki bu konuyu okuyana kadar.Bakalım kararlıyım başlıyorum.İlerleyen günlerden sonra sizinle paylaşırım durumu şuan video iniyor zamanım pek olmadığı için ya gece yapıcam ya da akşam farketmez heralde saati diye düşünüyorum.İnşallah hepimiz istediğimiz ölçülere kilolara ulaşırız :KK52::KK52::KK52:

Arkadaşlar, torrentte callanetics diye arattığınızda Quick callanetics hem karın için olan hem de kalça için olan çıkıyor. Ben de oradan indirdim, kısa kısa yapıyorum.

Arkadaşlar, torrentte callanetics diye arattığınızda Quick callanetics hem karın için olan hem de kalça için olan çıkıyor. Ben de oradan indirdim, kısa kısa yapıyorum.

Puffittcim Mrhaba,

Bu nasıl bi egzersizmiş :26: çok etkili galiba. İlk defa duydum, çok cahilim :KK1:

Geçmişe bakayim azcık, faydalı olduğu kanaatindeyim.

Bugün 21/21 tamamladım

yarın süpere başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı

ölçülerimi 9 unda kontrol edeceğim...

:nazar:maşallah canım 21 olmuş senin bugünde benim 12 olacak inşallah..

21 günde en çok nerelerinde sıkılaşma hissettin memnunluk dereceni merak ediyorum canım :)
Çok yapanlardan motive edici sözler duymak güzel:KK52:

X