Rica ederim
Hareketleri dikkatli yapmaya çalış zarar vermene kendine.
Efsun süpersin böyle devam ettiğin sürece güzel etkileri görmeye ve mutlu olmaya devam ediceksin
Merhaba kızlar ben ara vermedim 6.günümdü dün bugünde 7. günümü yaptım.
Büyük ihtimalle haftaya annemlerin oraya gideceğiz eşime değişimi farketsinler istiyorum.
Ara vermemek ters tepmez dimi. Hatta gidene kadar bi sabah bi akşam yapayım diyorum sorun olur mu ?
Herkese mutlu saglıklı huzurlu yıllar ve aşk doluuuuuuuu
Aramıza hoşgeldinmerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım...Gördüğüm kadarıyla bu egzersizleri yapan herkes çok incelmiş bende başlamak istiyorum ...Umarım etkili olur
Salo canım devam etmene sevindim seninde yeni yılını kutlarım.Epeydir yazmıyodum ama hergün foruma girip yazılanları okumayı ihmal etmiyorum:)) yeni başlayanlar var çok mutlu oldum umarım bırakmadan istikrarlı bi şekilde devam edip benim gibi sonuçlarını görürsünüz.... Öpüyorum bütün callancılarıı hepinize şimdiden mutlu yıllar :))))
Ne durumdasın canım ağrın geçti mi?Aslında çok dikkat ediyorum ama olacağı varmış, 1-2 gün kas gevşetici kullanacağım geçer inşallah
Evet canım haklısın, eşimde sürekli ne kadar inceldin diye destekliyor, bana da çok moral oluyor tabii...
Sana da mutlu yıllar tatlımMerhaba kızlar ben ara vermedim 6.günümdü dün bugünde 7. günümü yaptım.
Büyük ihtimalle haftaya annemlerin oraya gideceğiz eşime değişimi farketsinler istiyorum.
Ara vermemek ters tepmez dimi. Hatta gidene kadar bi sabah bi akşam yapayım diyorum sorun olur mu ?
Herkese mutlu saglıklı huzurlu yıllar ve aşk doluuuuuuuu
Hayır canım callan kas kütlesinde değişiklik yapmaz sadece kasların gevşekliğini ortadan kaldırır, sıkı ve esnek kasların olur.kas kütleni arttırmanın yolu kardiyo spor yapmakBugün 19.cu günüm, call'ımı yaptım
Lotuscum merak ettiğim bir şey var, callen ile kas oranımız artar mı?
Kasın artması metabolizmayı hızlandırıyor, biz de kasları çalıştırıyoruz ya
Şubatta dr kontrolüm var, diyetisyen tartısında belli olur ama merak ettim
Kasımı arttırarak metabolizmamı hızlandırmak istiyorum ama öyle sporcuların ki gibi değil
bol kaslı olmak ta istemem tabii...
Canım öncelikle tebrik derim Allah tamamına erdirsin. Callanetics kasları şişirmez için rahat olsun ama iş güç koşturmasa derken yapmaya vaktin yoksa 2 gün ara vermende sakınca olmazmerhaba kızlar,sanırım 40 saat kadar callanetics yaptım ve sonuçlardan çok memnunum:) sormak istediğim bir şey var,dinlenme gününden bir gün sonra callanetics yapmadan önce nişanım için elbise almıştım,kaslarım baya gevşemiş rahatlamıştı,acaba nişandan önceki gün de yapmasam mı,kasları çalıştırıp şişirmek istemiyorum ama nişanla beraber 2 gün ara vermiş olucam bu kez.yapınca o kadar fark eder mi kaslarda bilemedim.kafam karışık umarım siz anladınız :)
Öncelikle tüm arkadaşlarımın yeni yılını kutlar,Huzur ve mutluluk dolu bir yıl dilerim ...Bu arada ben aranıza yeni katıldım.
bu egzersizleri yapmaya bugün bende başladım...Ama çok zorlandım 100'e kadar tamamlayamadım hiçbirinipelvis hareketleriniyse neredeyse hiç beceremedim ... Benim gibi zorlansa da tam olarak yapamasa da faydasını gören arkadaşlarım var mı acaba?
çok teşekkür ederim ,lotus35,hergün deniyeceğim ve umarım alışacağım ve sonuç alırsam da sizlerle paylaşıcam.
Ne durumdasın canım ağrın geçti mi?
Hayır canım callan kas kütlesinde değişiklik yapmaz sadece kasların gevşekliğini ortadan kaldırır, sıkı ve esnek kasların olur.kas kütleni arttırmanın yolu kardiyo spor yapmakistersen kardiyo callanetics de işine yarayabilir.
inşallah cnaım hepimiz güzel sonuclar alalım.. çok değil ya basenlerden 5 cm incelmek istiyorumbirde bacaklar az daha incelsin 2 3 cm falan :)))
senin şikayet nedir ?
inşallah cnaım hepimiz güzel sonuclar alalım.. çok değil ya basenlerden 5 cm incelmek istiyorumbirde bacaklar az daha incelsin 2 3 cm falan :)))
senin şikayet nedir ?