Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

sonunda indirdim şükürr bende akşama kesin yapıcam kafama koydum yoksaa basenler kalçalar fora olacak .kolaya gelsinn herkese

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin gelişmeleri bekliyoruz :KK34:

yazını görünce cevap yazmasam çatlardım inan benimde yıllardır basen sorunum var ve ilk defa bişeyin faydasını görüyorum ve bubnun bozulmasından çoooooooooooooook krkuyorum çalışmalar tam gaz devam ediyorum en güzel yanı saatlerce sürmemesi ınsanty gibi çok yormaması ama ilk yaparken bu ne dedim okadar ter dökücü spolar yaptım bumu etkili olcak dalga geçiyodum kendi kendime ama basende resmen asenadan azer bülbüle geçiş yaptım yaçok fena titretiyo tam 100 sayısını yapamıyorum bile hala

Bugün 13.egzersizim olacak..Birazdan yapacagım :KK6:

Kızlar ben kendi kendime morali bozmayı becerebilen biriyim 12 günde kaç cm bilmiyorum ama basenlerimde incelme popomda küçülme hissettim gözümle gördüm yani ama dahada zamana dahada incelmeye ihtiyacım var.
Sanki bu kadar yaptım inceldi ya daha incelmeyecek duracak gibi geliyor sizede böyle oluyormuydu tecrübeliler :26:
Kaşınıyorum resmen neden üzüyorum ki kendimi neden böyle salak şeyler düşünüyorum.. :KK31:
Bilmiyorum yıllardır istediğim şeydi basenlerden incelmek calla elde edince sanki büyü bozulacak gibi geliyor :KK14:
Kızlar korkmayın bu etki devam edicek ve istediğiniz ölçüye kavuşacaksınız endişe etmeden devam edin :KK34:

lotus35 ile yaptıgım görüşmeler onucu bu mucizevi spora baslamaya karar verdim bende varım arkadaslar ve yeni sloganım

En Büyük KK En Büyük KKKENDİME YENİ BİR BEN LAZIM.....En Büyük KKEn Büyük KK

Canim hips bhind videolarini nasil indirdin yardimci olabilir misin???2 aydir call yapiyorum ust bolfem baya bi inceldi biraz gobek var daha gidecek..basen ve kalcamda bi degisiklik olmadi o yuzden bacak ve kalcaya agirlik vermeye karar verdim yani hips bhinde merak edenler icin soylwyim ne kadar yapilirsa o kadar incelir sikilasir vucut hic korkmayin devammmmm
......

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin gelişmeleri bekliyoruz :KK34:

Kızlar korkmayın bu etki devam edicek ve istediğiniz ölçüye kavuşacaksınız endişe etmeden devam edin :KK34:

lotus35 bana da yardım et :KK43: daha yeni olduğum için özel mesaj atamıyorum bugün keşfettim bu sporu ve indirip açamıyorum ne yapmam gerekiyor :KK43:(((

lotus35 ile yaptıgım görüşmeler onucu bu mucizevi spora baslamaya karar verdim bende varım arkadaslar ve yeni sloganım

En Büyük KK En Büyük KKKENDİME YENİ BİR BEN LAZIM.....En Büyük KKEn Büyük KK

süper kesinlikle en kısa zamanda senden de güzel haberler alıcaz inşallah :KK34:

Canim hips bhind videolarini nasil indirdin yardimci olabilir misin???2 aydir call yapiyorum ust bolfem baya bi inceldi biraz gobek var daha gidecek..basen ve kalcamda bi degisiklik olmadi o yuzden bacak ve kalcaya agirlik vermeye karar verdim yani hips bhinde merak edenler icin soylwyim ne kadar yapilirsa o kadar incelir sikilasir vucut hic korkmayin devammmmm
......

ilk sayfaya
quick callanetics hips and behind (kalça ve basenler)
quick callanetics stomach (karın)

videolarının linkini ekledim.indirebilirsiniz...

süper kesinlikle en kısa zamanda senden de güzel haberler alıcaz inşallah :KK34:

ilk sayfaya
quick callanetics hips and behind (kalça ve basenler)
quick callanetics stomach (karın)

videolarının linkini ekledim.indirebilirsiniz...

lotus videoları açamıyorum başka bi yolu yokmu sabahtan beri uğraşıyorum :KK43:(

Sağol Lotuscum yılmadan yapın diyorsun yani :)

Birşey soracagım arkada popo bitiminde yağ birikimi oluyor ya sende oldumu bilmiyorumda etkisini gördünmü oranın ora ayrı bi bölüm sanki çok az birşey var ondan bende ... Rahatsız edecek şekilde değil ama o bile olmasın istiyorumm

Kızlar Bitlord programını indirin kurun pc ye. Search yani arama bölümüne Quick callanetics yazın hepsi cıkıo legs haricinde..
Oradan indirin..

Bugün süper call ın 2.günü, bayağı yorucu gerçekten, bacak ve basenlerimi inceltecek herhalde, oldukça yoruyor

En rahatsız olduğum bölgem üst bacakların içindeki çıkıntı, birbirine deyiyor, onun yok olmasını istiyorum...

Bugün süper call ın 2.günü, bayağı yorucu gerçekten, bacak ve basenlerimi inceltecek herhalde, oldukça yoruyor

En rahatsız olduğum bölgem üst bacakların içindeki çıkıntı, birbirine deyiyor, onun yok olmasını istiyorum...

sonunda bende indirmeyi başardım başlamak için sabırsızlanıyorummmmmm :)

Kızlar yarın dinlenme günümdü üstelik sabah 13. egzersizimi yapmıstım ama dayanamadım şimdide yaptım:KK1::KK1:
Yani 14. call tamamdır diyorum tir tir titriyor bacaklarım :KK52::KK52:

:nazar::nazar:

Sağol Lotuscum yılmadan yapın diyorsun yani :)

Birşey soracagım arkada popo bitiminde yağ birikimi oluyor ya sende oldumu bilmiyorumda etkisini gördünmü oranın ora ayrı bi bölüm sanki çok az birşey var ondan bende ... Rahatsız edecek şekilde değil ama o bile olmasın istiyorumm

Faydası olacağını düşünüyorum canım :KK34:

Benim de en rahatsız olduğum yerdi iç bacaklarım.callanın en çabuk etkisini gösterdiği yerlerden biri :KK34:

Benim de en rahatsız olduğum yerdi iç bacaklarım.callanın en çabuk etkisini gösterdiği yerlerden biri :KK34:

Gerçekten mi, tahmin ediyorum ama biri söyleyince daha sevinerek yapıyorum

bacaklarımın incecik olmasını düşünmek bile çok mutlu ediyor :21::KK62:

Kızlar tüm videolar var ama 'Legs' olan yok. O da olsa çok iyi olacaktı. Belki bulan vardır diye soruyorum. :KK17:
Bana şimdiden zayıfladın mı diye soran sorana yani :KK1: Kışın böyle laflar duymak hiç kolay değil hem de :KK8:

Dukana başlayalı tam 4 ay oldu

17.4 kilo verdim

Dukanla beraber koşu bandında yürüyüşe de başlamıştım

Koşu bandım arızalanınca call'a başladım 21 i tamamladım

Pazartesi de süper call'a başladım

1 aylık ölçü farkım

Bel: 3cm
Göbek: 6cm
Basen: 3cm
Üst bacak en kalın yeri: 3cm

Çok değil belki ama fark anlaşılıyor

4 aylık fark

Bel:11cm
Göbek:17cm
Basen:16cm
Üst bacak en kalın yeri:8cm

bu aksam istanbula gidiyoruz eşimle ailemin yanına .. bakalım bana sen inceldin mi, sen zayıfladın mı diyen olacak mı :KK9::KK9:
ordada yapacagım kiiiii :KK19:
bırakmam :KK74:

Arkadaşlar merhaba,

87kilo ile hamile kaldım ve 105kilo ile doğuma gittim dogum sonrası 90 kiloya kadar düştüm ancak emziriyorum diye yemeyi biraz abartınca 93.5 kilo oldum ve geçen ayın 6 sından bebeğimi emzirmeme rağmen mecburen diyete başladım. Aynı zamanda Günde 15-20dk trambolinde zıplıyorum suan itibariyle 87.5 kiloyum sezeryan sonrası göbek şişlikleri ile ilgili araştırma yaparken bu foruma rastladım ve çok ilgimi çekti bebeğim henüz ufak olması sebebiyle sadece ilk birkaç sayfayı okuyabildim ancak konuya tam hakim olmadığımdan açıkcası nereden başlayacağım konusunda biraz kafam karıştı bilen bir arkadaşım yardımcı olabilirse sevinirim.birde bu videoları tablete ındırebiliyor muyuz?

Arkadaşlar merhaba,

87kilo ile hamile kaldım ve 105kilo ile doğuma gittim dogum sonrası 90 kiloya kadar düştüm ancak emziriyorum diye yemeyi biraz abartınca 93.5 kilo oldum ve geçen ayın 6 sından bebeğimi emzirmeme rağmen mecburen diyete başladım. Aynı zamanda Günde 15-20dk trambolinde zıplıyorum suan itibariyle 87.5 kiloyum sezeryan sonrası göbek şişlikleri ile ilgili araştırma yaparken bu foruma rastladım ve çok ilgimi çekti bebeğim henüz ufak olması sebebiyle sadece ilk birkaç sayfayı okuyabildim ancak konuya tam hakim olmadığımdan açıkcası nereden başlayacağım konusunda biraz kafam karıştı bilen bir arkadaşım yardımcı olabilirse sevinirim.birde bu videoları tablete ındırebiliyor muyuz?
Tablette avı formatında video oynatabiliyorsan tabiki iner.
Ilk sayfadaki ilk mesajımı hiç atlamadan okursan net anlarsın ama ben yinede 10 saatte 10 yaş gençleş videosuyla başlaman gerektiğini söyliyeyim :KK34:

bu aksam istanbula gidiyoruz eşimle ailemin yanına .. bakalım bana sen inceldin mi, sen zayıfladın mı diyen olacak mı :KK9::KK9:
ordada yapacagım kiiiii :KK19:
bırakmam :KK74:
Süper işte bu!!! Callanın Sadık öğrencilerinden oldun artık :KK34:

X