- 7 Aralık 2012
- 885
- 81
sonunda indirdim şükürr bende akşama kesin yapıcam kafama koydum yoksaa basenler kalçalar fora olacak .kolaya gelsinn herkese
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin gelişmeleri bekliyoruz
yazını görünce cevap yazmasam çatlardım inan benimde yıllardır basen sorunum var ve ilk defa bişeyin faydasını görüyorum ve bubnun bozulmasından çoooooooooooooook krkuyorum çalışmalar tam gaz devam ediyorum en güzel yanı saatlerce sürmemesi ınsanty gibi çok yormaması ama ilk yaparken bu ne dedim okadar ter dökücü spolar yaptım bumu etkili olcak dalga geçiyodum kendi kendime ama basende resmen asenadan azer bülbüle geçiş yaptım yaçok fena titretiyo tam 100 sayısını yapamıyorum bile hala
Kızlar korkmayın bu etki devam edicek ve istediğiniz ölçüye kavuşacaksınız endişe etmeden devam edinBugün 13.egzersizim olacak..Birazdan yapacagım
Kızlar ben kendi kendime morali bozmayı becerebilen biriyim 12 günde kaç cm bilmiyorum ama basenlerimde incelme popomda küçülme hissettim gözümle gördüm yani ama dahada zamana dahada incelmeye ihtiyacım var.
Sanki bu kadar yaptım inceldi ya daha incelmeyecek duracak gibi geliyor sizede böyle oluyormuydu tecrübeliler :26:
Kaşınıyorum resmen neden üzüyorum ki kendimi neden böyle salak şeyler düşünüyorum..
Bilmiyorum yıllardır istediğim şeydi basenlerden incelmek calla elde edince sanki büyü bozulacak gibi geliyor