Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

:KK3:merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım...Gördüğüm kadarıyla bu egzersizleri yapan herkes çok incelmiş bende başlamak istiyorum ...Umarım etkili olur

Epeydir yazmıyodum ama hergün foruma girip yazılanları okumayı ihmal etmiyorum:)) yeni başlayanlar var çok mutlu oldum umarım bırakmadan istikrarlı bi şekilde devam edip benim gibi sonuçlarını görürsünüz.... Öpüyorum bütün callancılarıı hepinize şimdiden mutlu yıllar :))))

Rica ederim :KK34:

Hareketleri dikkatli yapmaya çalış zarar vermene kendine.

Efsun süpersin böyle devam ettiğin sürece güzel etkileri görmeye ve mutlu olmaya devam ediceksin :KK34:

Aslında çok dikkat ediyorum ama olacağı varmış, 1-2 gün kas gevşetici kullanacağım geçer inşallah

Evet canım haklısın, eşimde sürekli ne kadar inceldin diye destekliyor, bana da çok moral oluyor tabii...

Merhaba kızlar ben ara vermedim 6.günümdü dün bugünde 7. günümü yaptım.
Büyük ihtimalle haftaya annemlerin oraya gideceğiz eşime değişimi farketsinler istiyorum.
Ara vermemek ters tepmez dimi. Hatta gidene kadar bi sabah bi akşam yapayım diyorum sorun olur mu ?

Herkese mutlu saglıklı huzurlu yıllar ve aşk doluuuuuuuu

Bugün 19.cu günüm, call'ımı yaptım :KK52:

Lotuscum merak ettiğim bir şey var, callen ile kas oranımız artar mı?

Kasın artması metabolizmayı hızlandırıyor, biz de kasları çalıştırıyoruz ya

Şubatta dr kontrolüm var, diyetisyen tartısında belli olur ama merak ettim

Kasımı arttırarak metabolizmamı hızlandırmak istiyorum ama öyle sporcuların ki gibi değil

bol kaslı olmak ta istemem tabii...

merhaba kızlar,sanırım 40 saat kadar callanetics yaptım ve sonuçlardan çok memnunum:) sormak istediğim bir şey var,dinlenme gününden bir gün sonra callanetics yapmadan önce nişanım için elbise almıştım,kaslarım baya gevşemiş rahatlamıştı,acaba nişandan önceki gün de yapmasam mı,kasları çalıştırıp şişirmek istemiyorum ama nişanla beraber 2 gün ara vermiş olucam bu kez.yapınca o kadar fark eder mi kaslarda bilemedim.kafam karışık umarım siz anladınız :)

Büyük ihtimalle haftaya annemlerin oraya gideceğiz eşime değişimi farketsinler istiyorum.
Ara vermemek ters tepmez dimi. Hatta gidene kadar bi sabah bi akşam yapayım diyorum sorun olur mu ?

mrb, ara vermek zorundasınız , vücudunuzun bir sistematiği var, çok yaptınız diye etkili sonuç elde edemezsiniz, dinlenmenizin sebebi vücudu yormamak değil, bir nevi basit tabir ile yaptıgınz çalışmanın oturup sabitlenmesini sağlamak, vücudun buna ihtiyacı var ki sonuç alabilesiniz..

Öncelikle tüm arkadaşlarımın yeni yılını kutlar,Huzur ve mutluluk dolu bir yıl dilerim ...Bu arada ben aranıza yeni katıldım.

bu egzersizleri yapmaya bugün bende başladım...Ama çok zorlandım 100'e kadar tamamlayamadım hiçbirini :KK43: pelvis hareketleriniyse neredeyse hiç beceremedim ... Benim gibi zorlansa da tam olarak yapamasa da faydasını gören arkadaşlarım var mı acaba?

:KK3:merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım...Gördüğüm kadarıyla bu egzersizleri yapan herkes çok incelmiş bende başlamak istiyorum ...Umarım etkili olur
Aramıza hoşgeldin :KK34:

Epeydir yazmıyodum ama hergün foruma girip yazılanları okumayı ihmal etmiyorum:)) yeni başlayanlar var çok mutlu oldum umarım bırakmadan istikrarlı bi şekilde devam edip benim gibi sonuçlarını görürsünüz.... Öpüyorum bütün callancılarıı hepinize şimdiden mutlu yıllar :))))
Salo canım devam etmene sevindim seninde yeni yılını kutlarım.

Aslında çok dikkat ediyorum ama olacağı varmış, 1-2 gün kas gevşetici kullanacağım geçer inşallah

Evet canım haklısın, eşimde sürekli ne kadar inceldin diye destekliyor, bana da çok moral oluyor tabii...
Ne durumdasın canım ağrın geçti mi?

Sana da mutlu yıllar tatlım :KK34: ara ver bi gün mutlaka ve günde iki kez yapmanı önermem kaslarında aşırı yorgunluk oluşur.

Bugün 19.cu günüm, call'ımı yaptım :KK52:

Lotuscum merak ettiğim bir şey var, callen ile kas oranımız artar mı?

Kasın artması metabolizmayı hızlandırıyor, biz de kasları çalıştırıyoruz ya

Şubatta dr kontrolüm var, diyetisyen tartısında belli olur ama merak ettim

Kasımı arttırarak metabolizmamı hızlandırmak istiyorum ama öyle sporcuların ki gibi değil

bol kaslı olmak ta istemem tabii...
Hayır canım callan kas kütlesinde değişiklik yapmaz sadece kasların gevşekliğini ortadan kaldırır, sıkı ve esnek kasların olur.kas kütleni arttırmanın yolu kardiyo spor yapmak :KK34: istersen kardiyo callanetics de işine yarayabilir.

merhaba kızlar,sanırım 40 saat kadar callanetics yaptım ve sonuçlardan çok memnunum:) sormak istediğim bir şey var,dinlenme gününden bir gün sonra callanetics yapmadan önce nişanım için elbise almıştım,kaslarım baya gevşemiş rahatlamıştı,acaba nişandan önceki gün de yapmasam mı,kasları çalıştırıp şişirmek istemiyorum ama nişanla beraber 2 gün ara vermiş olucam bu kez.yapınca o kadar fark eder mi kaslarda bilemedim.kafam karışık umarım siz anladınız :)
Canım öncelikle tebrik derim Allah tamamına erdirsin. Callanetics kasları şişirmez için rahat olsun ama iş güç koşturmasa derken yapmaya vaktin yoksa 2 gün ara vermende sakınca olmaz :KK34:

Öncelikle tüm arkadaşlarımın yeni yılını kutlar,Huzur ve mutluluk dolu bir yıl dilerim ...Bu arada ben aranıza yeni katıldım.

bu egzersizleri yapmaya bugün bende başladım...Ama çok zorlandım 100'e kadar tamamlayamadım hiçbirini :KK43: pelvis hareketleriniyse neredeyse hiç beceremedim ... Benim gibi zorlansa da tam olarak yapamasa da faydasını gören arkadaşlarım var mı acaba?

Nilangelcim hepimiz ilk günlerde tam yapamıyoruz birkaç güne zorlanman da geçicek ve hareketleri de tam yapıcaksn emin ol :KK34:

Sağol lotuscum teşekkür ederim cevabına.
7 gün yapınca bugün ara vereyim dedim yazdıklarınızı okuyunca.Bundan sonra düzenli giderim.
Sen yapıyor musun hala ?
Bacaklarında ne kadar incelme var canım fotograf ekleyebilir misin mümkünse.

Sanki basenlerimde incelme var :44:
Yoksa psikolojik mi :44:

İç bacakların yumoşluğu ne zaman gidecek acaba ?

çok teşekkür ederim ,lotus35 :KK3: ,hergün deniyeceğim ve umarım alışacağım ve sonuç alırsam da sizlerle paylaşıcam.

çok teşekkür ederim ,lotus35 :KK3: ,hergün deniyeceğim ve umarım alışacağım ve sonuç alırsam da sizlerle paylaşıcam.

inşallah cnaım hepimiz güzel sonuclar alalım.. çok değil ya basenlerden 5 cm incelmek istiyorum :KK70: birde bacaklar az daha incelsin 2 3 cm falan :)))

senin şikayet nedir ? :KK1:

Ne durumdasın canım ağrın geçti mi?

Normalde ağrım yok, sadece bacak hareketlerinde sağ bacağımın üstüne eğilirken ağrım var, çok eğilemiyorum, önceden sorun yoktu gayet iyi yapıyordum, yavaş yavaş açılır inşallah

Hayır canım callan kas kütlesinde değişiklik yapmaz sadece kasların gevşekliğini ortadan kaldırır, sıkı ve esnek kasların olur.kas kütleni arttırmanın yolu kardiyo spor yapmak :KK34: istersen kardiyo callanetics de işine yarayabilir.

Evet olabilir aslında, biraz daha buna devam edeyim, sonra bakayım, sen kardiyo yaptın mı hiç? Yapması kolay ve zevkli mi?

Kiloda verdiriyor zaten ya bana uyar herhalde, daha 9 kilo vermem lazım çünkü...

inşallah cnaım hepimiz güzel sonuclar alalım.. çok değil ya basenlerden 5 cm incelmek istiyorum :KK70: birde bacaklar az daha incelsin 2 3 cm falan :)))

merhaba canım, aslında benim bacaklar ince ,popoda idare eder ama mide ,karın ,sırt yağları :KK1:kısaca üst bölge felaket , sende sorun sadece basen ve bacaklar mı?

aslında benim birde 15 kilo fazlam var ama inanır mısın neredeyse tüm yağlarım sanki üst beden de toplanmış ,3 gündür leslie ile 5 miles fast burning programını yapıyorum zayıflamak için ,yediklerime de iyi kötü dikkat ediyorum ,umarım faydasını görürürm...

Bu arada ben daha önce Dukan diyeti yaptım ve 12 kilo verdim ama tüm aşamaları tamamlayamadığım içim neredeyse 10 kilosunu geri aldım, diyet programları sanırım bana göre değil, sadece callen egzersizi ve leslie ile biraz da boğazıma dikkat etsem zayıflar mıyım? sizce kızlar :44:

slm kızlar bende tekrar başlayayım diyom ama totomu yerinden kaldıramıyom. doğumdan sonra kan ilacı alamadım bebeğe sancı yaptı. o yüzden kımıldamaya dermanım yok. dün akşam çoook güzel kıyafetler gördüm bir mağazada. en büyük bedeni 44 tü. o yüzden yeniden vermem lazım şu kiloları. hoş daha da 2 ay oldu sezeryanın üzerine ama zarar verirmiyim dikişlerime diye düşünmedende edemiyom.

X