Çalışmayı sevmeyen eş sorunu

Bu adamın size ne gibi bir faydası var ki yokluğundan ölümüne korkuyorsunuz? Çalışan sizsiniz, evi çekip çeviren sizsiniz, alışveriş ıvır zıvır onları da siz yapıyorsunuzdur, cinsellikte de iyi değildir zannetmiyorum. Ayrılsaniz yine çalışır kendi başınıza başınızda öten biri olmadan gül gibi yaşarsınız. Hani adamın gram faydası olsa tamam çekin diyeceğim de.

Hele hele lafa bak

Kimse seni işe almaz mı diyor bir de . Sende diyemedin mi almazsa almaz çalışmam sen bak geçindir aileni diye

Adam konu sahibini bedavadan çalıştırıyor, cebinde dişine dolgu yaptıracak para bırakmıyor, arabayı üstüne mi yapacak? Tabi ki olamaz öyle birsey.
Araba da alınmaz bence o para yalan olur gider arada.
Bu hikâyede bir çocuk eksik sanki. Sonra o babasına çok düşkün olur onun için sabreder falan... Korunurken de kazayla ikincisi derken..

Aile şerhi gibi bir şey koydurup dükkan satılmasını engellemeniz mumkun mi? Bu ekonomide dükkan satın falan artık çok zor. O adam, o parayı da yer. Bı şekilde dükkanın satılmasını engellemeniz. Sonra boşanirken dükkandan pay alirsiniz.

O cesaretin hala gelmemesini sadece can guvenlığı riski varsa anlayabılırim. Ne üzücü içim daraldı

Kesınlıkle katılıyorum..

İster istemez katıldım bu yoruma.
Bence de yani. Bu kafa ile bu raddeye gelene kadar siz kıl kipirdatmamissiniz bundan sonra da bence pek birsey yapmazsınız gibi geliyor.
Arada buraya konu açıp bizim fikrimizi alıp hayata devam edersiniz sanıyorum ki.

Anlamadım size sen çalışacaksın diyor ama kendisi çalışmayı sevmiyormuş, emir altında çalışamazmış diye çalışmayacak mı? Sen çalış bana bak mı dedi

Dükkani sattigi parayla borc ödemez gider kumarda yer .kurmarbaz adamla ugraşilmaz .siz şimdiden plan yapin

Bekara koca boşamak kolay evet ama sizinki çığrından çıkmamış mı? Happn kullanmak, kızlara yazması, arkadaşlarınıza bakması, sizi aşağılaması tembelliği, karaktersizliği..

Boşandıktan sonra peşimi bırakmamasından, karşılaşmaktan korkuyorum.. düşman rolüne bürünecek otomatik olarak boşanınca. Bu yüzden korkuyorum. Çünkü annemin eviyle benim şu an oturduğum eşimin evi çok yakın. 5 dk bile sürmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…