Çalışmayı sevmeyen eş sorunu

Ay bide
Yorumlara baktım da adam bide flörtözmüş bu neyin çapsızlığı be adam
Bacım kusura bakma ama belanı arıyorsun resmen

Su beyaz esyaci kizla flortlesen borekci miydi sizin kocaniz?

Bu adamların şeyi altından falan mı dicem ama o konuda da beceriksiz olurlar genelde ama çok şanslı oldukları kesin

Annem hep der ki sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez kendini paspas edersen üstüne basan çok olur. O kadar haklı ki kendi iliskimde de bunu tecrübe ettim. Sizde öyle yapıyorsunuz şuanda flortlugunu tolere ediyorsunuz bu yarın öbür gün siz çalışıp o evde yatarken sizi aldatmasiyla sonuçlanacak. Kız işten çıktı diye seviniyorsunuz yarın öbür gün sokakta gördüğü kız ile flortlesicek sorun burda o kız değil ki. Üstelik kendi borcunu canla başla çalışırken ödemeye çalışan bir karısı varken yapıyor tabiri caizse ayaklarını yıkayıp suyu içmesi gerekken yapiyor. Üzgünüm ama olmaz bazı seyler gerçekten olmaz

Adam bütün kötü akışkanlıkların tuşlarına basmış gibi
Aldatma var, kumar var, tembellik var biri bile yeter boşamaya halbuki ayaklı cinnet resmen

Adam en son borçları falan size ödettikten sonra başkasına aşık olup kendisi boşanmak isteyecek. Yıllarımı harcadı diye başlık açarsınız artık.

Hala boşanmaktan o kadar uzaksınız ki bile isteye yaşadığınızı düşünmeye başladım.
Adamda çalışacak g.t yok. Sizin paranızı yiyecek, adam zampara, gözünüzün önünde flörtleşiyor. Siz bu adama nasıl güvenip aynı yastığa baş koyabiliyorsunuz? Bi gözünüz açık uyuyun

Sürekli boşanmaya cesaretim yok demişsiniz ama bence asıl bu şartlarda bu evliliği sürdürdüğünüze göre siz çok cesur birisiniz gözünüz oldukça kara
İnsanın kendine yaptığını kimse yapamazmış ya , örneğisiniz kesinlikle .Sizin hikayenizin kötüsü eşiniz değil kendinize bu kadar zarar verdiğiniz için sizsiniz kusura bakmayın.

Şu lafı ettikten sonra kıl kıpırdatmadan oturun, ben çalışamam senin borcunu püsürünü öderken içim çıktı biraz da sen bana bak diyip boşanma yollarına bakmaya başlayın. En azından borç da kazanç da senin olur. Arabayı da senim üzerine yapsın yine kumar borcun olursa elinden alırlar de.

Adam konu sahibini bedavadan çalıştırıyor, cebinde dişine dolgu yaptıracak para bırakmıyor, arabayı üstüne mi yapacak? Tabi ki olamaz öyle birsey.
Araba da alınmaz bence o para yalan olur gider arada.

Börekçizade size değer vermiyor, aşağılıyor. Farkında değil misiniz? Kendi işinde zorla çalışan başkasının emrinde nasıl çalışsın?

Satın almaya çalışan kişi kötü işlere bulaşmışsa da bulaşmış. Açık açık adama deyin ki eşimin başka işte çalışacağını sanmıyorum, satarsak aç kalırız. Sonuçta işlemlere de başlanmamış, caysanız nolacak? Karşı taraf malını mı satmış veya kredi mi çekmiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…