Çalışmayı sevmeyen eş sorunu

Bak canım bazı eşler böyle sürekli yeni işlere girişip girişip hayatlarında borc eksik olmaz. Ayrılmak da çözüm değil bana gire hayat zor ve tek başına zor. Bu yüzden o borçların hic bitmeyeceğini kabullen ve kendine her zaman nakit ayır ihtiyaç durumunda fazla işte koy kenara kendini mutlu et almak istediklerini al.
Bi şekilde çalışacak o hissettir ihtiyaçları birc var diye söylememeli yapma düşünmesini sağla ki çalışmayı kazanmaya uğraşsın.

Hanimefendi çalışıp kocaya bakan bir kadin bosanmaktan niye korkar, siz hic mi kendinizi sevmiyorsunuz? Boşayin gitsin. Boyle sünepelere omur feda edilir mi? Kayinpederim de ayni boyle miskin bi tip. Anca borc ustune borc yapiyor. Bol bol gecinilecek maas eve girerken borctan hala agliyor. 55 yasinda her tarafi hasta kayinvalidem asgari ucretle islere girip calisiyor gecinmek icin. Kayinpederim babamla sohbet ederken demis ki "benim psikolojim bozuldu ya biktim calismaktan cok yorgunum insan bu yastan sonra calisir mi ben isi birakicam" demis. 55 yasinda daha. Hic utanmiyor karısı canini disine takip calisirken bunalri soylemeye. Borclari icin cocuklarindan para beklerken bunlari demeye. Kendi isletmesi vardi, yan gelip yatarak üç kurus kazanip oyle kendini oyaliordu. Isletmeyi satip baskasinin yanidna 2 aydir calismaya basladi ve ben calisamam diye agliyor orda burda. Bakın gorun iste. Sonunuz kayinvalidem gibi olur. Böylelerinin ne borcu biter ne miskinligi. Siz kacin kendinizi kurtarin yol yakinken

Kardesim senin aklin hic yokmu? Calisma sarti koyamaz sana sen ise girmeden ben calismam bir sure dinlenicem senin kumar bircun icin yeterince calistim diyemiyomusunuz. Hos onun icin calismaniz bile sacma ya neyse

Boşanma kuzum bence böyle aciz aciz otur börekçi paşamın yanında.
Anca konu açıp böyle dertlenirsin.
Bence çok da dert etme çünkü kumar borcu bitince kocan seni boşar zaten.
Adam seni eşi olarak değil para kaynağı olarak ama sen bunun farkında değilsin.

Kardesim senin aklin hic yokmu? Calisma sarti koyamaz sana sen ise girmeden ben calismam bir sure dinlenicem senin kumar bircun icin yeterince calistim diyemiyomusunuz. Hos onun icin calismaniz bile sacma ya neyse
Diyemiyorum bana etmediği hakaret kalmıyor bunu deyince. Çok kez dedim. Senin çalışmaya g*tün yok falan. Yani nasıl diyeyim bana kendimi aciz hissettiriyor tembelmişim muamelesi yapıyor. Çalışmak zorundasın diyor resmen yani. Bu devirde tek kişi çalışan mı var geçim olmuyor öyle diyor. Ama onun için yaptıklarımı görmüyor. İlla ki hep çalışacağım.

bunu size kumar borcu ödetirken söylüyor. ya ben bu kk deki kadınların kafalarını anlamıyorum gerçekten

bunu size kumar borcu ödetirken söylüyor. ya ben bu kk deki kadınların kafalarını anlamıyorum gerçekten
Canım benim anlamadığınız şey korkuyorum diyorum. Defalarca bunu söyledim yoksa çocuğum da yok neden cekeceğim? Psikolojik bende ki artık farkındayım, çok korkuyorum işte bunu aşamıyorum. O boşanma sürecini düşündükçe ellerim terlemeye başlıyor. Sonrasını da düşündükçe korkuyorum. Benim eşim dengesiz söz verse sözünü tutmaz. Bugün boşanalım der yarın boşandıktan sonra beni rahatsız etmeye peşime takılmaya karşıma çıkmaya devam ederse ne yapacağım ?

boşan da gerisini sonra düşünürsün
sakın çocuk falan da yapma

Ya dükkanı satmayın. Yada adamı sutlayin.

O zamn çekmeye devam elin acını besleyin

Cesaret edememenin bir sebebi var mı ? Tam olarak ? Bunu istersen kendin bir yaz kağıda ? Çcouk olursa tümden kaos çünkü …

Adamın gözü sizi görmüyor ki sürekli flört halinde beyaz eşyacı kıza yamanır sizi gözü pek görmez ya korkmayın

Onun icin yaptiklarini yapmayi bi biraksan gorecek ne cok sey yaptigini da işte sende iş yok. Silkelen kendine gel. Gerekiosa git klinige yat bi hafta dinlen iyi degilim bu kocayi kesesim gelio de deliliğe vur :) benim bile dograyasim geldi adami zaten sen nasi bu kadar sakinsin.

Doğru diyorsun benim de geliyor zaten ama işte neden yapmıyorum bunları acaba bilmiyorum

Hem tembel hem kumarbaz hem çapkın boşanmak için yeterli sebepler siz güçlü bir kadınsınız Ailenizle paylaşın destek vermezler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…