- 12 Kasım 2018
- 366
- 361
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Bak canım bazı eşler böyle sürekli yeni işlere girişip girişip hayatlarında borc eksik olmaz. Ayrılmak da çözüm değil bana gire hayat zor ve tek başına zor. Bu yüzden o borçların hic bitmeyeceğini kabullen ve kendine her zaman nakit ayır ihtiyaç durumunda fazla işte koy kenara kendini mutlu et almak istediklerini al.Kızlar yine yine yeniden merhaba.. eşim dükkanımızı devrediyor. Birlikte çalıştığımız bir börek poğaça dükkanımız var. Devir etmeye karar verdi una yağa yani maliyete vs gelen zamlardan ve düşen işlerden dolayı. Kazanıyoruz aslında çok şükür ama adamın kumar borcu hala bitmediğinden dolayı bi şey anlamıyoruz gelen para gidiyor.
Dükkanı ilana koymuştu, ve müşteri çıktı. Adam eşiyle beraber çalışacakmış. Geldiler baktılar beğendiler ve çok netler alacaklar burayı. Çok az bir borcu kaldı kumardan eşimin. Dükkanı verene kadar bu borç bitmiş olacak. İşin sorun olan kısmı çalışmayı sevmeyen bir adam benim eşim zaten burada da daha çok ben çalışıyorum o sadece imalatta az bir iş yapıyor.
Dükkanı verince nasıl olacak bu adam başka bir yerde emir altında çalışabilir mi hiç bilmiyorum ve güvenmiyorum. Sorduğumda ise bende bilmiyorum yapabilir miyim ama mecbur yapacağım diyor. Şu an dükkanı verme noktasına geldik hala iş bakmıyor kendisine. Kılı kımıldamıyor. Aç kalacağız diye korkuyorum artık yani. Benim de çalışmamı şart koşuyor yine bu dükkanı verince. Ben çok yoruldum bu dükkanda çalışmaktan zaten kumar borcunu ödemeye çalışmaktan. Kendimden fedakarlık yapmaktan yoruldum. İsterdim ki beni de düşünsün biraz sen dinlen biraz evde canım desin. Kadın hayatının her anında çalışamaz sonuçta.
Gerçekten kafam çok karışık bilmiyorum yoruldum çok. Dükkanı vermesini de istemiyorum bir yandan bu korkularımdan dolayı. Çünkü kendisi çalışacak biri değil. Adama da söz verdi artık iş işten geçti gibi bi şey. Adam da biraz sert bi kişilik önceden yaptığı işler pek tekin değil. Ondan da korkuya geri adım atamaz bence belli etmesede..
Dükkandan gelen parayla da araba alıp borçları ödeyeceğiz plan bu o yüzden hiç para kalmıyor. Zaten araba almasak dahi çok bir mebla olmadığı için bi kaç ayda eriyip gider o para boşta kalsa.. (ailem annem babamda bu duruma tabiki çok tepki gösterir acayip kavga gürültü huzurlukluklar olur.)
Ah biran önce bosanabilsem belki daha rahat olacağım hayatımda ama o cesaret yokkk hala gelmedi gelmiyor inanın
Bu adamın tek bir iyi özelliği var mı?
Diyemiyorum bana etmediği hakaret kalmıyor bunu deyince. Çok kez dedim. Senin çalışmaya g*tün yok falan. Yani nasıl diyeyim bana kendimi aciz hissettiriyor tembelmişim muamelesi yapıyor. Çalışmak zorundasın diyor resmen yani. Bu devirde tek kişi çalışan mı var geçim olmuyor öyle diyor. Ama onun için yaptıklarımı görmüyor. İlla ki hep çalışacağım.Kardesim senin aklin hic yokmu? Calisma sarti koyamaz sana sen ise girmeden ben calismam bir sure dinlenicem senin kumar bircun icin yeterince calistim diyemiyomusunuz. Hos onun icin calismaniz bile sacma ya neyse
bunu size kumar borcu ödetirken söylüyor. ya ben bu kk deki kadınların kafalarını anlamıyorum gerçektenDiyemiyorum bana etmediği hakaret kalmıyor bunu deyince. Çok kez dedim. Senin çalışmaya g*tün yok falan. Yani nasıl diyeyim bana kendimi aciz hissettiriyor tembelmişim muamelesi yapıyor. Çalışmak zorundasın diyor resmen yani. Bu devirde tek kişi çalışan mı var geçim olmuyor öyle diyor. Ama onun için yaptıklarımı görmüyor. İlla ki hep çalışacağım.
Canım benim anlamadığınız şey korkuyorum diyorum. Defalarca bunu söyledim yoksa çocuğum da yok neden cekeceğim? Psikolojik bende ki artık farkındayım, çok korkuyorum işte bunu aşamıyorum. O boşanma sürecini düşündükçe ellerim terlemeye başlıyor. Sonrasını da düşündükçe korkuyorum. Benim eşim dengesiz söz verse sözünü tutmaz. Bugün boşanalım der yarın boşandıktan sonra beni rahatsız etmeye peşime takılmaya karşıma çıkmaya devam ederse ne yapacağım ?bunu size kumar borcu ödetirken söylüyor. ya ben bu kk deki kadınların kafalarını anlamıyorum gerçekten
boşan da gerisini sonra düşünürsünCanım benim anlamadığınız şey korkuyorum diyorum. Defalarca bunu söyledim yoksa çocuğum da yok neden cekeceğim? Psikolojik bende ki artık farkındayım, çok korkuyorum işte bunu aşamıyorum. O boşanma sürecini düşündükçe ellerim terlemeye başlıyor. Sonrasını da düşündükçe korkuyorum. Benim eşim dengesiz söz verse sözünü tutmaz. Bugün boşanalım der yarın boşandıktan sonra beni rahatsız etmeye peşime takılmaya karşıma çıkmaya devam ederse ne yapacağım ?
Ya dükkanı satmayın. Yada adamı sutlayin.Kızlar yine yine yeniden merhaba.. eşim dükkanımızı devrediyor. Birlikte çalıştığımız bir börek poğaça dükkanımız var. Devir etmeye karar verdi una yağa yani maliyete vs gelen zamlardan ve düşen işlerden dolayı. Kazanıyoruz aslında çok şükür ama adamın kumar borcu hala bitmediğinden dolayı bi şey anlamıyoruz gelen para gidiyor.
Dükkanı ilana koymuştu, ve müşteri çıktı. Adam eşiyle beraber çalışacakmış. Geldiler baktılar beğendiler ve çok netler alacaklar burayı. Çok az bir borcu kaldı kumardan eşimin. Dükkanı verene kadar bu borç bitmiş olacak. İşin sorun olan kısmı çalışmayı sevmeyen bir adam benim eşim zaten burada da daha çok ben çalışıyorum o sadece imalatta az bir iş yapıyor.
Dükkanı verince nasıl olacak bu adam başka bir yerde emir altında çalışabilir mi hiç bilmiyorum ve güvenmiyorum. Sorduğumda ise bende bilmiyorum yapabilir miyim ama mecbur yapacağım diyor. Şu an dükkanı verme noktasına geldik hala iş bakmıyor kendisine. Kılı kımıldamıyor. Aç kalacağız diye korkuyorum artık yani. Benim de çalışmamı şart koşuyor yine bu dükkanı verince. Ben çok yoruldum bu dükkanda çalışmaktan zaten kumar borcunu ödemeye çalışmaktan. Kendimden fedakarlık yapmaktan yoruldum. İsterdim ki beni de düşünsün biraz sen dinlen biraz evde canım desin. Kadın hayatının her anında çalışamaz sonuçta.
Gerçekten kafam çok karışık bilmiyorum yoruldum çok. Dükkanı vermesini de istemiyorum bir yandan bu korkularımdan dolayı. Çünkü kendisi çalışacak biri değil. Adama da söz verdi artık iş işten geçti gibi bi şey. Adam da biraz sert bi kişilik önceden yaptığı işler pek tekin değil. Ondan da korkuya geri adım atamaz bence belli etmesede..
Dükkandan gelen parayla da araba alıp borçları ödeyeceğiz plan bu o yüzden hiç para kalmıyor. Zaten araba almasak dahi çok bir mebla olmadığı için bi kaç ayda eriyip gider o para boşta kalsa.. (ailem annem babamda bu duruma tabiki çok tepki gösterir acayip kavga gürültü huzurlukluklar olur.)
Ah biran önce bosanabilsem belki daha rahat olacağım hayatımda ama o cesaret yokkk hala gelmedi gelmiyor inanın
O zamn çekmeye devam elin acını besleyinCanım benim anlamadığınız şey korkuyorum diyorum. Defalarca bunu söyledim yoksa çocuğum da yok neden cekeceğim? Psikolojik bende ki artık farkındayım, çok korkuyorum işte bunu aşamıyorum. O boşanma sürecini düşündükçe ellerim terlemeye başlıyor. Sonrasını da düşündükçe korkuyorum. Benim eşim dengesiz söz verse sözünü tutmaz. Bugün boşanalım der yarın boşandıktan sonra beni rahatsız etmeye peşime takılmaya karşıma çıkmaya devam ederse ne yapacağım ?
Cesaret edememenin bir sebebi var mı ? Tam olarak ? Bunu istersen kendin bir yaz kağıda ? Çcouk olursa tümden kaos çünkü …Benim de öyle kesinlikle aslında. Eski konularımı bir okusanız neler çektim hepsini göreceksiniz. Hala da çekiyorum. Boşanmadıgım için herkes tarafından linçleniyorum zaten. Buna da cesaret edemiyorum henüz boşanmaya.
Adamın gözü sizi görmüyor ki sürekli flört halinde beyaz eşyacı kıza yamanır sizi gözü pek görmez ya korkmayınBoşandıktan sonra peşimi bırakmamasından, karşılaşmaktan korkuyorum.. düşman rolüne bürünecek otomatik olarak boşanınca. Bu yüzden korkuyorum. Çünkü annemin eviyle benim şu an oturduğum eşimin evi çok yakın. 5 dk bile sürmüyor.
Ay keşkeAdamın gözü sizi görmüyor ki sürekli flört halinde beyaz eşyacı kıza yamanır sizi gözü pek görmez ya korkmayın
Onun icin yaptiklarini yapmayi bi biraksan gorecek ne cok sey yaptigini da işte sende iş yok. Silkelen kendine gel. Gerekiosa git klinige yat bi hafta dinlen iyi degilim bu kocayi kesesim gelio de deliliğe vur :) benim bile dograyasim geldi adami zaten sen nasi bu kadar sakinsin.Diyemiyorum bana etmediği hakaret kalmıyor bunu deyince. Çok kez dedim. Senin çalışmaya g*tün yok falan. Yani nasıl diyeyim bana kendimi aciz hissettiriyor tembelmişim muamelesi yapıyor. Çalışmak zorundasın diyor resmen yani. Bu devirde tek kişi çalışan mı var geçim olmuyor öyle diyor. Ama onun için yaptıklarımı görmüyor. İlla ki hep çalışacağım.
Doğru diyorsun benim de geliyor zaten ama işte neden yapmıyorum bunları acaba bilmiyorumOnun icin yaptiklarini yapmayi bi biraksan gorecek ne cok sey yaptigini da işte sende iş yok. Silkelen kendine gel. Gerekiosa git klinige yat bi hafta dinlen iyi degilim bu kocayi kesesim gelio de deliliğe vur :) benim bile dograyasim geldi adami zaten sen nasi bu kadar sakinsin.
Hem tembel hem kumarbaz hem çapkın boşanmak için yeterli sebepler siz güçlü bir kadınsınız Ailenizle paylaşın destek vermezler miKızlar yine yine yeniden merhaba.. eşim dükkanımızı devrediyor. Birlikte çalıştığımız bir börek poğaça dükkanımız var. Devir etmeye karar verdi una yağa yani maliyete vs gelen zamlardan ve düşen işlerden dolayı. Kazanıyoruz aslında çok şükür ama adamın kumar borcu hala bitmediğinden dolayı bi şey anlamıyoruz gelen para gidiyor.