- 15 Temmuz 2019
- 4.151
- 6.627
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Çalışmayan adama basın tekmeyi ne bekliyorsun adam çalışsın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocanız tembel, sorumsuz, kumarbaz, sizin yanınızdan bile başkalarına kur yapacak kadar laubali, sizi sürekli eleştiriyor manipüle ediyor. Siz de ne yapacağınızı soruyorsunuz doğru mu anladım?Kızlar yine yine yeniden merhaba.. eşim dükkanımızı devrediyor. Birlikte çalıştığımız bir börek poğaça dükkanımız var. Devir etmeye karar verdi una yağa yani maliyete vs gelen zamlardan ve düşen işlerden dolayı. Kazanıyoruz aslında çok şükür ama adamın kumar borcu hala bitmediğinden dolayı bi şey anlamıyoruz gelen para gidiyor.
Dükkanı ilana koymuştu, ve müşteri çıktı. Adam eşiyle beraber çalışacakmış. Geldiler baktılar beğendiler ve çok netler alacaklar burayı. Çok az bir borcu kaldı kumardan eşimin. Dükkanı verene kadar bu borç bitmiş olacak. İşin sorun olan kısmı çalışmayı sevmeyen bir adam benim eşim zaten burada da daha çok ben çalışıyorum o sadece imalatta az bir iş yapıyor.
Dükkanı verince nasıl olacak bu adam başka bir yerde emir altında çalışabilir mi hiç bilmiyorum ve güvenmiyorum. Sorduğumda ise bende bilmiyorum yapabilir miyim ama mecbur yapacağım diyor. Şu an dükkanı verme noktasına geldik hala iş bakmıyor kendisine. Kılı kımıldamıyor. Aç kalacağız diye korkuyorum artık yani. Benim de çalışmamı şart koşuyor yine bu dükkanı verince. Ben çok yoruldum bu dükkanda çalışmaktan zaten kumar borcunu ödemeye çalışmaktan. Kendimden fedakarlık yapmaktan yoruldum. İsterdim ki beni de düşünsün biraz sen dinlen biraz evde canım desin. Kadın hayatının her anında çalışamaz sonuçta.
Gerçekten kafam çok karışık bilmiyorum yoruldum çok. Dükkanı vermesini de istemiyorum bir yandan bu korkularımdan dolayı. Çünkü kendisi çalışacak biri değil. Adama da söz verdi artık iş işten geçti gibi bi şey. Adam da biraz sert bi kişilik önceden yaptığı işler pek tekin değil. Ondan da korkuya geri adım atamaz bence belli etmesede..
Dükkandan gelen parayla da araba alıp borçları ödeyeceğiz plan bu o yüzden hiç para kalmıyor. Zaten araba almasak dahi çok bir mebla olmadığı için bi kaç ayda eriyip gider o para boşta kalsa.. (ailem annem babamda bu duruma tabiki çok tepki gösterir acayip kavga gürültü huzurlukluklar olur.)
Ah biran önce bosanabilsem belki daha rahat olacağım hayatımda ama o cesaret yokkk hala gelmedi gelmiyor inanın
Daha geçen hafta karşı mağazadaki kızla flört ediyordu. Şimdi kumarı da çıktı ortaya.Kızlar yine yine yeniden merhaba.. eşim dükkanımızı devrediyor. Birlikte çalıştığımız bir börek poğaça dükkanımız var. Devir etmeye karar verdi una yağa yani maliyete vs gelen zamlardan ve düşen işlerden dolayı. Kazanıyoruz aslında çok şükür ama adamın kumar borcu hala bitmediğinden dolayı bi şey anlamıyoruz gelen para gidiyor.
Dükkanı ilana koymuştu, ve müşteri çıktı. Adam eşiyle beraber çalışacakmış. Geldiler baktılar beğendiler ve çok netler alacaklar burayı. Çok az bir borcu kaldı kumardan eşimin. Dükkanı verene kadar bu borç bitmiş olacak. İşin sorun olan kısmı çalışmayı sevmeyen bir adam benim eşim zaten burada da daha çok ben çalışıyorum o sadece imalatta az bir iş yapıyor.
Dükkanı verince nasıl olacak bu adam başka bir yerde emir altında çalışabilir mi hiç bilmiyorum ve güvenmiyorum. Sorduğumda ise bende bilmiyorum yapabilir miyim ama mecbur yapacağım diyor. Şu an dükkanı verme noktasına geldik hala iş bakmıyor kendisine. Kılı kımıldamıyor. Aç kalacağız diye korkuyorum artık yani. Benim de çalışmamı şart koşuyor yine bu dükkanı verince. Ben çok yoruldum bu dükkanda çalışmaktan zaten kumar borcunu ödemeye çalışmaktan. Kendimden fedakarlık yapmaktan yoruldum. İsterdim ki beni de düşünsün biraz sen dinlen biraz evde canım desin. Kadın hayatının her anında çalışamaz sonuçta.
Gerçekten kafam çok karışık bilmiyorum yoruldum çok. Dükkanı vermesini de istemiyorum bir yandan bu korkularımdan dolayı. Çünkü kendisi çalışacak biri değil. Adama da söz verdi artık iş işten geçti gibi bi şey. Adam da biraz sert bi kişilik önceden yaptığı işler pek tekin değil. Ondan da korkuya geri adım atamaz bence belli etmesede..
Dükkandan gelen parayla da araba alıp borçları ödeyeceğiz plan bu o yüzden hiç para kalmıyor. Zaten araba almasak dahi çok bir mebla olmadığı için bi kaç ayda eriyip gider o para boşta kalsa.. (ailem annem babamda bu duruma tabiki çok tepki gösterir acayip kavga gürültü huzurlukluklar olur.)
Ah biran önce bosanabilsem belki daha rahat olacağım hayatımda ama o cesaret yokkk hala gelmedi gelmiyor inanın
Evet doğru söylüyorsun yapmazzzz kesinlikleAdam konu sahibini bedavadan çalıştırıyor, cebinde dişine dolgu yaptıracak para bırakmıyor, arabayı üstüne mi yapacak? Tabi ki olamaz öyle birsey.
Araba da alınmaz bence o para yalan olur gider arada.
Ya zaten benim desteğe ihtiyacım var psikolojim iyi değil söylüyorum ki ben bunu. Farkındayım her şeyi. Ben çok korkak biri oldum nedenini apaçık söylüyorum acayip korkuyorum boşanmaktan. Çok korkunç bir şey gibi geliyor gözüme. Bunu aşamıyorum işteEski konulariniza da şöyle bir göz gezdirdim. Her şeyden önce sizin acilen psikolojik yardım almanız gerekiyor zira bu adamdan kopamamaniz normal bir durum değil. Muhakkak altinda bir neden vardır ve bu çözülür yeter ki yardım alin. Kendinize yazık ediyorsunuz. İşiniz rast gitsin
Kesinlikle canım. Bende aynılarını söylüyorum ayağımın suyunu içmen lazım diyorum. Bana neler diyor biliyor musun bazen kendimi hatalı buluyorum bu evlilikte. Narsist gibi suçları bana yıkıyor. Diyorum ki sen böylesin şöylesin. Adam bana diyor ki “sende iyi ki bi çalışıyorsun yanımda, eve gelince ev işi yok doğru düzgün yemek yok ev kadınlıgını yapamıyorsun düzgün” diyor. Bende diyorum ki yoruluyorum yani hepsini yapamıyorum eksik oluyor haftada bir temizlik yapabiliyorum. Kendimi bana yetersiz hissettiriyorAnnem hep der ki sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez kendini paspas edersen üstüne basan çok olur. O kadar haklı ki kendi iliskimde de bunu tecrübe ettim. Sizde öyle yapıyorsunuz şuanda flortlugunu tolere ediyorsunuz bu yarın öbür gün siz çalışıp o evde yatarken sizi aldatmasiyla sonuçlanacak. Kız işten çıktı diye seviniyorsunuz yarın öbür gün sokakta gördüğü kız ile flortlesicek sorun burda o kız değil ki. Üstelik kendi borcunu canla başla çalışırken ödemeye çalışan bir karısı varken yapıyor tabiri caizse ayaklarını yıkayıp suyu içmesi gerekken yapiyor. Üzgünüm ama olmaz bazı seyler gerçekten olmaz
Bunu oturduğunuz yerden aşamazsiniz. Destek almanız gerekiyor beklemeyin bence. Maddi durumunuz yeterli değilse dahi devlet bu imkanı sunuyor. Evlenmek de boşanmak da hak. Uzululerek söylüyorum ki (ve biraz da durumun ciddiyetini anlayın diye açık konuşuyorum amacım kırmak değil kusura bakmayın) gözünüze korkunc gelmesi gereken boşanmak değil bu adamla ömrunuzu tüketmek olmali. Siz eninde sonunda bosanacaksiniz ileride keşke daha önce bosansaydim diyeceksiniz çok yüksek ihtimalle. Destek almaya başlayın hiç cekinmeyinYa zaten benim desteğe ihtiyacım var psikolojim iyi değil söylüyorum ki ben bunu. Farkındayım her şeyi. Ben çok korkak biri oldum nedenini apaçık söylüyorum acayip korkuyorum boşanmaktan. Çok korkunç bir şey gibi geliyor gözüme. Bunu aşamıyorum işte
Çok teşekkür ederimBunu oturduğunuz yerden aşamazsiniz. Destek almanız gerekiyor beklemeyin bence. Maddi durumunuz yeterli değilse dahi devlet bu imkanı sunuyor. Evlenmek de boşanmak da hak. Uzululerek söylüyorum ki (ve biraz da durumun ciddiyetini anlayın diye açık konuşuyorum amacım kırmak değil kusura bakmayın) gözünüze korkunc gelmesi gereken boşanmak değil bu adamla ömrunuzu tüketmek olmali. Siz eninde sonunda bosanacaksiniz ileride keşke daha önce bosansaydim diyeceksiniz çok yüksek ihtimalle. Destek almaya başlayın hiç cekinmeyin
Buna bile şükür eder olmuşsunuz yazık ,adam fırsat bulsa boynuzlamaya müsait o kız olmasa başkası .Kumar var ,tembel,bencil,sürekli sizi asagilayan gelecek vadetmeyen bir adamla yaşamak çok korkutucu gelmiyor mu size??? Hastalansaniz bir şey olsa bırakıp gitme potansiyeli var,bir kadın bulsa arabayı ,parayı alıp gidecek bir adam,tekrar kumar oynamaya ise çok müsait........Evet kız öyle davranıyordu, o da çıktı işten gelmiyor artık çok şükür
Boşanmak neden korkunç? Onu anlatır mısınız? Mesela boşanmış kadın ne demek? Ya da kadınlar boşandıktan sonra ne yaşıyor sizce?Ya zaten benim desteğe ihtiyacım var psikolojim iyi değil söylüyorum ki ben bunu. Farkındayım her şeyi. Ben çok korkak biri oldum nedenini apaçık söylüyorum acayip korkuyorum boşanmaktan. Çok korkunç bir şey gibi geliyor gözüme. Bunu aşamıyorum işte
Kesinlikle canım. Bende aynılarını söylüyorum ayağımın suyunu içmen lazım diyorum. Bana neler diyor biliyor musun bazen kendimi hatalı buluyorum bu evlilikte. Narsist gibi suçları bana yıkıyor. Diyorum ki sen böylesin şöylesin. Adam bana diyor ki “sende iyi ki bi çalışıyorsun yanımda, eve gelince ev işi yok doğru düzgün yemek yok ev kadınlıgını yapamıyorsun düzgün” diyor. Bende diyorum ki yoruluyorum yani hepsini yapamıyorum eksik oluyor haftada bir temizlik yapabiliyorum. Kendimi bana yetersiz hissettiriyor
Siz "kurban" olmayı seviyorsunuz.Narsist gibi suçları bana yıkıyor. Diyorum ki sen böylesin şöylesin. Adam bana diyor ki “sende iyi ki bi çalışıyorsun yanımda, eve gelince ev işi yok doğru düzgün yemek yok ev kadınlıgını yapamıyorsun düzgün” diyor. Bende diyorum ki yoruluyorum yani hepsini yapamıyorum eksik oluyor haftada bir temizlik yapabiliyorum. Kendimi bana yetersiz hissettiriyor