Çalışmayan Kocalar

Kendimi kandırmak, boşanmış olma korkusu, moivasyon yok korkular var sadece
Yazık ya cidden... kadın para kazanıyor, evin bütün işini yapıyor ve boşanmaktan korkuyor.

Ensene yapışmış kanını emen bir sülük var ortada ve onu çıkarıp atmaktan korkuyorsun.

Boşandın diye sana bir iki cahilin laf etmesinden korktuğun kadar ensendeki sülükten korksan keşke.

Bosanmamak icin bir tane mantikli sebebiniz var mi? Bilmedigimiz bir sey var herhalde baska aciklamasi yok bu konunun. Japon baligi besleseniz bu adamin yerine eve daha katkisi olur. En azindan hos huzurlu gorunur.

Kendimi kandırmak, boşanmış olma korkusu, moivasyon yok korkular var sadece
Boşanmış olsanız ne olur ki . Yenisini bulursunuz yeniden evlenirsin eğer illa da evli olmak istiyorsanız değer veren,çalışan, cinsel olacakta sizinle aynı uyuma sahip. Ama davayı iyi açın bu sülük sizden nafaka isterse sasirmayin

Arkadaşımın eşi çalışmıyor yıllardır başlarda çok kavga etti ama artık kabullendi. Çocuklara bakıyor, evi temizliyor ama bir işe yarıyor en azından

Ailem izin vermiyor bosanmama kısmını anlamadım ben ??
En berbat aile bile böyle bir kocayı istemez boşan kızım der eminim yani.
Bu sizin bir bahaneniz olabilir mi ?

Hadi diyelim ki aileniz boşanma adın dula çıkar zihniyetinde insanlar olsun.
Siz kaç yaşında kadinsiniz eliniz ekmek tutuyor koskoca evin geçimini 4 yıldır ustlenmissiniz.
Ailenize hadi ordan diyebilirsiniz gayet.

Valla ben yaptım oldu 32 yaşında boşandım ve üstelik sizin saydığınız sebeplerden sadece bi tanesi vardı ve bu yüzden boşandım.
Ailem arkamda değildi mahkemeye tek başına gittim aylarca yanıma gelmediler beni yalnız bıraktılar.
özel sektörde çalışıyorum işimde garanti değil ayrica tüm bunlara rağmen boşandım hayatıma sahip çıktım sizde yapabilirsiniz.
Bı aynaya bakıp kendinizi birazcık sevseniz şu hayata layil görmezsiniz kendinizi.

E bu benim kedi. Ama o en azından sevimli ve stresimi alıp beni mutlu ediyor.
Peki siz bu sevimsiz ve gereksiz adamı niye besliyorsunuz?

Eşim neden böyle diye sormayın bence. Ben neden böyleyim diye sorun. Şu yazdıklarınızın içinde bu adamla evli kalmanıza sebep olacak tek bir cümle dahi yok. Siz kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz???

Eşiniz kendine hizmetçi tutmuş bedavaya üzgünüm ama böyle yani. Boşanın zaten tek başına yaşıyorsunuz en azından bakımından kurutulursunuz
Saçmalama hizmetçi bile işini yaptıktan sonra parasını alıyor. Bu kadın resmen köle. Hem hizmetçiliğini yapıp üstüne adamın cebine de para koyuyor. Allah kurtarsın ne diyelim

Ailem boşanmama izin vermiyor, tek yaşadığımı düşünerek devam etmeye çalışıyorum.

Eşinizin mesleği nedir ? Pandemi öncesi işten mi çıkarıldı , iş kazası mı geçirdi , turizm sektörü çalışanı olup ; şu an ayda bir kere mi iş imkanı çıkıyor ?

Çok özür dilerim ama kocanı besleyeceğine evcil bi hayvan alıp beslesen daha çok hayra girersin. Adamla evli kalmanı gerektirecek tek bir neden sıralamadığın için yapıyorum bu yorumu. Hasta desen anlarım ama seninki bencd ruh hastası.

Ortada yorum yapacak olumlu özellik bile yok en azından diğer konularda konuşacak birşeyler çıkıyordu.

insan nasıl ayakları üzerinde durmayan vasfı olmayan işe yaramayan birini sevip saygı duyabilir
yemişim öle tatmini
onlar koca değil bebek arıyor

insan nasıl ayakları üzerinde durmayan vasfı olmayan işe yaramayan birini sevip saygı duyabilir
yemişim öle tatmini
onlar koca değil bebek arıyor
Hep iyi niyetinden kaybediyor konu sahibi, etrafını nankörler bürümüş. Vah vah. Seviyorlar böyle ağlamayı, adamı kapının önüne koysa hayatında hiçbir şey değişmeyecek öyle faydasız adam ama yakınılacak bir dert, taşlanacak bir nankör de kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…