- 20 Ağustos 2015
- 6.456
- 15.545
- Konu Sahibi KraliceElizabeth
Böyle bi adama nasıl saygı duyuyosunuz? Ya da kendinize saygınız var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çözümü basit. Ya eşlerden ikisi de çalışır ev işlerinde yardımlaşırlar. Ya eşlerden biri çalışır diğeri evin sorumluluklarını üstlenir (çalışan eş de ev sorumluluklarında, bazı şeylerde yardım eder). Ama biri (kadın erkek farketmiyor bence) ev+ gelir sorumluluğunu tek basına üstleniyorsa hiçbir şey yapmayan eşten hukuki haklarını kullanarak boşanır olur biter.Merhabalar, bilmem benim gibi bi hayatı olan var mıdır? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. 10 senedir evliyim ve 4 senedir Eşim çalışmıyor ben çalışıyorum, sürekli evde, ben işe giderken yatıyor, saatler sonra ben döndüğümde tekrar yatakta buluyorum. Arada kalkıp yiyor içiyor tekrar yatıyor, Ne temizliğe ne alışverişe hiçbir katkısı yoktu, işsiz evde dururken de giçbir şeye elsürmemeye devam sürekli evde olması yüzünden ev daha çok kirlenip dağılıyor ve ben tüm haftasonu evi düzene sokmak için uğraşıyorum, yine de olmuyor. Her akşam işten gelince yemeği pişirme sofra derdine düşüyorum, gerçekten çok yoruldum. Hiçbir şekilde elini bir şeye sürmüyor, ben evi temizlerken de yatıyor, buraya neden çamaşır astın, sehpalar neden ortada diye de çok fazla söyleniyor. Cinsellik desen senede bir kere, hatta iki senede bir. Ağzından hiç düzgün bir şey duymadım, ya eleştiriyor ya da kzıyor. Diğer evliler eşleriyle tatile gezmeye içmeye filan gidiyor, beni eşim hiç götürmez hatta götürmek istemez, gitsek orda benimle ilgilenmez. Hep tek başımaymışım gibi, hastalanınca bile hastaneye tek gidiyorum en acil durumlarda bile, Bazen çok içlenip uzun uzun ağladığım oluyor, kendimi çok yalnız ve çaresiz gibi hissediyorum. Neden bu kadar şanssızım diye kendime çok üzülüyorum. Baktığınızda kendine güvenen çalışan sağlam işbitirici bir kadınım, girdiğim her ortamda dikkatleri çekerim, Allah vergisi bi güzelliğim var, onun dışında da sağlam bir karakter ve başka hiçbir şeyim yok. Eşim neden böyle? Ne yapacağım bu adam düzelir mi?
Yani en azından bir gideri olurdu oda yok bu şahısta. Şahsen benim icin evlilikte cinsellik çok önemli .Cinsellik her şeyi örtbas ediyor mu
Benimde evliliğimde cinsel sorunlar var cidden böyle bi kocaya da sabredecek kadar etkili bir şey mi. Yaşayamadığım için ben bilemiyorum da ondan sordum
Ya ruhunu böyle bir ilişki besliyorsa?Hayretlikmiş
Yeri geliyor çalışan kocalara tahammül edemiyoruz
Adamın bir amacı yok, desteği yok, evlilik yok.
Bir insan ruhunu neden bu kadar yorarki
Yoo köpüş bir sevgi bir duygu verir en azından bu bildiğin evde duran ve atılamayan gereksiz çöp gibi zamanla iğrenç iğrenç kokar ancaSüs köpeği gibi yani..
Niye besliyorsunuz onu?
Çok üzüldüm durumunuza. Paralı hizmetçi olmuşsunuz.Merhabalar, bilmem benim gibi bi hayatı olan var mıdır? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. 10 senedir evliyim ve 4 senedir Eşim çalışmıyor ben çalışıyorum, sürekli evde, ben işe giderken yatıyor, saatler sonra ben döndüğümde tekrar yatakta buluyorum. Arada kalkıp yiyor içiyor tekrar yatıyor, Ne temizliğe ne alışverişe hiçbir katkısı yoktu, işsiz evde dururken de giçbir şeye elsürmemeye devam sürekli evde olması yüzünden ev daha çok kirlenip dağılıyor ve ben tüm haftasonu evi düzene sokmak için uğraşıyorum, yine de olmuyor. Her akşam işten gelince yemeği pişirme sofra derdine düşüyorum, gerçekten çok yoruldum. Hiçbir şekilde elini bir şeye sürmüyor, ben evi temizlerken de yatıyor, buraya neden çamaşır astın, sehpalar neden ortada diye de çok fazla söyleniyor. Cinsellik desen senede bir kere, hatta iki senede bir. Ağzından hiç düzgün bir şey duymadım, ya eleştiriyor ya da kzıyor. Diğer evliler eşleriyle tatile gezmeye içmeye filan gidiyor, beni eşim hiç götürmez hatta götürmek istemez, gitsek orda benimle ilgilenmez. Hep tek başımaymışım gibi, hastalanınca bile hastaneye tek gidiyorum en acil durumlarda bile, Bazen çok içlenip uzun uzun ağladığım oluyor, kendimi çok yalnız ve çaresiz gibi hissediyorum. Neden bu kadar şanssızım diye kendime çok üzülüyorum. Baktığınızda kendine güvenen çalışan sağlam işbitirici bir kadınım, girdiğim her ortamda dikkatleri çekerim, Allah vergisi bi güzelliğim var, onun dışında da sağlam bir karakter ve başka hiçbir şeyim yok. Eşim neden böyle? Ne yapacağım bu adam düzelir mi?
Evett. Millet ne ayı ayı kocalara katlanıyor cinsellik iyi diye. Yokluğu dünya iyisi adamdan soğumaya yetiyor.Cinsellik her şeyi örtbas ediyor mu
Benimde evliliğimde cinsel sorunlar var cidden böyle bi kocaya da sabredecek kadar etkili bir şey mi. Yaşayamadığım için ben bilemiyorum da ondan sordum
Üstüne oara veren hizmetçiÇok üzüldüm durumunuza. Paralı hizmetçi olmuşsunuz.
Kölelik ötesi.Üstüne oara veren hizmetçi
Evet maalesef.. bende aynı anlamda kullandımÜstüne oara veren hizmetçi
Cidden şuan bende kocama sekerpareninMübarek Ramazan iyi sevap kazandın kardeş.
Artık herkes kocasına bir başka deger verecek.
Anladım. Teşekkür ederim cevabınız içinYani en azından bir gideri olurdu oda yok bu şahısta. Şahsen benim icin evlilikte cinsellik çok önemli .
Anladım çok önemliEvett. Millet ne ayı ayı kocalara katlanıyor cinsellik iyi diye. Yokluğu dünya iyisi adamdan soğumaya yetiyor.
Cidden öyle, konuyu okuyunca yemek yapmıyor diye sinir olduğum sevgilimi öptüm sarıldım.Mübarek Ramazan iyi sevap kazandın kardeş.
Artık herkes kocasına bir başka deger verecek.