Çalışmayan Kocalar

Bence sorunu kendinizde arayın .
Ağzım açık kaldı.

Annesine geri iade et. Ne demeye çekiyorsun. Hani desen ki woaww bir cinsellik yaşıyoruz belki katlanılabilir ama adam ona bile enerji harcamayıp asalak modunda yaşıyor bide söyleniyor paşazade

Lütfen bunu kapının önüne koy. Asalak bu. Evdeyse evin işini halleden karısına yardım eder o yok. Gönlü hoş tutmak yok. Hastalıkta yok, sağlıkta yok, adam yok. Bunu çabuk yok et. Tek başınıza yaşayın, huzurunuz olsun. Allah hayırlısını versin

Edit: depresyonda mı bi tedaviye gitse?

Annesine geri iade et. Ne demeye çekiyorsun. Hani desen ki woaww bir cinsellik yaşıyoruz belki katlanılabilir ama adam ona bile enerji harcamayıp asalak modunda yaşıyor bide söyleniyor paşazade
Cinsellik her şeyi örtbas ediyor mu
Benimde evliliğimde cinsel sorunlar var cidden böyle bi kocaya da sabredecek kadar etkili bir şey mi. Yaşayamadığım için ben bilemiyorum da ondan sordum

Ben de etiketlere neden intihar dusuncesini ekledigini merak ediyorum..
Konuda bahsi bile gecmemisken..
Yaptığı zaten yavaş ve uzun süren bir intihar şu anda.

"Erkek aklı" da var etiketlerde. Bu adam geleneksel erkek kalıbına da uymuyor ki. Benim bildiğim klasik erkekler çalışır, eve ekmek getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…