Çalışmayan Kocalar

Çözümü basit. Ya eşlerden ikisi de çalışır ev işlerinde yardımlaşırlar. Ya eşlerden biri çalışır diğeri evin sorumluluklarını üstlenir (çalışan eş de ev sorumluluklarında, bazı şeylerde yardım eder). Ama biri (kadın erkek farketmiyor bence) ev+ gelir sorumluluğunu tek basına üstleniyorsa hiçbir şey yapmayan eşten hukuki haklarını kullanarak boşanır olur biter.

Çalışmıyor, evdeki işlere asla elini sürmüyor, bir de ortalığı dağıtıyor, ustune yine utanmadan arlanmadan cekinmeden bir de eleştiri yapıp azar mı çekiyor? Hadsizlige, yuzsuzluge gel, bu ne ozguven ve rahatlık? Senin bu şekilde olmanı kendine nasıl hak olarak görüyorsa artik..
Ilgi alaka sevgi şefkat yok, cinsellik yok, sosyal hayat yok, ee, neden var bu evlilik, elin herifini sırtında taşımak olmuş yaşantın, farkında mısın?

Cinsellik her şeyi örtbas ediyor mu
Benimde evliliğimde cinsel sorunlar var cidden böyle bi kocaya da sabredecek kadar etkili bir şey mi. Yaşayamadığım için ben bilemiyorum da ondan sordum
Yani en azından bir gideri olurdu oda yok bu şahısta. Şahsen benim icin evlilikte cinsellik çok önemli .

Süs köpeği gibi yani..

Niye besliyorsunuz onu?
Yoo köpüş bir sevgi bir duygu verir en azından bu bildiğin evde duran ve atılamayan gereksiz çöp gibi zamanla iğrenç iğrenç kokar anca

Peki sevgili elizabet buda çok manidar gekdi ya bana neyse bu adamdan neden boşanmıyorsun çok mu aşıksın

Çok üzüldüm durumunuza. Paralı hizmetçi olmuşsunuz.

Cinsellik her şeyi örtbas ediyor mu
Benimde evliliğimde cinsel sorunlar var cidden böyle bi kocaya da sabredecek kadar etkili bir şey mi. Yaşayamadığım için ben bilemiyorum da ondan sordum
Evett. Millet ne ayı ayı kocalara katlanıyor cinsellik iyi diye. Yokluğu dünya iyisi adamdan soğumaya yetiyor.

Bence ev kadini oluyorsa ev erkegi de olur. Ev erkegi olur da boyle olmaz. Hayat musterek. Kimi zaman siz issiz kalirsiniz kimi zaman esiniz. Evde kalan kisi evi cekip cevirebilir, sorumluluk alir. Esiniz hicbur konuda sorumluluk almiyor, hep soyleniyor, hayatiniza ortak olmuyor. Cok mutsuz birine benziyor. Siz de mutsuz gorunuyorsunuz. Bosanmayi konusabilirsiniz. Belki her 2 taraf icin de daha hayirli olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…