Çalışmayan Kocalar

Daha uzun süre aradım ve bulamadım. Ama ben başka şeyler yaptım. Yargılayamıyorum.
Nasil? 4 yil issiz gezecegine baska bir is yapsin.. herkes yasayabilir issiZlik.. alaninda is bulamayabilir gecici cozumler genelde vardir.

Kaldi ki burda sorun issizligi degil bence, hem yardim etmiyor hem pisletip yeyip icip yan gelip yatiyormjs birde kadina soyleniyornus temizlik yapinca.. sex hayati yok, ilgi sefkat yok.. neden evli kalacaksin cocukta yok.. yallah

Koskoca 10 yıldır evli bilmem kaç çocuklu çalışan kadın BOŞANMAMA AİLEM İZİN VERMİYOR diyorsa bence biz boşuna nefes tüketmiş oluruz şurada..Size denilecek tek şey böyle bir hayata devam,siz ya da kocanız ölene kadar.. Allah sabır versin diyelim..

Ailem boşanmama izin vermiyor, tek yaşadığımı düşünerek devam etmeye çalışıyorum.
Bu hayatı aileniz yaşamıyor. Çalışıyorsunuz kimseye minnet edecek durum da değilsiniz.
Tek yaşadığınızı hayal etmekle kalmayın icraata geçin.
Horoz kadar kocam olsun başımda mı dursun diyorsunuz nedir.

Evlatlığa ihtiyacınız vardı madem keşke çocuk esirgeme kurumundan alsaydınız, adam koca değil ki, bildiğiniz parazit. Nasıl düzelir diye boşa düşünmeyin, elin öküzünü düzeltmek zorunda değilsiniz, badacaksınjz tekmeyi gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…