- 12 Nisan 2016
- 1.069
- 3.659
- Konu Sahibi KraliceElizabeth
Anası babası bu kadar beslemez bu yaştaki adamı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sorunu kendinizde arayın .Merhabalar, bilmem benim gibi bi hayatı olan var mıdır? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. 10 senedir evliyim ve 4 senedir Eşim çalışmıyor ben çalışıyorum, sürekli evde, ben işe giderken yatıyor, saatler sonra ben döndüğümde tekrar yatakta buluyorum. Arada kalkıp yiyor içiyor tekrar yatıyor, Ne temizliğe ne alışverişe hiçbir katkısı yoktu, işsiz evde dururken de giçbir şeye elsürmemeye devam sürekli evde olması yüzünden ev daha çok kirlenip dağılıyor ve ben tüm haftasonu evi düzene sokmak için uğraşıyorum, yine de olmuyor. Her akşam işten gelince yemeği pişirme sofra derdine düşüyorum, gerçekten çok yoruldum. Hiçbir şekilde elini bir şeye sürmüyor, ben evi temizlerken de yatıyor, buraya neden çamaşır astın, sehpalar neden ortada diye de çok fazla söyleniyor. Cinsellik desen senede bir kere, hatta iki senede bir. Ağzından hiç düzgün bir şey duymadım, ya eleştiriyor ya da kzıyor. Diğer evliler eşleriyle tatile gezmeye içmeye filan gidiyor, beni eşim hiç götürmez hatta götürmek istemez, gitsek orda benimle ilgilenmez. Hep tek başımaymışım gibi, hastalanınca bile hastaneye tek gidiyorum en acil durumlarda bile, Bazen çok içlenip uzun uzun ağladığım oluyor, kendimi çok yalnız ve çaresiz gibi hissediyorum. Neden bu kadar şanssızım diye kendime çok üzülüyorum. Baktığınızda kendine güvenen çalışan sağlam işbitirici bir kadınım, girdiğim her ortamda dikkatleri çekerim, Allah vergisi bi güzelliğim var, onun dışında da sağlam bir karakter ve başka hiçbir şeyim yok. Eşim neden böyle? Ne yapacağım bu adam düzelir mi?
Yok ki.Boşanmak için şartlarınız nelerdir?
HayretlikmişYok ki.
36 yaşındasınız, ekonomik özgürlüğünüz var. Bahaneleri bırakın.Ailem boşanmama izin vermiyor, tek yaşadığımı düşünerek devam etmeye çalışıyorum.
Lütfen bunu kapının önüne koy. Asalak bu. Evdeyse evin işini halleden karısına yardım eder o yok. Gönlü hoş tutmak yok. Hastalıkta yok, sağlıkta yok, adam yok. Bunu çabuk yok et. Tek başınıza yaşayın, huzurunuz olsun. Allah hayırlısını versinMerhabalar, bilmem benim gibi bi hayatı olan var mıdır? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. 10 senedir evliyim ve 4 senedir Eşim çalışmıyor ben çalışıyorum, sürekli evde, ben işe giderken yatıyor, saatler sonra ben döndüğümde tekrar yatakta buluyorum. Arada kalkıp yiyor içiyor tekrar yatıyor, Ne temizliğe ne alışverişe hiçbir katkısı yoktu, işsiz evde dururken de giçbir şeye elsürmemeye devam sürekli evde olması yüzünden ev daha çok kirlenip dağılıyor ve ben tüm haftasonu evi düzene sokmak için uğraşıyorum, yine de olmuyor. Her akşam işten gelince yemeği pişirme sofra derdine düşüyorum, gerçekten çok yoruldum. Hiçbir şekilde elini bir şeye sürmüyor, ben evi temizlerken de yatıyor, buraya neden çamaşır astın, sehpalar neden ortada diye de çok fazla söyleniyor. Cinsellik desen senede bir kere, hatta iki senede bir. Ağzından hiç düzgün bir şey duymadım, ya eleştiriyor ya da kzıyor. Diğer evliler eşleriyle tatile gezmeye içmeye filan gidiyor, beni eşim hiç götürmez hatta götürmek istemez, gitsek orda benimle ilgilenmez. Hep tek başımaymışım gibi, hastalanınca bile hastaneye tek gidiyorum en acil durumlarda bile, Bazen çok içlenip uzun uzun ağladığım oluyor, kendimi çok yalnız ve çaresiz gibi hissediyorum. Neden bu kadar şanssızım diye kendime çok üzülüyorum. Baktığınızda kendine güvenen çalışan sağlam işbitirici bir kadınım, girdiğim her ortamda dikkatleri çekerim, Allah vergisi bi güzelliğim var, onun dışında da sağlam bir karakter ve başka hiçbir şeyim yok. Eşim neden böyle? Ne yapacağım bu adam düzelir mi?
Köşe yastığının bir vasfı varBazıları köşe yastığı seviyor napalım.
Cinsellik her şeyi örtbas ediyor muAnnesine geri iade et. Ne demeye çekiyorsun. Hani desen ki woaww bir cinsellik yaşıyoruz belki katlanılabilir ama adam ona bile enerji harcamayıp asalak modunda yaşıyor bide söyleniyor paşazade
Yaptığı zaten yavaş ve uzun süren bir intihar şu anda.Ben de etiketlere neden intihar dusuncesini ekledigini merak ediyorum..
Konuda bahsi bile gecmemisken..
Benim kuşum masayı temizliyor en azından, masada ne varsa aşağı atıyor.Siz evli değilsiniz ki, evcil hayvan almışsınız eve…