Çalışmayan Kocalar

Hem asalak hem yüzsüz

Ailem boşanmama izin vermiyor, tek yaşadığımı düşünerek devam etmeye çalışıyorum.

Ailem boşanmama izin vermiyor, tek yaşadığımı düşünerek devam etmeye çalışıyorum.
Ailenize sormayacaksiniz o zaman hayat sizin hayatınız yazık degilmi size belki hayatınıza size değer veren başka biri cikicak niye ömrümüzü curutuyorsunuz geçim derdi desem zaten evi siz gecindiriyorsunuz boşanma davası açmak için anne babanizin iznine ihtiyacınız yok

Süs köpeği, evcil hayvan demeyin ya onlar evde negatif enerjiyi alır, eve gelince sahibini karşılar, sevgiyle kucağına kıvrılır.
Ondan diyoruz ya bu KOCA asalağı besleyecegine bi kedi köpek al, hiç yoktan yemek veren elini yalar.

Şanssız değilsin.Hepimizin başına kötü şeyler gelir ölümün bile bi vakte kadar yası olur hayata devam edilir.Sen devam etmiyosun.
E sen devam etmez ille de ben burada oturup kendimi paspas edip kendime acıcam diyosan
Şans seni ne yapsın.
Bi hikaye vardır
adamın biri denize düşmüş,çırpınıyormuş.
oradan geçmekte olan bi gemi adamı kurtarmaya gelmiş.
adam bunu reddetmiş ve tanrı beni kurtarır demiş.
bir gemi daha gelmiş ve adam yine aynısını söylemiş.
3. gemiye de adam aynı cevabı verdikten sonra çırpınmaktan yorulmuş ve boğularak ölmüş.
adam cennete gitmiş ve tanrı'ya sormuş:
beni neden kurtarmadın tanrım?
tanrı şöyle cevap vermiş:
sana 3 tane gemi gönderdim ya!

Baktığınızda kendine güvenen çalışan sağlam işbitirici bir kadınım

Kendimi kandırmak, boşanmış olma korkusu, moivasyon yok korkular var sadece
Bu yazdıklarınızdan hangisisiniz? Kendine güvenen iş bitirici kadın mı yoksa bu yaşta hala ailesinden izin isteyip onay bekleyen, eş diye bir köşe yastığını aman boşanmış kadın demesinler diye yanında tutan kendine güvensiz bir kadın mı?

Adamin uzerine topragi attin..
Kendine de gayet ust duzey bir bicimde tanimladin..Calisan,is bitiren,guzel..
Yahu madem bu kadar donanimli ve akillisin : Senede 1 defa sekse yeltenen,hastaliginda bile yaninda olmayan,surekli kotu soz soyleyen bir adami neden cekiyorsun ?
Yani bize anlatmis sen ile tavir ve davranislarin arasinda kusursuz bir tezatlik var..
Bosan madem..Sunu da demeyi hic sevmiyorum ama bosan yani..

"Neden bu kadar şanssızım" diyene kadar dehlesenize adamı? Size engel olan ne? Şans değil bu, bayağı sizin kendi kendinize ettiğiniz kötülük. Adamı en başta seçen de, bütün bunlara tahammül eden de sizsiniz.

Aile boşanmaya izin vermiyormuş. O ailenin de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…