Valla nerede çalışırsa çalışsın üslubu cok yanlış.. neyse asil konuya geleyim siz de bu ataerkil toplumda sistemin parçası olmuşsunuz, cocuk doğunca tüm yük anneye verilir ,devlette değilsen hemen işe geri dönmen beklenir ...eski isimde emzirme odasında ne kadınlar gördüm umitsizce bebeğinin resmine bakıp sütünü sagmaya çalışan...doğaya aykırı çünkü ten teması olması gerek ancak o zaman sütun çıkabilir fakat onlar bebeğinin esyasina dokunarak videolarına bakarak sagmaya çalışıyordu ve cocuda 6 ay olmadan sütten kesilip mamaya dönüyordu....evet o ise erkenden dönüp cok gün yere geldi o kadınlar ama benim yapıma uymadı...tabi suan cocugum 7 yaşında abarttigimin farkına vardım artık tüm yaşadıklarım sonucu kendimi ezdirmemeye karar verdim, esime ve çevreye göstereceğim günlerini...babalar neden iş paylaşımı yapmıyor yurt dışında babalara bile doğum izni veriliyor epey gün sayısında vs ... kadına yüklen babam yüklen...Ve maalesef en son iş görüşmemde ar ge müdürüne kendimi beğendiğim her şey yolunda giderken ik da çalışan kadın surekli cok ara vermeme getirdi konuyu ...kadin kadının düşmanı, o pozisyona benden iyi birini bulacaklarini sanmıyorum çünkü a dan z ye üretim proseslerine hakimim birebir benin yıllarca çalıştığım iş le ilgili bir pozisyindu ama sagolsun ik çalışanı kadin sayesinde alınmadım...keşke hem cinsleriniz yerine erkeklere yüklenseniz azıcık ta ..Cherry mutevaziliginden yazmaz ama ben onun yerine soyleyeyim, yanlis kisiye cattiniz cunku kendisi benim meslektasim doktorali bir muhendis, yurtdisinda oldukca iyi bir kariyeri var. Sizden daha nitelikliyim kismina gulmeyin bos yere yani :)
Ayrica o kadar drama kralicesisiniz ki, icimi baydi cumlelerinizin arabeskligi. Secimlerinizin sonuclarina katlaniyorsunuz herkes gibi, evlenmek, cocuk dogurmak, isi birakmak, hepsi sizin secimlerinizdi, iyi veya kotu.
Ben de ekip lideriyim ve 2 seneden fazla annelik izni kullanip ara verenlerin basvurusunu otomatik olarak eliyorum cunku cok dinamik bir alandayim, daha fazla arayi kaldirmaz bizim alan. Bu da bir sonuc yani isi birakirken bunu goze aliyor olmaniz lazimdi.