Okadr art niyetlisinizki.yaraniz var muhtemelen hemen saldırmaya başladınız.bnm ilk yaptığım yorumu öncelikle bi okuyun!!!"Nerden baktığına bağlı kadın benden daha havalı gösteriyor kendini dışarıya.
Şimdi kim daha akıllı bizmi o tarz olan bayanlarmi bilemedim.bns iyi örnek oldu eşime koz yapıyorum onları zaman zaman"bu söylediklerinizin neresinden tutup moral amaçlı yardım olarak görelim,benden daha havalı gösteriyo kendini derken ne demek istediniz havalı görünmek hakkı sizdemi o pazen elbiseyle yermi silsin isterdiniz,"yoksa bizmi daha akıllıyız O TARZ BAYANLARMI"derken o tarz bayanlar nedir ne yapıyor sanki kotü bişey yapmış gibi,bide benim zihniyetimi kötulemişsiniz,ne yazdığınıza bir bakın ne anlama geliyor bir düşünün,sonrada allah aşkına siz moral fln vermeyin o tarz bayanların sizin moral vermenize ihtiyacı yoktur muhtemelen,kimin daha zeki olduğunuda siz bilemezsiniz o işler işle güçle olmuyo
2.si kendi yaşadığımdan konu sahibini çalışma zorunda hissettirmeden yada çalışmayan ezik değildir mesajı vermek için 2.ciyi yazdım...Siz çok art niyetlisiniz.bunu belirteyim..konu sahibi nedemek istediğimi anlamış.gerisi önemli dgl..
Evet ben mutluyum çalışıyorum kimseye eyvallahım yok kendi ayaklarımın uzerindeyim Allah sağlık verinde hep de çalışayım.. bnm havamda kimsede yok burda insana moral de verdirtmezsjniz.sizinde yaraniz var muhtemelen:) Allah yardımcın olsun