- 23 Ağustos 2012
- 49.514
- 229.550
Ben burada cevap yazan seviyeli, yapici arkadaşlardan cok güzel şeyler aldım bir tek siz bu denli seviyesiz cevap verdiniz ...inanın baslil açtığıma cok mutluyum, bir şeylerin daha net farkına varmaya sağladı.
Burada o kadar yapıcı destekleyici arkadaşlar mesaj yazdı ki bir şeylerin farkına vardım...hepsine binlerce kez teşekkür ederim..siz ve sizin gibi insanlara verilecek tek yanıtım, ise "use your brain, no side effect!"
Valla bu konudaki ilk mesajıma bakarsanız, ister çalış ister çalışma insan insandır yazdım konu sahibesi. Sonra da insanlar kullandığınız nitelemelerden rahatsız oldular ben de dahil, haksızlar mı? Ona kezban, buna cahil, öbürüne torpilli, öbürüne akılsız, kendi çocuğunuza servise yalnız binerse yetim olur mazallah yazmışsınız Burdaki her normal insan rahatsız oldu. Neyse derdiniz insan gibi anlatırsınız ama siz kim varsa aşağılamışsınız , herkese bir kulp takmışsınız iyi hoş da siz kendinizi ne sanıyorsunuz? İnsanlar alın terleriyle çalışıyor eve ekmek götürüyor ona da kulp takmışsınız, çalışmayan keyfinden çalışmıyor ona da laf etmişsiniz siz nesiniz yahu? Nesiniz? Mutsuz olabilirsiniz ama bu asla size diğer insanlara hakaret hakkı vermez.
Böyle aşağılayıcı hakaret edici şeylerle karşı tarafı dibe çekmek ancak sizin gibi özgüvensiz insanlarda işe yarar, bana hiçbir etkisi olmaz. Forumdaki diğer insanlar da biliyor, sizden kat kat nitelikli bir insanım, ama her şeyden önce insanım. Her zaman da yazarım insan insandır kardeşim. Ama siz son derece saygısız ve bozuk psikolojili bir insansınız. Burda size empati gösteren mesajlara ona buna hakaretlerle cevaplar yazdınız. Bu zırvalarla bana cevap vermiş olmuyorsunuz yani.