- Konu Sahibi bendebuyudum
-
Ha deyince de çocuk olmuyor ki, benim olsaydı o bahaneyle işi de bırakırdım bari onu da beceremedik :)
Bir erkek yapmak istiyorsa yapar. Sen çok güzel ol, çok zeki ol, çok çalışkan ol,çok zengin ol.
Bir kadın kocasına güvenip sırtını dayar mı dayar, misal çogumuz annesi dayamıştır.
Ama bu erkeğede bağlı sadece cahil çalışmayan kadınlar mı aldatılıyor hayır, nice güzel nice ayagı yere saglam basan kadınlarda aldatılıyor bu günümüzün gerçeği.
Ben okumuş bir ailenin kızıyım.
Babam derdi ki, kızım oku bir mesleğin olsun, varsın çalışma ama bir meslek sahibi ol. Yarın ne olacagını kimse bilemez, ayağın yere sağlam bassın. Basmıyor mu basıyor, mesleğim yok mu var, işim de var ama ben işimden sıkıldım hepsi bu.
Benim konum dağıldı da dağıldı :)
Ha deyince de çocuk olmuyor ki, benim olsaydı o bahaneyle işi de bırakırdım bari onu da beceremedik :)
bir söz vardır: mutlu olmanın yolu, beklentilerirni azaltmaktan geçer.
ben buna vurgu yaptım. yani okuyan ve çalışan kadın beklentilerini artırdığı için kimseyi beğenmiyor ve mutsuz oluyor.
ayrıca kadın kahır çekmeğe alışsın da demek istemedim.
evlilik demek, karşılıklı olarak biraz kahır çekmek demektir. birbirinin nazını çekmek demektir.
erkek de aynı şekilde biraz kahır çekmek durumundadır çünkü biz kadınlar da bazen çekilmez oluyoruz.
fakat bakıyorsun boşanmalara... ne kahır çekmesi? aksine incir çekirdeğini doldurmayan şeyler...
Ben çalışan bir bayanım ama artık çok strese giriyorum çalışmak istemiyorum. Bir kredi çekip araba aldık ama onu da satmaya karar verdik eğer o satılırsa kredi borcunu da kapatırız böylece büyük bir borcumuzda kalmamış olur. Eşimin maaşı 1350 lira 650 sini kira versek kalanıyla geçinebilir miyiz sizce?
6-7 aydır bebek istiyoruz ama hamilede kalamadım bunun belki stresle de alakası vardır diye düşünüyorum olamaz mı?
Siz benim yerim de olsanız ne yapardınız arkadaşlar, evimde daha bir gündüz doğru düzgün oturmadım haftanın 6 günü çalışıyorum yaptığım işte 3.5 yıldır çalışıyorum ama sıkılmaya ve strese girmeye başladım, biraz evde oturmak istiyorum haksız mıyım.
Ben çalışan bir bayanım ama artık çok strese giriyorum çalışmak istemiyorum. Bir kredi çekip araba aldık ama onu da satmaya karar verdik eğer o satılırsa kredi borcunu da kapatırız böylece büyük bir borcumuzda kalmamış olur. Eşimin maaşı 1350 lira 650 sini kira versek kalanıyla geçinebilir miyiz sizce?
6-7 aydır bebek istiyoruz ama hamilede kalamadım bunun belki stresle de alakası vardır diye düşünüyorum olamaz mı?
Siz benim yerim de olsanız ne yapardınız arkadaşlar, evimde daha bir gündüz doğru düzgün oturmadım haftanın 6 günü çalışıyorum yaptığım işte 3.5 yıldır çalışıyorum ama sıkılmaya ve strese girmeye başladım, biraz evde oturmak istiyorum haksız mıyım.
kusura bakmayın da nedir bu evde oturma ev hanımı olma merakı gercekten anlamıyorum,bebeğin olur yada herhangi bir sağlık problemin olur evde durmak zorunda kalırsın o ayrı bir durum ama hiç bir nedenın yokken evde kalmayı neden tercih ediyorsun bence çalışmaya devam et şu an ki işinde mutsuzsan iş değiştir ama senınde bir gelirin olsun her bakımdan iyi olur eşinin aldıgı parayla nereye kadar geçineceksiniz hem bebekte düşünüyorsunuz
Sürekli evde oturayım demiyorum ki sadece bir süre. Radyologsanız sizin çalışma saatleriniz de sabah 8 akşam max 5 dir sanıyorum. Haftasonları da tatildir büyük ihtimal. Bu şartlar değişirse sizinde fikriniz değişebilir. Günün 12 saati sevmediğiniz bir ortamda çalışıp, birde haftanın 6 günü çalışınca insan çokta olumlu düşünemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?