Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam geçim sıkıntısı çekeriz diyor, günden güne hayat pahalanıyor diyor, yerimizde sayma lüksümüz yok çünkü yerimiz altımızdan kayacak diyor ama kime diyor.Kız ben düşüncemi söyledim diye kapa çeneni bekar dedin şimdi döşöcö özgörlöğöö
Seninkini düsünceden saymiyor arkadaş. Saldirgan geldin ona birazKız ben düşüncemi söyledim diye kapa çeneni bekar dedin şimdi döşöcö özgörlöğöö
Uzak yerde degilde eve yakin yerde basit fazla yormayacak bi iste calis. Para biriktir biraz kendine de harca cocuk odasi falan yaparsin. Cocuk olunca dunya masraf oluyor bazen bazi seyleri alamiyosun ukte olabiliyor. Mesela bebek sallayan ana kucagimidir nedir 2000 tl idi aylar once cok islevli bisey dusunsene yemek yapacak vakit bile olur o otomatik salliyor. Sallayinca bebek uyuyor oh mis. En guzel icat bu olsa gerek. Hem dusunsene trendyolda manyak gibi harcama yap indirim zamanlari ben calisirken oyleydim ve evlenince de birikmis paramdan coook sey aldim.Merhaba Kızlar. 26 yaşındayım evliyim. Eşim hastanede memur bense çalışmıyorum. Bekarken ara ara çalıştığım dönemler olmuştu. Şu an çalışmak istemiyorum evimde olmak işimi yemeğimi yapmak eşimle kendimle zaman geçirmek bana iyi geliyor. Bebeğimde olsun istiyorum kısacası ev hanımlığından memnunum. Ama eşim benimde çalışmamı istiyor sürekli ima ediyor nerde ne iş bulursa bana söylüyor iş zor olmuş kolay olmuş nerde olmuş önemli değil onun için daha bugün bir fabrikaya görüşmeye gittim hiç istemeyerek ve 1 saat uzaklıktaki fabrikaya yine gittim görüştüm ama hiç istemiyorum eşime söylesem başlıcak imalı konuşmalara zorla git demesede hal ve hareketlerinden anlıyorum ve çok üzülüyorum resmen bu evde kendimi yük görüyorum fazlalık görüyorum bir kocaya bir eş yük nasıl gelir anlamıyorum kızlar
Çalışmak zorunda olunca ne oluyor zaten ? Bunun için biri ile dalga geçmek, geçtiğini sanmak ne ayıp. Çalışmak zorunda olmak, nereye yıkılacağını şaşmaktan evladır.Hayir calisanlar mutsuz falan dedi ya gayette mutlular yani herkes zorunda oldugu icin calismiyorki
Oyle tabiki, hakkiyla para kazanmak baskasina boyun bukmemek gibisi var mi?Çalışmak zorunda olunca ne oluyor zaten ? Bunun için biri ile dalga geçmek, geçtiğini sanmak ne ayıp. Çalışmak zorunda olmak, nereye yıkılacağını şaşmaktan evladır.
Aman zaten sana kim iş versin millet tembel, mızmız çalışanı napsin? Mezuniyetin ne? Vasfın ne? Sanki 10 bin lira maaş, masa başı iş, önüne proje, evrak koydular da iş begenmedin.
Sen git pembis evinde otur bardaklarina, keklerine kurdele falan bağla, resmini çekip Instagram'da koy, gelin evine falan katıl
Yani böyle hiçbir vasfı olmadığı ve vizyonu belli olan insanların kendilerini birşey zannetmelerine uyuz oluyorum. Gerçekler acıdır.Ayyy sabah sabah siz beni güldürdünüz.
Allahta sizi güldürsün
bence bu çalışmak istemeyen kadın gitsin gelin evi gibi programlara katılsın :) çok şükür ki çalışan kadınım çalışan kadın arkadaşlarımı da tebrik ediyorum söylediklerinize katılıyorum ama bu arkadaş zaten tarladır şudur budur diye bahane üretiyor kendine madem kızacaktın insanlara neden konu açtın :))10 ayda acele mi ediyor? 10 ayda adamın tek başına nasıl ev geçindirdiğinden haberiniz var mı? Devir elindeki ile yetinecek devir değil, elinizdekiler tereyağı gibi erimeye pul olmaya başlarsa anlarsınız olayın vehametini. Bir de çocuk ortak etmeye niyetiniz var elinizdeki sınırlı imkanlara. Ne diyeyim, ben ve az sayıda insan hayatı bu kadar fazla ciddiye alıyor galiba.
Ne alaka, çalışmayan ve çalışmak istemeyen her kadın sizin için cidden "gelin evi" gibi programlarına katılacak kadar boş ve gösteriş meraklısı mı? Ben çalışmıyorum, çocuğum büyüyene kadar çalışmayı da düşünmüyorum ama böyle saçma programlara da hayatta katılmam, bir kere asla ilgi alanım değil. Her ev hanımını aynı kefeye koymayın, biraz bakış açınızı değiştirin, ufkunuzu genişletin lütfen. Yanlış anlamayın, kırmak için demiyorum. Umarım neden kızdığımı anlamışsınızdır.bence bu çalışmak istemeyen kadın gitsin gelin evi gibi programlara katılsın :) çok şükür ki çalışan kadınım çalışan kadın arkadaşlarımı da tebrik ediyorum söylediklerinize katılıyorum ama bu arkadaş zaten tarladır şudur budur diye bahane üretiyor kendine madem kızacaktın insanlara neden konu açtın :))
Herkes o kafada değil ama konu sahibi tam o kafada.Ne alaka, çalışmayan ve çalışmak istemeyen her kadın sizin için cidden "gelin evi" gibi programlarına katılacak kadar boş ve gösteriş meraklısı mı? Ben çalışmıyorum, çocuğum büyüyene kadar çalışmayı da düşünmüyorum ama böyle saçma programlara da hayatta katılmam, bir kere asla ilgi alanım değil. Her ev hanımını aynı kefeye koymayın, biraz bakış açınızı değiştirin, ufkunuzu genişletin lütfen. Yanlış anlamayın, kırmak için demiyorum. Umarım neden kızdığımı anlamışsınızdır.
Konu sahibinin ev hanımlığını sevmesi ne güzel bir şey aslında, bununla mutlu olabilmesi. Özendim doğrusu. Keşke eşiyle evlenmeden önce bu konuyu etraflıca konuşsalardı. Zorla çalışırsa mutsuz olacak kendisi. Yazık.
Olabililir onu bilemem o tür programlara katılan kadınlara da saygı duyuyorum, her ne kadar saçma bulsam da.Herkes o kafada değil ama konu sahibi tam o kafada.
Biz çok memnunuz zabaanan kalkıp milletin ağız kokusunu çekmeyeAman incileriniz dökülür, çalışmayın
pardon da neden üzerinize alındınız ben o hanımfendinin tavrına istinaden öyle dedim benim de ev hanımı bir çok arkadaşım var ve çokta iyi insanlar kendilerini geliştirmiş insanlar ben çalışıyorum diye çalışmayan insanları eleştirmiyorum ki benim ufkumda gayet geniş siz benim nasıl bir hayat yaşadığımı bakış açımı bilemezsiniz ev hanımlarına saygım var ama kocalarını sadece para olarak gören eve bakmak zorunda gibi görmelerine anlam veremiyorum ve hayat müşterek yarın ne gösterir bilinmez yukarıda bir çok arkadaşımızda bunu anlatmaya çalışmış kocası demek ki zor durumda ki destek olmasını istemiş ....neyse ya bu konu uzar gider......Ne alaka, çalışmayan ve çalışmak istemeyen her kadın sizin için cidden "gelin evi" gibi programlarına katılacak kadar boş ve gösteriş meraklısı mı? Ben çalışmıyorum, çocuğum büyüyene kadar çalışmayı da düşünmüyorum ama böyle saçma programlara da hayatta katılmam, bir kere asla ilgi alanım değil. Her ev hanımını aynı kefeye koymayın, biraz bakış açınızı değiştirin, ufkunuzu genişletin lütfen. Yanlış anlamayın, kırmak için demiyorum. Umarım neden kızdığımı anlamışsınızdır.
Konu sahibinin ev hanımlığını sevmesi ne güzel bir şey aslında, bununla mutlu olabilmesi. Özendim doğrusu. Keşke eşiyle evlenmeden önce bu konuyu etraflıca konuşsalardı. Zorla çalışırsa mutsuz olacak kendisi. Yazık.
Ozaman pardon, ben genelleme yaptınız sandım.pardon da neden üzerinize alındınız ben o hanımfendinin tavrına istinaden öyle dedim benim de ev hanımı bir çok arkadaşım var ve çokta iyi insanlar kendilerini geliştirmiş insanlar ben çalışıyorum diye çalışmayan insanları eleştirmiyorum ki benim ufkumda gayet geniş siz benim nasıl bir hayat yaşadığımı bakış açımı bilemezsiniz ev hanımlarına saygım var ama kocalarını sadece para olarak gören eve bakmak zorunda gibi görmelerine anlam veremiyorum ve hayat müşterek yarın ne gösterir bilinmez yukarıda bir çok arkadaşımızda bunu anlatmaya çalışmış kocası demek ki zor durumda ki destek olmasını istemiş ....neyse ya bu konu uzar gider......