Çalışmak istemiyorum.

Zaman gecmiyorki
Colugum cocugum var, günler yogun. Yinede delirmistim 6ay evde.

Her insan farklidir tabi. Basta konustuysaniz ve ihtiyaciniz yoksa tekrar konusun ve noktayi koyun.

Bol sans
Arkadaşlar her kadın çalışıyor ve çok mutlu gibi konusmayın nolur her kadın çok yoruluyorum yetemiyorum evde durmak istiyorum çalışmaktan yoruldum diye isyan etmiyor mu? Herkes burda çalışma meraklısı oldu çıktı ilginç

Calismak iyidir
Calismayi sevmeyene saygim vardir

Sevgiliyken karsıydı calısmama bir kaç aylık evliykende eski mağaza işime geri dönmek istediğimde karşı çıktı çalışmanı istemiyorum diye şimdi bulsa almanyaya yollsr işe beni o hale geldi
konuyu başından beri bu cevap için okuyorum inanın herkes size yürümüş ama eşinizin yaptığı da çok yanlış.. sizi madem çalıştırmıyordu o zaman sana ben bakarım güvencesini verecekti, verdi mi? ev geçindirmeyi görünce gözü korktu herhalde.. açıkçası diğer arkadaşlar gibi sizi haksız bulmuyorum

Aa,ne münasebet! Düşünün çalışan kadın hem işe gidiyor,hem de evine gelince evde de sizin tüm gün otura kalka yaptığınız işi birkaç saatte yapıyor.

Ev hanımlığınız da tahminleriniz kadar başarısız değildir umarım. Bence siz eşinizin dediği işlere başvurun zaten almazlar, en azından tatsızlık çıkma
Ev hanımlığınız da tahminleriniz kadar başarısız değildir umarım. Bence siz eşinizin dediği işlere başvurun zaten almazlar, en azından tatsızlık çıkmaz
İnanın ki size soracak değilim kaldı ki ev hanımlığım seni hiç ilgilendirmez az önce ev hanımlarına saygıdan bahsettin çelişme kendinle sizi bıraktım gerek yok saygısızl saygılı konusmaya şimdi kapat çeneni

Burada arkadaşlar o kadar boş konusuuor ki size teşekkür ederim

Şahsen tüm gün evde durmak bana göre değil, çalışmayı severim. Size saygı duyuyorum, herkes çalışmak zorunda değil ama eşinizin penceresinden bakmanız gerekiyor.

Eskiden çalışmanızı istemeyen adam şu an istiyorsa sırtındaki yük artmıştır. Başka bir açıklaması yok bence.

Saygı duyduğum ev hanımları, evde oturcam bana ne diye ağlayanlar değil Kapat çeneni demenizden belli genel tavrınız

Saygı duyduğum ev hanımları, evde oturcam bana ne diye ağlayanlar değil Kapat çeneni demenizden belli genel tavrınız
Arkadaşım iyi misin? Pardon da eşimden ağlaştım ama senin kadar eşim dert etmiyor sanane ya ben burda bir yazı paylaştım seni neden bu kadar bozdu yarana mı bastım acana senin ben noldu bişey oldu sana saldırısa geçtin

Katılmıyorum hayat musterekse adamın yaptığı işe gitmek
Kadının yaptığı temizlik yemek çocuk misafir bide üstüne adı oturuyor evde'ye mi çıkıyor

Evdeki işleri kim yapıyor o halde
Dediğim şey bu düşünceyle çelişmiyor ki. Evet ev işleri de paylaşılmalı tek kişiye yıkılmamalı, hayatın müşterek olması bunu da kapsıyor. Ancak konu sahibinin sorunu ev işlerinin paylaşılmasıyla değil eşinin kendisinin çalışmasını istemesiyle ilgili. Bu yüzden hiç o topa girmedim. Şu an ekonomik açıdan destek olunması gereken bir durum var ben de bu konuda sorumluluğun paylaşılmasından bahsettim. Evde oturuyor demedim, böyle olmadığını biliyorum. Ev işlerinin ne kadar yorucu olduğunu ne kadar vakit aldığını da biliyorum. Ev işleri de paylaşılmalı bana göre.

Eşim çalışmama izin vermiyor da imrendim biraz bacıcağzım

Burada arkadaşlar o kadar boş konusuuor ki size teşekkür ederim
Hepimiz düzgün bir üslupla fikrimizi söyledik ama işinize gelmediği için “boş konuşuyor” olduk. Ne kadar da saygısızsınız.

Bu arada eskilerin bir sözü vardır. Bir eve geçim sıkıntısı girdiğinde, aşk bacadan kaçarmış. Size iyi forumlar.

Fikirlerini düzgünce yazan herkese teşekkür ederim ama geneli nedense üstüme yürüdü ben yanlış bişey yazmadım bu bir tercih meselesi ikilemde kaldım ve sizlere sordum gelen genel yorumlara karşı boş dedim çünkü gereksiz canımı sıktılar

yeni evliler çalışmaz, 5 sene sonra çalışmaya başlar diye bir kural mı var. Tembelsin kısa ve net bu.Yarın öbür gün koca ortada bıraksa ne sigortan yatmış ne elin 1 gün iş tutmuş kalıcaksın ortalıkta. git bi de koştur koştur çocuk yap evlenir evlenmez de. kenarda 3 kuruş var diye de güvenme bir bela gelir nolduğunu şaşırırsın.

Ooo siz benim kocamdan da bu konuyu kendinize dert etmisiniz bela falan hos olmuyor kelimelerinizr dikkat edin çok saldırgansınız

Sevgiliyken karsıydı calısmama bir kaç aylık evliykende eski mağaza işime geri dönmek istediğimde karşı çıktı çalışmanı istemiyorum diye şimdi bulsa almanyaya yollsr işe beni o hale geldi
O zaman şu an derdi neymiş acaba? Bu erkeklerin dengesizliklerine deli oluyorum. Çalışmak istemek gibi çalışmamak da bir tercih. Tabi kii bana göre her kadın çalışmalı ama çalışmak istememenize de saygı duyarım. Eşinizle de konuşun ben evlenirken çalışıyor muydum, sen bu şekilde evlenmek istemedin mi diye belirterek.

Herkes çalışmak zorunda değil tabiyki ama her ne kadar paraya ihtiyacımız yok deseniz de eşinizin hastanede memur olduğunu söylemişsiniz. Tek memurun çalıştığı bir evde -kira ödemeseniz dahi- şu dönemde geçinmek kolay değil. Kartları, faturaları eşiniz ödediği için belki de zorlandığınızın farkında değilsinizdir. Şahsen kendi kartımla harcama yapmasam ben de bir ayda bu kadar para gittiğine inanamazdım. Adam belki de gerçekten zor geçindiriyordur evi.

calismak istemeyebilirsiniz, bu bir tercihtir. esinizin calismanizi neden istediğini öğrenmeye calisin, gecim zorluğu mu yaşıyor yoksa calisan es mi istiyor. gecim zorluğuysa bir yol düşünürsünüz. ama calisan es istediği icinse, bastan bunu size evlenmeden söylemeliydi, kaldı ki evlilik oncesi calismani istemiyorum demis.

Böyle yorumlayan o kadar az ki ben çalışma karşıtı değilim burda herkes yürüyor bana daha çok can sıktılar ben istediğimde hazır olduğumda uygun gördüğüm işte neden çalışmım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…