Çalışmak istemiyorum.

Hanfendi bi türlü mesaj yazamıyosunuz bütün alıntılar boş
Siz neden bu kadar gocundunuz ki hayırdır? Ev hanımlarını neden hakir görüyorsunuz evin işi yok mu? Çoluk çoçuk nasıl bakılıyor? Herkes birçok işi yapacak diye bir kural mı var

Siz neden bu kadar gocundunuz ki hayırdır? Ev hanımlarını neden hakir görüyorsunuz evin işi yok mu? Çoluk çoçuk nasıl bakılıyor? Herkes birçok işi yapacak diye bir kural mı var
Ev hanımlarını asla hakir görmüyorum ne münasebet, zengin kocam bana baksın ben oturcam diyen sizi görüyorum. Bir kadının çocuğuna bakmak için işten ayrılıp evde durması çok büyük bir fedakarlık ve cesarettir. Sizinki evcilik oyunu

Bu konular evlenmeden önce konuşulmalı. Siz konuşmadınız mı?

Günümüzde tek maaşla ev geçindirmek artık mümkün değil. Tek maaş bize yetiyor diyorsunuz ama eşiniz öyle düşünmüyor demek ki.

İlla ki kendinize uygun bir iş bulabilirsiniz. Mesela eliniz yatkınsa protez tırnak, ipek kirpik, microblading eğitimi alın. Güzellik merkezlerinde rahatlıkla iş bulabilirsiniz. Çevremde gördüğüm kadarıyla çok ihtiyaç var.

Veya evde bir şeyler üretin. Macrome, alize puffy iplik ile yapılabilecek çok şey var. Instagramda satış yaparsınız.

Tüm yük eşinizin üstünde olmamalı. Siz de elinizi taşın altına koyun.

Benim kocam zengin değil ki biz orta halli insanlarız sadece böyle düşünen kesimlerde var gerçekte dedim ev hanımlığını seviyorum dedim herkes çalısacak diye bir kuralda yok evcilik diyede dilinize dolanamız hos olmuyor kesin bekarsınız

Ev hanımlığınız da tahminleriniz kadar başarısız değildir umarım. Bence siz eşinizin dediği işlere başvurun zaten almazlar, en azından tatsızlık çıkmaz

İhtiyaç yok gibi ya
Herkes deli gibi o eğitimi alıyor, bı ara ne kadar çok bu eğitimi alan var ucuz da heralde diye arkadaşım için araştırmaya koyulduk
Eğitim fiyatida aZ değil hani 15 bin
İndirimli 12.500

Bence onda da artık yığılma oldu pek çok meslek dalı gibi

Geçinenler geçiniyor erkeğin görevi çalışmak dinende karısını zorlayamaz taşın altına elimi koyarak herşeyimizi aza kanaat getirerek yettirmeye çalışıyoruz ihtiyaç duyduğum an en ağır işe girerim zaten ama çok şükür duymıyorum sadece kocanın baskı kurmasına karsıyım

Evlenmeden once konusmadiniz mi bu durumlari?

Birkac ay raporluydum ,evde kafayi yedim
Sevgiliyken karsıydı calısmama bir kaç aylık evliykende eski mağaza işime geri dönmek istediğimde karşı çıktı çalışmanı istemiyorum diye şimdi bulsa almanyaya yollsr işe beni o hale geldi

Keşke bir işim olsa da çalışsam,yeni evlisiniz,bütün gün evde sıkılmıyor musunuz?Evlenmeden önce eşinizle bu konuda konuşmadınınız mı hiç?

Keşke evlilik oncesi bu dusuncenizi eş adayinizla paylassaydiniz ona göre bi karar verirdiniz, bu tarz sikintilar yaşanmazdı.

Kendi çevremi baz alarak yanılmışım. Eğitim fiyatı da çok yüksekmiş, bu kadarını beklemiyordum :/

Keşke bir işim olsa da çalışsam,yeni evlisiniz,bütün gün evde sıkılmıyor musunuz?Evlenmeden önce eşinizle bu konuda konuşmadınınız mı hiç?
Hiç sıkılmıyorum temizlikti yemekti zaman geçirmeyi seviyorum

Eşiniz aza kanaat getirerek yettirmek istemiyor olmalı ki sizin çalışmanızı istiyor. Hayat standardının daha fazla düşmesini istemiyor haklı olarak.

Daha bugün Migros’a gittiğimde yeni zamlı etiketler basılıyordu. Personeller kendi arasında konuşurken duydum. Hayat gittikçe pahalılaşıyor. Ülkece zor günlerden geçiyoruz. Eşinize destek olmalısınız.

Tamamen paranoyak geçinememe kaygısı öyle bir durum olsa bir dk düşünmem çalışırım ama çok şükür yok
Ama bu ileride başınıza büyük sorunlar açacak gibi duruyor.Eşlerin birbirinden beklentileri farklı,çalışmak istemeyen insan zorla calistirilamaz tabi ama gerçekten başınız baya ağrır bu konuda.İlişkiniz tam oturmadan çocuk yapmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…