çalışmak istemiyorum çözüm bulamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen tek bir hedefe yonelmiyorsun ki ? Yorungen düzensiz. Daldan dala atliyorsun yolda bulurum diyorsun. Ama yola çıkmadan agliyorsun. Şimdi zor gelmiyor ama 3-5 yıla ne yapacağını sasiracaksin. Çünkü her gelen mezun başka donanımla gelecek, zaten işin içinde olanlar belli seviyeye yükselecek rakibin artacak.alanda yenilikler olacak vs vs.

Evet kesinlikle öyle sanıyo ki puanım yetiyo onuda okurum, okursunda yapabilir misin orası ayrı.
Teori ve pratik çok farklı. Bu ekranlarda, ortamlarda, okullarda devamlı dönen bir gerçek: puanım tutuyor diye tıp yazmayın, sosyal beceriniz meslek sevginiz yoksa 10 sene okuyup pişman olmayın.

Konu farkli yerlere evriliyor.
Makine okumak kolay mi geldi.
Keske tıp okusaydım gelmis ust postlarda.
Bir sonraki level benim meslegi sorup ogretmenlik dedigimde ona tenezzül bile etmedigi yazip kapanış.
evet öğretmen oldugunu bilsem baştan ciddiye almazdım bile.

18 yaşıma geri dönsem yapacağım ilk şey olurdu. benim de doktor arkadaşlarım var. mühendislik bırakıp tıp yazanlar var
Tıpı okursun da yapamazsın. Tıpı disiplinli olan herkes okur bunu doktor arkadaslarım diyor mühendislik okumak daha zor fakat şu var Tıpı yapmak uygulamak çok zor. Parası var diye herkes doktor oluyor sonra hastalar köpek muamelesi görüyor. Çünkü hastalara katlanamıyorlar.

Ben büyük büyük konuşmadım, ama gerçekler bu herkes de bir şeyler yapacak diye bir dünya yok. Benim bir yere gelemeyen arkadaşlarım da var, iyi tatlı insanlar yani ben onları doğal halleriyle bu şekilde benimsedim sevdim. Ben de çok şükür bir yerlere geldim gelmeye devam edeceğim çünkü çocukluğumdan beri deli gibi ders çalışıyorum mezun olmadan iş hayatına başladım iyi bir yerde çalışıyorum işe gitmek eğlenceli değil ama şikayetim yok seviyorum çalışmayı. Ama dediğim gibi ben küçümsemek için değil kabullenilmesi gereken şeyi söylüyorum fikrimce. Herkes bir şeyler yapmak zorunda değil, buna gerek de yok, bazen de olmaz yani hayatın bir parçası bu

bulmaya çalışıyorum ama yok. şu 1 yılda kendimi yiye yiye bitirdim kabuslarım bile bu konu hakkında. insanlar o kadar acımasız ki bir kere daha gördüm. çok teşekkür ederim burada bir iki kişi beni anlamış

ben de biraz kafa dinlemesini öneriyorum. Hayat amacını bulsun. Severek yaptığınız işte hiç çalışmış olmazsınız. Ve tembel olduğunu da düşünmüyorum sadece bunalımda.

Ama doktorluk sandığı gibi kolay bir iş değil iyi ki doktor olmamış.

iyi okumuş olsaydınız benim iyi bir okuldan mezun olduğumun 1. sınıftan beri staj peşinde olduğumu son senemde çalıştığımı beklemeden is bulduğumu görürdünüz

Evet ciddiye alınmayacak işini yapamayan öğretmenler var, misal senin öğretmenler seni çok eğitebilmiş gibi durmuyor
lisede okurken öğretmelerde bir öğrenci düşmanlığı görüyordum. şimdi anlıyorum ki direkt insan düşmanlığı var. herkesin hayatı devlette binlerce alım olan düşük puanlı bölümleri okuyarak geçmiyor. öğretmen düşmanı değilim herkesin kendi tercihi. ama şartlar oradayken gelip burda havadan atmak kolay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…