kendisi herhalde hayatı boyunca bir şey almamış kredi çekmemiş borca girmemiş. benim o sene ise başlayan arkadaşım kredi çekip ailesine ev aldı. 6 ay ertelemesi vardı. okulum bitmemişti ama kazancım vardı.
yani burada iş değiştirmeyi en son eleştirecek kişi yengenç
aç defa iş değiştirdi, değiştirdikçe birikmişiyle avrupada geziyor
ben konuda bu ilginç tutumu anlamadım zaten yengenç mezun olalı olmuş 10 sene o istifa et- gez istifa et gez yapınca güzel bir kariyer de
sizin daha 4-5 sene olmuş aradığınızı bulamamışsınız hemen recm mi etmek gerek...
yüksek var evlilik var ne abarttılar
sizin kafanız karışık sizi mutlu edecek şeyi bulamaşsınız, muhtemelen de depresif bir ruh halindesiniz.
ama kendinizi bu halden çıkaracak olan yine sizsiniz -tabi yardım alabiliyorsanız alın da
hava soğuk biliyorum ama arabanız var hiç mi gitmekten hoşlandığınız yer yapmaktan hoşlandığınız bir şey yok?
tip okusaydim demistiniz orada nobet var yahu nasil daha kolay olabilir sabah uyanmaya usenen bir insan icin . gece uc kez kalkip icap derdine hastaneye gidiliyor sabah direk ise yeniden universite okuyup bunlari mi goze aliyorsunuz ?
yavv her tıp okuyan icapli nöbetli çalışmıyor herkes acilci mi radyolog mu pediatrist mi?
aile hekimliği var işyeri hekimliği var
çok rahat bölümler de var -işim ağırlıklı olarak tıp fakülteleriyle
ama her mühendislik okuyan da mühendislik yapmıyor
hatta ülkemizde mühendislik yapan mühendis belki %10 dur
fakülteden çıkınca şaftları kayıyor sonra böyle işte...