- 29 Haziran 2022
- 556
- 1.171
- 39
- Konu Sahibi Savagedaughter99
Yorumu istediğiniz gibi anlamissiniz. Hayatta şans defalarca gülmez ama siz defalarca elinizin tersiyle itmissiniz. Belli bir yaşa gelmissiniz çektiğiniz kredinin harcadığınız paranın hesabını yapabilirsiniz. 20000 gelirim var diyorsunuz kredim 20000 bin deyip 8000 TL yi şak diye bakım ürününe verebiliyorsunuz. Bu size mantıklı geliyor mu. Annenizin çalıştığı aldığı para annenizi ilgilendirir. Asıl siz bunca imkanı olan işleri bırakıp ne hayal ettiniz merak ettim. Konunuz geregi size minnoş cümleler kuramadigim için kusura bakmayinaynı şeyi defala
aynı şeyi defalarca yazmaktan sıkıldım gerçekten sırf yorum yapmak için yorum yapmayın. annem kendi çalışmak istiyor çalışıyor. 10 sene daha çalışırım sen bebek yapmazsan diyor. kan emici gibi derken okusaydınız 5 aydır işsiz olduğumu zaten gelirim olduğunu ama yeni kredi çektiğim için ailemden destek aldığımı bunun zaten beni yeterince mutsuz ettiğini görürdünüz. sizin çocuğunuz olsa ne yapacaksınız? ben çocuğum olsa imkanım olduğu sürece destek olmak isterdim