• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışma Koşullarımız..

Konuştum arkadaşlar çözüm yok tabii ki, peki tamam dedi yani dedim? Mutabakatları bitir, sonra ayrılabilirsin dedi.

Herşeyin bir rutini vardır arkadaşlar belli bir saati ben bu yaşıma gelmişim ne yetiştirilecek elemanım ne de başka bir şey hani burada kendimi sıkmamı gerektirecek bir durumum yok.

Kuzenim 2 sene zorluk çekti girdi, çıktı ama şans güldü ona çok şükür şimdi rahat ediyor işi belli, maaşı seviyesine göre, cumartesi çalışmıyor.

Bana da güler elbet diyorum. Benim ilk işimde burası değil kendi babamın işyerini zaten saymıyorum ama daha sonrasında çalıştığım yerde akşam 6 deyince çıkardık, kime hemen çıktınız, kaçtınız mümkün değil duymadık.

Sanırım sadece acele etmeyip kollamak gerekiyor. Hoş burada çalışma saatlerinden böyle bahsetmediler. Keşke ilk günlerde bırakaaydım hemen

Neden siz fedakarlık yapmak zorunda kalıyorsunuz anlamadım?
Böyle konuları okuyunca eski sevgililerime ne kadar haksızlık yapmışım diyorum ki bu sizin eşiniz.
İlla çalış diye trip yapacak bir erkek hem de eşim tavrım sizinki kadar iyi niyetli olmazdı sanırım.
Mesai saatlerinden ziyade o işyerinde mutlu olmanız önemli.
Benim giriş çıkış saatim şimdilik normal ama mutlu da değilim açıkçası.

Çünkü rahat iş bulmak zormuş. Hafta sonu çalıştırmayan iş yeri yokmuş. Bende kesinlikle çalışmıycam demiyorum ama olsa iyi olur sonuçta, ama saatleri belli olsun bana yeterli

muhasebe de maalesef kurumsal bir firma da olsa çok esniyor zaman
(bizim muhasebede bölüm bölüm bazı bölümler çıkabiliyor servis ile gidenler özellikle)

neyse
benim yaptığım iş saati saatine uymaz şuan rahatımdır ama 5 sakka sonra masama aldığım kahveyi 1 saat olduğunu ferkeder,m içememişimdir... yani gün içindeki yoğunluğunuz normal bana göre

ama
özellikle cumartesi saat 2 olduğunda çantanızı alın ben çıkıyorum deyin...malum siz 2 de çıkış dediniz hiç 2 de çıkmadım şeytanın bacağını kırayım deyin... onlar birşey demeden deyin... ki iş sormalarına fırsat olmasın... ve bunu bir hafta arayla yapın (diğer zamanlarda söylemeyin) inanın kimse birşey demeyecektir... ve o entegre mecbur olacaktır... bana göre

muhasebe maalesef iş saati çok esnektir ama haftada 2 kereden fazla oluyorsa ve o hafta ne kdv ne muhtasarın son günü haftası değilse normaldede 2 den fazla mesaiyeye kalıyorsanız çok anormal
siz birşey söylemezseniz devam eder ama yeni girdiyseniz bir süre daha idare edin

Ne zaman çıkacağım net değil yani işlerini kolayladıktan sonra sanırım

hakkınızda hayırlısı olsun, daha iyi yerlerde iş bulursunuz inşallah:KK66:
tecrübe olduktan sonra inanın iş bulunuyor
kurumsal firmalara bakın maaşları inşaat firmasındaki gibi yüksek değildir ama servis olayları olduğundan kolay kolay mesaiye bırakmazlar

Konuştum arkadaşlar çözüm yok tabii ki, peki tamam dedi yani dedim? Mutabakatları bitir, sonra ayrılabilirsin dedi.

Herşeyin bir rutini vardır arkadaşlar belli bir saati ben bu yaşıma gelmişim ne yetiştirilecek elemanım ne de başka bir şey hani burada kendimi sıkmamı gerektirecek bir durumum yok.

Kuzenim 2 sene zorluk çekti girdi, çıktı ama şans güldü ona çok şükür şimdi rahat ediyor işi belli, maaşı seviyesine göre, cumartesi çalışmıyor.

Bana da güler elbet diyorum. Benim ilk işimde burası değil kendi babamın işyerini zaten saymıyorum ama daha sonrasında çalıştığım yerde akşam 6 deyince çıkardık, kime hemen çıktınız, kaçtınız mümkün değil duymadık.

Sanırım sadece acele etmeyip kollamak gerekiyor. Hoş burada çalışma saatlerinden böyle bahsetmediler. Keşke ilk günlerde bırakaaydım hemen
Nasıl cıkartıcaklar merak ediyorum doğrusu.
İşyerini sanki sen kurtarıcan :KK67:

1yıldır ne salak sacma işlerle. kişilerle tanıştım burdan cine yol olur.

Dur hatta en komiğini anlatım.

Bir kömürcü firmasına girdim 3.gün sizle çalışamıcaz dediler.
Dedim niye. İş öğrenme potansiyelim yokmuş:KK57:
Siz bana şunu yap diye verdinizmi? Hayır :KK67::KK67:
Daha ne boka çıkarıonuz mal dicende. diyemiyonki:KK53:

Baktım öyle yolluyolar. Parada vermiyolar :KK67:
3günlük ücretimi ödermisiniz dedim.:KK37:
Ödediler. çıktım. Çok eleman alıp cıkarıomuş zırtooo. artık ne tür eleman arıyosa :KK67:
Bi rus olamadık :rolleyes::rolleyes:

Çünkü rahat iş bulmak zormuş. Hafta sonu çalıştırmayan iş yeri yokmuş. Bende kesinlikle çalışmıycam demiyorum ama olsa iyi olur sonuçta, ama saatleri belli olsun bana yeterli
tabi ki zor ama en azından az alırsın kafan rahat olur.
Panik atak mı yapıcaklar senı boyle nedir?
Nasıl bi çalışma yöntemi bu yani.
Olmuyosa çık diyolar öylemi.
Sende hemen internete giriyosun.
iş aramaya başlıyosun

Aslında en mantıklısı o işten çıkmak 4000 tl alıyorsa o işin hakkını versin , çıkmamakta neden
ısrar ediyorsun anlamadım yaşlı elemanıda sonradan kimse almıyor haberin olsun evde olsan iş arama vaktin çok fazlada olur

Bahsettiğim bayan da nakliye işi ve sevk işiyle uğraşıyor aynı parayı alıyor. Valla şaşırıyorum bazen, ve sürekli ben burada her şeyi bilirim, kimse yokken ben vardım, ben şöyleyim, böyleyim gibi laflar ediyor. Ben muhasebe birimine alındım, aniden gelip bana şunu bul diyor, sekreter kız yanında oturuyor bir de kendisi liseden arkadaşım sayılır, samimiyetim olmasa da tanıyoruz birbirimizi, birbirimizi görünce de şaşırdık zaten aynı firmada.

tabi ki zor ama en azından az alırsın kafan rahat olur.
Panik atak mı yapıcaklar senı boyle nedir?
Nasıl bi çalışma yöntemi bu yani.
Olmuyosa çık diyolar öylemi.
Sende hemen internete giriyosun.
iş aramaya başlıyosun

Aramaya başladım zaten bakalım hayırlısı..

Ödediler. çıktım. Çok eleman alıp cıkarıomuş zırtooo. artık ne tür eleman arıyosa :KK67:

Ben de buna benzer bir şey yaşamıştım kadın hiç paraya kendi gibi müşavir donanımında birini aldığını zannetmiş.
Benim bilgim kendisine yeterli gelmedi, suçlu ben oldum.
e insaf, ben senin kadar bilgili olacağım ama maaşım 2 bin bile olmayacak.
Bazı insanlar gerçekten enayi arıyorlar.

Ben de buna benzer bir şey yaşamıştım kadın hiç paraya kendi gibi müşavir donanımında birini aldığını zannetmiş.
Benim bilgim kendisine yeterli gelmedi, suçlu ben oldum.
e insaf, ben senin kadar bilgili olacağım ama maaşım 2 bin bile olmayacak.
Bazı insanlar gerçekten enayi arıyorlar.
Çok iş yapsın yarış atı gibi. Ama az maaş istesin.Çalışsın.
Kaçıncı yüzyıldaysak.

Bir firma daha vardı. Yarım gün çalıştım denemek istediler. Tamam dedim:KK53:
Çok beğendiler. Zekama işi kavramama falan ciddi manada cok dile getirip övdüler.
Maaşta anlaşamadık. Maaşda berbattı zaten. İstediğimde ucuk bi rakam değil. Başlangıc için.
Tekrar aradılar. Ya işte AGİ ile şu olur falan fistan :KK67:. AGİ söyledikleri halde benim istediğime denk düşmüyodu.:KK67:
Hem işi bilmeme hayranlar. Hemde maaşta istediğimi vermemekde direniyolar.

Muhasebeyi sanırım angarya iş görüp maaşı yüksek vermiyolar:KK67:

Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Şimdiden bak işe bence. İnşallah bulursun bi an önce.

Çok uzlaşmacısınız.
Eşiniz çok şanslı.
Birisi bana dayatmayla bir şey yaptırmaya kalksa yapacağım varsa da yapmam.
Karakter meselesi.
Keşke hayata sizin gibi bakabilsem.

Kömürcüde ne işi öğrenme potansiyeliniz olacakmış merak ettim doğrusu.
Madene mi sokacaklarmış kömür çıkarmanız için.
Ya da cevher mi işleteceklermiş ya da iş güvenliğini mi sağlatacaklarmış.
:KK46::KK46::KK46:

Back
X