Çalışırken karşılaştığım zorluklar

Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Belediyeler kreşler açmaya başladı onları da araştırabilirsiniz.

Uzun süre evde yoksunuz ve sadece 6 bin kazanıyorsunuz. Bence değmez. Çocuğunuzla geçirecek vaktiniz kalmıyor hiç
Maaşı boşa gitmiyorki çocuk sosyalleşiyor evde olsa ne kadar yetebilir bir anne 3yaşındaki çocuğa ?
Konu sahibinin sigortası yatıyor ilerde emekliliği olucak sonuçta.

Ama 3yaşındaki bir çocuğun gece sürekli uyanması bi garip geldi bana.

Bende devlet anaokula gidecek yaşa kadar evde oturmanızı tavsiye edeceğim. Normalinde etmezdim her ne kadar asgari ücret olsada en azından sigortanız yatıyor emekliliğinize faydası var derdim. Ama hem kreş parasının yüksekliği hemde sizin yorgunluğunuz ve de 7 aydır bir düzen oluşmamış bi süre daha evde oturabilirasiniz

Valla aynen öyle ne yardan ne serden. Yarı yarıya düşmez kaydolurken tüm gün 11.000 yarım gün 8000 demişlerdi
yine düşüyor bayağı
dediğim gibi öğle sonrası bakacak bir büyük varsa kreşini yarım güne düşürebilirsiniz
belki saat olarak sıkılıyordur

Mesleginiz nedir, ilerleme olanaklariniz nedir? Isyeriniz nasil bir yer? Isten memnun musunuz?
Sigortacıyım ben. İş yerim çok ypgun bir yer ve hemen hemen herkesi asgari ücretle çalıştırıyorlar. O yüzden memnun değilim. İlerleme olanağı şöyle kendi özel işlerimizi yapabiliyoruz eş dost akrabaların sigortalarında gün geçtikçe kendi özel işimizi artıyoruz böyle çoğalıyor böyle Bi ilerleme oluyor günden güne

Teşekkür ederim. Düzen oluştu ama bu düzende dediğim gibi şok yıpranan ve bi şeye vakit bulamayan biri var o da benim

E devletten kontrolünü yapıyordum yinr yapayım. Aksine yemiyor paketli gıda olarak soruyorsanız tek yediği paketli gıda çubuk kraker her şeyi bu zamana kadar kendim yaptım evde. Evet çok haklısınız ilerisi için özgüvenli olup kendi başlarına iş halledebiliyorlar. İnşallah düzene girer evet asgari ücrete de zam gelecek ama kreşe de zam gelince yine aynı paraya çalışmış olacağım bana kalan para yine aynı olacak malesef

Cocugum yok ama 3 yasindaki cocuga kres ne katacak ki. Ha sizin size kalan 7 bine ihtiyaciniz varsa yani ciddi bir kalemde sizi rahatlatiyorsa (ne bileyim 7 bini lukse girecek ihtiyaclara ayirmiyorsaniz) calisin, aksi halde bosverin ve cocugunuza vakit ayirin.

Isiniz yükselebileceğini lz bir is mi yani ilelebet asgari mi calisilacak yoksa unvan fln alabileceğiniz bir sektor mu? Eger her şartta asgari alacaksaniz bırakın simdilik ileride baslayin

Merhabalar saat 1 e kadar olan bölümde yine patlarız mesai 08.30 da başlıyor çünkü. Akşam Bi şekilde alır belki ofisine geitrirr felan ma öğlene kadar plan zaman kısıtlı ki öyle Bi yer yok olduğumuz şehirde devlet kreşleri bile 8-9 bin. Evet Bi yandan da boşa gitmiyor diyorum ama sanki maaşımın 3 de ikisini kreşe verince boşa gidiyormuş gibi düşünüyorum. Evet tek başına eşimin maaşından Kreşi de karşılayamaypz çpk masraf çok ödeme var çünkü. O kadar haklısınız ki kalan inanın çerez parası kreşte yıllık 12.000 istediler. Kalan para benzine markete gidiyor Bi anda bitiyor zaten. Allah gercekten hepimizin yardımcı olsun

Akşamları şekerli gıdalar yerse uykusu kaçar enerjisi artar, siz yapmış olsanız bile ne bileyim kek, kurabiye, meyve suları vb. şeyler uykusunu kaçırır.

3 yaşındaki çocuğa kreş baya Bi şey katıyor İngilizce drama dans dersleri var aklınıza gelebilecek her şey var. En önemlisi yaşıtları var artık mahalle kültürü komşuculuk kalmadığı için arkadaşı çok az ama kreşte bir sürü arkadası var ve bu yaş için arkadaşlarıyla vakit geçirmesi çok önemli. Aradaki 7000 i lükse girecek Bi şeye ödemiyoruz rutin ödemeler aslında

Isiniz yükselebileceğini lz bir is mi yani ilelebet asgari mi calisilacak yoksa unvan fln alabileceğiniz bir sektor mu? Eger her şartta asgari alacaksaniz bırakın simdilik ileride baslayin
Eğer asla yükselebileceğim Bi iş değil 10 sene çal ışan da 1nsene çalışan da aynı maaşı alıyor. İlerde başlamak da şöyle yaşım 34 o durumdan dolayı tedirginim

Eğer asla yükselebileceğim Bi iş değil 10 sene çal ışan da 1nsene çalışan da aynı maaşı alıyor. İlerde başlamak da şöyle yaşım 34 o durumdan dolayı tedirginim
Hayır asla yükselebileceğim Bi iş değil olacak orası

Akşamları şekerli gıdalar yerse uykusu kaçar enerjisi artar, siz yapmış olsanız bile ne bileyim kek, kurabiye, meyve suları vb. şeyler uykusunu kaçırır.
Meyve yiyor genelde yemekten sonra bazen de kek felan dediğiniz gibi

Teşekkür ederim onun için çok önemli 2 yaşına kadar bir sürü etkinlik vs yaptım kendim evde baktım ama Bi yere kadar yapılabiliyor malesef. Valla uyanıp bizi yanında istemeye başladı

Teşekkür ederim. Düzen oluştu ama bu düzende dediğim gibi şok yıpranan ve bi şeye vakit bulamayan biri var o da benim
Birde bu arada ben çocuklarımı 4,5 yaştan önce kreşe göndermedim. Evde bakıcı tuttum o yaşlara kadar hem yaşını küçük bulduğumdan hemde bağışıklığı dahada güçlensin diye. Kreşe giden çocuklar ilk etapta çok hastalanıyorlar ne kadar ertelesem o kadar iyi diye düşündüm. Ama benim maddi imkanım vardı herkesin olmayabilir birde kimisi erken yaşta göndermekte istiyor onlarada saygım sonsuz. Bir fikir olsun diye yazdım. Evde en azından 1 sene daha oturabilirsiniz bunu da çok yorulduğunuz için söylüyorum.

Meyve yiyor genelde yemekten sonra bazen de kek felan dediğiniz gibi
Şeker miktarını azaltıp uyku kalitesini kontrol edersiniz etkiliyorsa daha az ya da daha erken saatte yer. Ama şu da var bazı çocuklar uyumayı sevmiyor, az uyku yetiyor benim kuzenim öyleydi mümkün değil uyumazdi geceleri 34 yaşında hala sabaha kadar oturuyor bir de üstüne duruşmalara giriyor :) belki sizin ufaklık da uykuyu sevmiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…