Çalışma saatleriniz nedir ona göre bir kaç önerim olabilirmerhabalar, kızım 3 yaşında ve yaklaşık 7 aydır kreşe gidiyor . ben de kızımın kreşe gitmesiyle beraber çalışma hayatına takrar döndüm. başlarda zorlandık ama alıştık. şimdi şöyle bi durum var . ben asgari ücretle çalışıyorum kreşe şuan 11.000 veriyorum ve yılbaşında tekrar zam gelecek . işim çok yoğun geldiğimde çok yorgun oluyorum ama eşim de ben de kızım uyuyana kadar full onunla ilgileniyoruz . gece sık sık uyanıyor ve beni istiyor akşam geldiğinde de annecim seni çok özledim geceleri uyuturken çok zor uyuyor 1 saat 1,5 saat uyutmak için uğrasyrm ve çoğu zaman yanında uyuya kalıyorum ve o gün akşamı kapatmış oluyorum ne eve dair bi şey yapabiliyorum ne eşimle bi vakit geçirebiliyorum ne de kendime zaman ayırabiliyorum. acaba kreşe erken mi verdim diye düşünmeye başladım böyle hayat nasıl geçecek diye hergün düşünmekten artık sürekli başım ağrıyor . Acaba çalışmak mı hataydı evde kalıp çocuğuma mı bakmalıydım düşünüyorum zaten yaşı geldiğinde okula mecbur gidecek. bu konuda desteklerinizi bekliyorum değer mi bu kadar çileye işten ayrılsam bu sefer de kızımı byük ihtimalle kreşe göndremem benim maaşımdan kreş karşılanıyor çünkü.
Aynen öyle malesef17bın alıp 11bın krese mı veriyorsunuz?
Normalde kadın çalışması taraftarıyım ama sızın durumunuZda çalışmayı bır kaç yıl daha ertelerdım.Aynen öyle malesef
Evet onu ben de düşündüm en azından yarım gün kendime Bi vakit ayırmış olurum evet bence de kendi uyuması lazım 2 yaşından sonra düzene girmişti ama kreşe gittiğinden beridir mi bilmiyorum çok özlüyor bizi ama Bi o kadar da kreşte de çok mutlu orayı atkadaslarını da çok seviyorkreşe yarım gün verseniz destek çıkacak babaanne anneanne var mı
mecbur bakacaklar demiyorum hani gönüllü falan olurlar
böylelikle ödemeniz yarıya düşer mi?
3 yaşında bir çocuğun artık deliksiz uyuması lazım ama bilemedim
Evet 08.30 -18.00.eve gelişimiz 19.00 oluyor yemek ye biraz oyun oyna kitap oku derken zaten 21.00 oluyor sonra da uykuya geçmesi gerekiyor. Evet aldığım para da pul parası resmenNormalde kadın çalışması taraftarıyım ama sızın durumunuZda çalışmayı bır kaç yıl daha ertelerdım.
Çocuk küçük ve parası çok değil.
Calısma saatleri de uzundur cazıp gelmedı.
ne yardan ne serden geçiyor kuzumEvet onu ben de düşündüm en azından yarım gün kendime Bi vakit ayırmış olurum evet bence de kendi uyuması lazım 2 yaşından sonra düzene girmişti ama kreşe gittiğinden beridir mi bilmiyorum çok özlüyor bizi ama Bi o kadar da kreşte de çok mutlu orayı atkadaslarını da çok seviyor
Çok teşekkür ederim Evet O açıdan bakınca 6000 tl için çalışıyor gibi duruyorum söylediğiniz gibi bana da iyi geliyor çalışmak ama işim hem çok yoğun hem de parası az. Aynen öyle inanın olmuyor hem ev işler yürüsün hem çocuğumla eşimle ilgileneyim hem kendime zaman ayırayım gerçekten imkansız zaten ev işlerini salıyorum. Mesela Bi çamaşır topluyorum 3 gün bekliyor sürünüyor orada içime sinmiyor ama ne yapayım.6000 lira için çalışıyorsunuz. Ama ne olursa olsun çocuğun kendi yaşıtlarıyla vakit geçirmeye ihtiyacı var. Bırakın ev dağınık kalsın. Kendi geleceğiniz.için çalışıyorsunuz aynı zamanda. Hem çalışıp hem eve vakit ayırmak zor ama çokta dert etmeyin. Kolaylık diliyorum.
Valla aynen öyle ne yardan ne serden. Yarı yarıya düşmez kaydolurken tüm gün 11.000 yarım gün 8000 demişlerdine yardan ne serden geçiyor kuzum
ben kızın gitse yarım gün demiştim para olarak düşer mi
hani çalıştığınıza değsin
aldığınızın çoğu kreşe gidiyor çünkü
Sabah 08.30 akşam 18.00 çıkışÇalışma saatleriniz nedir ona göre bir kaç önerim olabilir
Çalışma saatlerimiz aynıymış. Dediğiniz gibi eve geliş 19:00 gibi olunca hemen bir bakmışsın 21.00 oluyor.Evet 08.30 -18.00.eve gelişimiz 19.00 oluyor yemek ye biraz oyun oyna kitap oku derken zaten 21.00 oluyor sonra da uykuya geçmesi gerekiyor. Evet aldığım para da pul parası resmen
1 en fazla 1, 5 saat yine bugün Bi sorayım bakalım. Okulda da kendi uyuyormuş üstelik. 5-10 dk içinde sızdığu bile oluyormuş artık sür psikolojisi mi neyse zorlamıyorum uyurken öğretmeniniÇalışma saatlerimiz aynıymış. Dediğiniz gibi eve geliş 19:00 gibi olunca hemen bir bakmışsın 21.00 oluyor.
Benim iki tane biri 3 biri 6 yaşında. onlarda 10. aydır kreşe gidiyorlar. ama uyku saatini 1 saatten fazla tutmadıkları için hiç sorun yaşamadım.
Okulda ki uyku saatinde ne kadar uyuyor sordunuz mu hiç. Belki fazla uyuyordur okulda.
Merhabalar hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama meslek liselerinin uygulama anaokulları oluyor (sabah 8 akşam 5 bizim muhitteki) ya da bağımsız anaokulları.. fiyatları çok cüzi oluyor bir de onlara bakin isterseniz..merhabalar, kızım 3 yaşında ve yaklaşık 7 aydır kreşe gidiyor . ben de kızımın kreşe gitmesiyle beraber çalışma hayatına takrar döndüm. başlarda zorlandık ama alıştık. şimdi şöyle bi durum var . ben asgari ücretle çalışıyorum kreşe şuan 11.000 veriyorum ve yılbaşında tekrar zam gelecek . işim çok yoğun geldiğimde çok yorgun oluyorum ama eşim de ben de kızım uyuyana kadar full onunla ilgileniyoruz . gece sık sık uyanıyor ve beni istiyor akşam geldiğinde de annecim seni çok özledim geceleri uyuturken çok zor uyuyor 1 saat 1,5 saat uyutmak için uğrasyrm ve çoğu zaman yanında uyuya kalıyorum ve o gün akşamı kapatmış oluyorum ne eve dair bi şey yapabiliyorum ne eşimle bi vakit geçirebiliyorum ne de kendime zaman ayırabiliyorum. acaba kreşe erken mi verdim diye düşünmeye başladım böyle hayat nasıl geçecek diye hergün düşünmekten artık sürekli başım ağrıyor . Acaba çalışmak mı hataydı evde kalıp çocuğuma mı bakmalıydım düşünüyorum zaten yaşı geldiğinde okula mecbur gidecek. bu konuda desteklerinizi bekliyorum değer mi bu kadar çileye işten ayrılsam bu sefer de kızımı byük ihtimalle kreşe göndremem benim maaşımdan kreş karşılanıyor çünkü.