Sürekli kuruyemiş aldığım bir site var orada görmüştüm .Tabi heryer de fiyat farkı oluyordur .Yine de ucuz diil elbette evimin olmamasını buna bağlayabilirizGeçen 100 TL ye aldım. 1 hafta evvel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli kuruyemiş aldığım bir site var orada görmüştüm .Tabi heryer de fiyat farkı oluyordur .Yine de ucuz diil elbette evimin olmamasını buna bağlayabilirizGeçen 100 TL ye aldım. 1 hafta evvel.
Antep fıstığı yiyorsunuz sizMoralim bozuluyor iyice. Millet kuş kadar maaşlarla neler yapıyor, biz karnımızı anca doyuruyoz. Vay be.
Konuyu antep fıstığından açtı diye dedim yaBen hala antep fıstığı yiyemiyorum.
Lanet olsun yine fakir kaldım
Ya öle demek istemedim yani insanlar evler ,arabalar alıyorlar benim matematiğim sınıfta kalıyor .Sağ ol sunsea fakirliğimi tekrar yüzüme vurdun.
Ben en iyisi gideyim hesaplarıma bakayım biraz ağlayayım
Ya öle demek istemedim yani insanlar evler ,arabalar alıyorlar benim matematiğim sınıfta kalıyor .
Konuyu antep fıstığından açtı diye dedim ya
Yoksa antep fıstığı biz de yemiyoruz
Ama dikkatini çekerim
Yiyemiyoruz değil yemiyoruz
Sayılır tabi o da ucuz değil zaten Bu arada bende almadım fıstık dedim toplu alırım indirimi beklerim .Çok severim indirimLeblebi de kuruyemiş o sayılır mı ?
Biz en son onu almışız sene 2019 kskdls
Şaka yapıyorum canım, sıkıntı yok
Ama arabamızın modeli düşük işteEn azından senin evin var.
Benim hem evim yok hem de antep fıstığı yiyemiyorum.
Konuyu nereden tutarsan tut fakirim
Elimizde indirim broşürüyle geziyoruz sjdjskdSayılır tabi o da ucuz değil zaten Bu arada bende almadım fıstık dedim toplu alırım indirimi beklerim .Çok severim indirim
Ama arabamızın modeli düşük işte
Hiçbi yerinden standartları tutturamıyoruz
Kim daha fakir kapışmayalım
Üzülüyorum
Halbuki kabuklu findigi eliylen kiran bir sincap olaydi antep fistigina onca para dokmeye gerek kalmazdi.Antep fıstığı yiyorsunuz siz
Olmaz tabi paranız birikiminiz
çok sağolum cidden çok iyi geldi yorumunuzMaşlarımızdan kalıyor. Benim özel bir param olması gerektiğini düşünmedim hiç. Kredi kartım elimde, lazım olanı alır, aldığımı da söylerim. O da aynı şeyi yapar. Cebimde de belli bir miktar nakitim her zaman vardır. Evlilikten sonra edinilmiş mallar zaten ortak. Banka hesaplarının dökümlerinden de nereye ne kadar gittiği paranın kimde toplandığı belli, allah korusun yarın boşanma durumu söz konusu olsa bütün bu akışlar göründüğü için onun hesabındaki paranın yarısı benim, ispatım da mevcut. Birikim konusunda herhangi bir tereddütünüz varsa ortak hesap açar birikimi orada yapar geleceğinizi garanti altına alırsınız.
Eşiniz sizden gizli işler yapsarsa kartı elinden çeker alırsınız ama anladığım kadarıyla şu an böyle bir durum yokken hesabı ikiye ayırmak sadece huzursuzluğa sebep olur. Zaten eşiniz kalan parayı size veriyor. Ve aslında bu sadece sizin değil onun maaşından da kalan para. Bence çok dert etmemelisiniz.
Alınan araba da ev de borç da aslında ikinizin bu durumda paramı kocam alıyor psikolojisine girmeyin derim
benim sürekli alışveriş yaptığım bi bayan var gaziantep te 85 tl di onda enson sorduğumda ıstagram sayfası varSayılır tabi o da ucuz değil zaten Bu arada bende almadım fıstık dedim toplu alırım indirimi beklerim .Çok severim indirim
Yaa sorma bı de herkes bana sorar neyi nerden alalım diye .Yanlış yoldayım belli kiElimizde indirim broşürüyle geziyoruz sjdjskd
Ne kadar fakir de olsak kendi yağımız da kavruluyoruz ama :)
Şaka bir yana çok şükür, bin şükür
Walla buradaki arkadaşlar sitem etmiş size neden 200-300ün hesabını yapıyorsunuz diye de ben size hak verdim çünkü baştan nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor bazı şeyler 3-5 yıl alıştırıp sonra çocuk olunca vs anneye vermeyi keserseniz sizden kötüsü olmaz bence baştan alıştırmayınBu kadar borcu içinde almıyorum aksine anneme aldırıyorum çünkü ödemeler haricinde bize sadece 200 300 kalıyor verdiği parayıda cebinden değil avanstan çekip veriyor ekstra yaptığımız her masraf için kredi çekmek zorunda kalıyoruz sürekli olur diye korkup tepki gösterdim
Kayınvalidem gaziantepli kizicam şimdi ona bana söylemediği için şaka bir yana fiyat farkları oluyordur ürüne göre elbettebenim sürekli alışveriş yaptığım bi bayan var gaziantep te 85 tl di onda enson sorduğumda ıstagram sayfası var
özür diliyorum kalbinizi acıttıysam peki ya oğlunuz geçinemiyorsa o parayı bankadan aldıysa ? peki ya ihtiyacınız değilse ve alışkanlık yapılıp sürekli oluyorsa ? oğlunuz borçtan uyuyamıyor evine bişey alamıyorsa ? benimde annem var birlite temizlik yapıp büyüttü bizi ama yeni dolap yapmak için borçta boğulmuşken beni her hafta arayıp dolap yapcaz para ver demezdi.Hepsini okumadım sayfaların, sadece konu sahibinin bikaç mesajına binaen kendi kendime konuşmak maksatlı yazmak istedim. Bir oğlum var 10 yaşında. Şuana kadar milyon kere hastalandı düştü kaşına bacağına dikiş atıldı sünnet oldu nazlandı her yere kucağımda taşıdım. Allah ömür verirse büyüyüp evlenene kadar her anında yanında olacağım her zorluğa katlanacağım. Maddi imkanımda iyi olsa bir evde alırım. Düğününü yaparım e okudu işi de var, benim evime de 3 maaş giriyor ama oldu ya bikaç kere paraya sıkıştım borç istedim ama ödeyemedim. Gelinim bunu laf etsin. Vallahi kalbim acıdı...
ben de hesap yapmıyorum zaten şimdiiden böyleyse biz ne aile oluruz ne geçiniriz ne çocukyaparız ne birikim ben çocuklarıma ii gelecek sunmak için çalışıcam ama para sürekli uçuyor neymiş kardeşini yüzmeye yazdırcakmışız 30 yaşında kadınWalla buradaki arkadaşlar sitem etmiş size neden 200-300ün hesabını yapıyorsunuz diye de ben size hak verdim çünkü baştan nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor bazı şeyler 3-5 yıl alıştırıp sonra çocuk olunca vs anneye vermeyi keserseniz sizden kötüsü olmaz bence baştan alıştırmayın
kadının 30dan sonra yüzme öğrenesi mi gelmiş hayır madem gelmiş e kendi ödeseymiş ya yüzme kursununun parasını.. e ayrıca corona varken yüzme kursuna gitmek de pek akıl karı değil .. değişikler galiba..ben de hesap yapmıyorum zaten şimdiiden böyleyse biz ne aile oluruz ne geçiniriz ne çocukyaparız ne birikim ben çocuklarıma ii gelecek sunmak için çalışıcam ama para sürekli uçuyor neymiş kardeşini yüzmeye yazdırcakmışız 30 yaşında kadın
Evet değmez ben 200 liranım lafını yapmıyorum eşya taksidimiz çok fazla elimize para kalmıyor kalmayan parayla her ay para istiyorlar ve üstelik evi de başımıza kakıyorlar