bir de aklımı karıştıran sharp marka var onun için de iyi diyolar amaan çok seçenek olunca böyle oluyo eskiden böyle miydi peee
sulu mu bu cnmmm
yok sulu değil toz torbasız diye tozu o görünen yere çekiyo üstünde bi yeri var çeviriyosun orayı tozun elektriğini mi ne alıyoanlatamadım ama sonra adam kapağını açtı salladı ve tozlar uçmadı sanki elekten geçirmiş gibi direk döktü çöpe ve çok kuvvetli yerden kaldıramadım en hızlı seviyede bi de bel destekli düğmesi tuuttuğun yerde çok rahat tavsiye ederim
ayrıca annem sulu kullanıyo ama pek memnun değil hem koku hem de temizleme konusunda ben de üşengecimdir onla uğraşamam yıka su koy dök süpür öff
o yüzden dedim cnm ben sulu istemiorum daaa ama senn kinden düşünmeye başladım hoşuma gittiii
bence de düşün benim taksitleri anca bitti :) toz torbalı da kötü oluyo bence değiştirmesi falan bu kolay
kaça aldın cnmm :26:
ben aldığımda 770ti mağazalarda ama tanıdık birinden aldım 580 e 10 taksit pek de fiyatı düşmedi diye biliyorum ama sen yine de araştır biraz pahalı tabi normal süpürgelere göre
bir kere alınıo ama cnm hem ben gelişinden alırım bnm ki alır yaniiii toptancısından
evet sen de bu yönden şanslısın yaniiii
kız gelinlikte satıo bnmkiler ayy hepten şanslıyım valllaaaa
hhehehe nereymiş orası ya ben de geleyim :) bi arkadaş indirimi yaparsınız herhaldeee
kociş maça daldı beni unuttu
aldım yeşil çayımı bende nete gireyim bari dedim
gelinlik mi alcan
kociş maça daldı beni unuttu
aldım yeşil çayımı bende nete gireyim bari dedim
alcam tabi kız aşkolsun :) hehe gelinlik de alırım beyaz eşya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?