• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayanların Kulübü

yok şekerim aslında nikah olarak evliyim ama tayin için nikah yaptık bu yaz da düğün yapcaz inşaallah :1: :32:

ayyy cnmm yaaa ne güsel bende nişanlancam bu yaz nişanlık bakıom haldır haldır :68::68:

ayyy cnmm yaaa ne güsel bende nişanlancam bu yaz nişanlık bakıom haldır haldır :68::68:

ay valla ben de çok baktım geçen sene ama internetten bak bak bişe olmuyo :) tabi ben tombalak olduğum için anca deneye deneye buldum yakışan bişey ama nişandan sonra 10 kilo verdim bakalım inşallah düğünde şişko fıstık olmicam :1:

ahh bnm niltimi nasıl da unutmuş enişteee tühh onaaaa :57::57: boşver bacım sen gel bize takıl annem biz senn yanındayız bakkk :70:

canlarım iyi ki siz varsınızz,:71:hehe zaten yeniliyo manyaklar :52:

aynen cnm bi de kurtlar vadisi de var bu akşam full doluyuz :)

ay ben kurtardım kocamı kurtlar vadisinden çok şükürr:27:

kızlar bnm ki önceden müptelası idi askerde bnm konuşmayı tercih ediyor :64::64::64:

[/QUOTE]

benimki de öyle deli gibi izlemiyo ama takip ediyo yani :) gerçi sıkılmış bu aralar hep aynı şey diyo dedim yeni mi fark ettin haha :1:

benimki de öyle deli gibi izlemiyo ama takip ediyo yani :) gerçi sıkılmış bu aralar hep aynı şey diyo dedim yeni mi fark ettin haha :1:[/QUOTE]
ohh kurtardın sen kocanııı yaşasınnnn :62::62:

Anaaaam Beşiktaş 2.golünü yedi boynu bükükleeeer
zavallı aşkım :9:
ben gülünce dövecekmiş gibi bakıyo bana:1::57:

Anaaaam Beşiktaş 2.golünü yedi boynu bükükleeeer
zavallı aşkım :9:
ben gülünce dövecekmiş gibi bakıyo bana:1::57:

eheheheh öle olur zaten hep kızıolar hemen yaaa bizim gülmeye hakkımız yok sankiii :57::60::60:

Back