Çalışan Bayanların Kulübü

kızlar bende yavaş yavaş çıkayım 6 da çıkıyorum ama bi arkadaş kahveye çağırdı iş yerinde onun yanına gideyim

hepinize hayırlı akşamlar canlarım yarın görüşmek üzere çok çok öptüm hepinizi

iyiyim vallaaa cnm ne olsun sen nasılsın aynen bende yoruldum tatlım yaaa

ben de iyiyim saol cnm şöyle bi buzdolaplarına doğru bakınıyodum bosch-siemens almayı düşünüyorum ama emin değilim şu anda boschta %40 indirim var napıcam bilmiyorum tavsiye edebileceğin birşeyler var mı

vallaa cnm bnm ki askerde olmasa ona sorardık beyaz eşya satıo bnm ki bizde daha almadık askerden sora alcaz

bosch arçelik vestel ama boschunnn herşeyii iyi oluo die biliorum cnm

hmm anladım arçelik almayı düşünmüyorum hiç bosch hakkında da genelde iyi yorumlar yapılmış ama sadece buzdolapları için arada bi gümbürtü koparıyo demişler tangur tungur :) çok kararsızım ya özellikle buzdolabı konusunda:44:

sorarım benmkine cnm ama ben bosch alcam elektiriki süpürgemi bulaşık makina mı çamaşır makina mı fln

bir de aklımı karıştıran sharp marka var onun için de iyi diyolar amaan çok seçenek olunca böyle oluyo eskiden böyle miydi peee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…