Çalışan Bayanların Kulübü

mandalinacım h.g senn nickini çok seviom ben

kızlar ben size yetişemiyorum yaaa.ne zaman gelsem yoksunuz,tek benim...neyse bende birşeyler karalıyım,bir ara yakalarım sizi.
sabah 8 de kalktım.annem uyandırıyor her sabah,yoksa uyurum 10 a kadar.arıyor,başlıyor günaydıııınnnnnnnnnn diye bağırmaya.o sese daha uyunur mu hemen uykum açılıyor valla.
akşamdan yorgun geldiğim için bulaşığım vardı,hemen kendimi mutfağa atıp yıkadım onları güzelce.sonra 2 çeşit yemek yaptım akşam için.salata bir de ayran yapıp attım dolaba.onlarda olmasa mahvoluruz valla.ordan hemen duşa girdim.saçlarımı kurutmadan makinaya çamaşır attım.kahvaltı hazırladım,eşim uyandı sağa sola çarparak.uykusu ağır da biraz...:) kahvaltıyı yapamadan saçımı fönledim,çamaşırları astım,giyindim,çöpü çıkardım.ve sonuç her zaman ki gibi,aceleden montumu atkımı giyip,bağladım.işe zor yetişiyorum valla.şu evin iş bitmiyor yaaa...yolda annem aradı çok yemek yaptım sizin için.uğrayıp alın diye...canım annecim yaaaaaa

hee ben geldim hemşo
oy can evimden vurdun hemşom türk bayrağı askerim ühüüüü

burdayız kuzum burdaaa sen yaz biz bakarız senn yazdıklarına malum çalışıoz yaaa bazen geç yazıoz sadece afiyet olsunnnn yemekler nefis olmuştur kesin

burdayız burada yakaladın bu sefer

eşin ne yaptı sadece uyudumu yani

benimde canım çekti ama bizim büyük patron izin vermiyor pazar gidip biraz alsam

hoşbuldun nasılsın mutlu

allaha şükür iyiyim canım sen nasılsın?

hee ben geldim hemşo

hoşgeldin canım nasılsın?

bu sefer yakaladın canım bizi

ben seni can evinden furmayı bilirim hemşo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…