• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayanların Kulübü

bir de aklımı karıştıran sharp marka var onun için de iyi diyolar amaan çok seçenek olunca böyle oluyo eskiden böyle miydi peee:20:

bilinmedik markayı alma servisini bulamazsın cnm bişiy oluncaaa :50::50:

sorarım benmkine cnm ama ben bosch alcam elektiriki süpürgemi bulaşık makina mı çamaşır makina mı fln

ben elektrik süpürgemi aldım canım şundan phılıps

$İçerik.jpg

sulu mu bu cnmmm :16:

yok sulu değil toz torbasız diye tozu o görünen yere çekiyo üstünde bi yeri var çeviriyosun orayı tozun elektriğini mi ne alıyo :D anlatamadım ama sonra adam kapağını açtı salladı ve tozlar uçmadı sanki elekten geçirmiş gibi direk döktü çöpe ve çok kuvvetli yerden kaldıramadım en hızlı seviyede bi de bel destekli düğmesi tuuttuğun yerde çok rahat tavsiye ederim

ayrıca annem sulu kullanıyo ama pek memnun değil hem koku hem de temizleme konusunda ben de üşengecimdir onla uğraşamam yıka su koy dök süpür öff

yok sulu değil toz torbasız diye tozu o görünen yere çekiyo üstünde bi yeri var çeviriyosun orayı tozun elektriğini mi ne alıyo :D anlatamadım ama sonra adam kapağını açtı salladı ve tozlar uçmadı sanki elekten geçirmiş gibi direk döktü çöpe ve çok kuvvetli yerden kaldıramadım en hızlı seviyede bi de bel destekli düğmesi tuuttuğun yerde çok rahat tavsiye ederim

ayrıca annem sulu kullanıyo ama pek memnun değil hem koku hem de temizleme konusunda ben de üşengecimdir onla uğraşamam yıka su koy dök süpür öff

o yüzden dedim cnm ben sulu istemiorum daaa ama senn kinden düşünmeye başladım hoşuma gittiii :16:

ben aldığımda 770ti mağazalarda ama tanıdık birinden aldım 580 e 10 taksit pek de fiyatı düşmedi diye biliyorum ama sen yine de araştır biraz pahalı tabi normal süpürgelere göre

bir kere alınıo ama cnm hem ben gelişinden alırım bnm ki alır yaniiii toptancısından :16:

kociş maça daldı beni unuttu :57:
aldım yeşil çayımı bende nete gireyim bari dedim:71:

ahh bnm niltimi nasıl da unutmuş enişteee tühh onaaaa :57::57: boşver bacım sen gel bize takıl annem biz senn yanındayız bakkk :70:

Back