Çalışan Bayanların Kulübü

nasıl ya??? abinin yanında çalışıyorsun ve 450 tl maaş mı veriyor? güzelim insan bin kat eli çalıştıramaz bu ücrete, kardeşini nasıl çalıştırır ki???

ve satış sorumlusu ve ön muhasebeye bakıyorum eşim sabr et diyooo o beni durduruyooo yoksa çok çantamı alıp çıktımmmmm:2::2::2:eşim hem okuyo hem buraya geliyor sabr ediyorummmm

ve satış sorumlusu ve ön muhasebeye bakıyorum eşim sabr et diyooo o beni durduruyooo yoksa çok çantamı alıp çıktımmmmm:2::2::2:eşim hem okuyo hem buraya geliyor sabr ediyorummmm

çok zordur eminim ama napcan cnm şartlar :43:

valla Allah sabır versin canım. Ama başka bir yerde çalışsan daha çok maaş alırsın ya. evlisin sonuçta ev geçindiriyorsun.

insanların zevkleriyle uğraşmak, herkesin kendini tasarımcı sanması ve beni programı kullanamadıkları için beni kullanmaları:47::47::47::47: sinir oluyorummmmmm:47::47::47:

Son düzenleme:
anlatın bakalım bayanlar işininiz en zor yanları neler.

Selam kızlar ben geldim işlerim çok yoğun bide bütün ofiste tekim ancak yazabiliyorum
Benim işimin en zor yanı insanlara laf anlatmak anlasalar neyse ama okadar sabit fikirliler ki laftan anlamıyorlar. Bide işi bilmeyenle iş yapmak beni daha da fazla yoruyor

Selam kızlar ben geldim işlerim çok yoğun bide bütün ofiste tekim ancak yazabiliyorum
Benim işimin en zor yanı insanlara laf anlatmak anlasalar neyse ama okadar sabit fikirliler ki laftan anlamıyorlar. Bide işi bilmeyenle iş yapmak beni daha da fazla yoruyor

hoşgeldin canım. Ne iş yapıyodun sen unnutm kusura bakma :26:

ayh
bende anca gelebildim
çıkıcam birazdan,hem reglimin 2 ve en yoğun günü
hem de kayınvalideciğimin kuzenleri bana ev görmeye geleceklermiş
nasıl ağırlayacaksam bu halimle bilmiyorummm

slm kızlar ben nöbetteyken sayfa almış başını gitmiş

işimin en zor yanı hep insanların en zor zamanında yanında olmak :2:

Back