- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
bheni sinir eetti ya insan kız kardeşine aldıgım maaş 450.....bin minnnet çekiyorummm yyya akıl verin allah aşkınaaa![]()
450tl az deılmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bheni sinir eetti ya insan kız kardeşine aldıgım maaş 450.....bin minnnet çekiyorummm yyya akıl verin allah aşkınaaa![]()
o zaman sanada afiyet olsun
Şuan yemek sonrası mayışıklık söz konusu bende![]()
slm kızlar kimse yok mu![]()
nasıl ya??? abinin yanında çalışıyorsun ve 450 tl maaş mı veriyor? güzelim insan bin kat eli çalıştıramaz bu ücrete, kardeşini nasıl çalıştırır ki???
ve satış sorumlusu ve ön muhasebeye bakıyorum eşim sabr et diyooo o beni durduruyooo yoksa çok çantamı alıp çıktımmmmm:2::2::2:eşim hem okuyo hem buraya geliyor sabr ediyorummmm
çok zordur eminim ama napcan cnm şartlar![]()
anlatın bakalım bayanlar işininiz en zor yanları neler.
milletin 1 tanesiyle uğraşamadığı 40 çocukla aynı anda uğraşmak
bir de her ay düzenli olarak faranjit ' e yakalanmak
insanların zevkleriyle uğraşmak, herkesin kendini tasarımcı sanması ve beni programı kullanamadıkları için kullanmalarısinir oluyorummmmmm
![]()
anlatın bakalım bayanlar işininiz en zor yanları neler.
Selam kızlar ben geldim işlerim çok yoğun bide bütün ofiste tekim ancak yazabiliyorum
Benim işimin en zor yanı insanlara laf anlatmak anlasalar neyse ama okadar sabit fikirliler ki laftan anlamıyorlar. Bide işi bilmeyenle iş yapmak beni daha da fazla yoruyor