Çalışan Bayanların Kulübü

hoşbulduk nasılsınız :)

ben iyiyim kendi adıma canım sen nasılsın?

İyimm canım hava soğuk üşüyorum biraz :18: Sen nasılsın

Hepiniz hoşgeldiniz kıslar

bende iyiyim canım sadece uykum var yine bu hafta dengem bozuldu 12 yada 12:30 da ancak yatabiliyorum yaaa bizim burda da bahar havasa gibi hava var yağmur çiliyo hafide ohhh ne güzel

daha saat 10 da yoruldum çokkkkkkkkkk işim var :43::43:

ben iyiyim kendi adıma canım sen nasılsın?

bende iyiyim canım sadece uykum var yine bu hafta dengem bozuldu 12 yada 12:30 da ancak yatabiliyorum yaaa bizim burda da bahar havasa gibi hava var yağmur çiliyo hafide ohhh ne güzel

aynen bu aralar bende öyleyim geç yatıyorum bide uyamıyorum yattıktan sonrada :47:
daha saat 10 da yoruldum çokkkkkkkkkk işim var :43::43:
kıyamma kankama :29: gelim yardıma dicem ama anlamam o işlerden :10::9:

günaydın canım hoşgeldin ayrı ayrı illerdemi duruyordunuz canım ailenle bu arada gözün aydın canım çok sevindim senin adına.

canım ben KKTC'deyim, ailem İzmir'de:85: :85: evlendim 10 gün sonra buraya taşındım. o zamandan beri de msn ve telefonla görüştük sadece. çok şükür bugün geliyor. doğumgünü hediyesi olarak uçak bileti aldım:46::46:

canım ben KKTC'deyim, ailem İzmir'de:85: :85: evlendim 10 gün sonra buraya taşındım. o zamandan beri de msn ve telefonla görüştük sadece. çok şükür bugün geliyor. doğumgünü hediyesi olarak uçak bileti aldım:46::46:

gözün aydın o zaman canım bol bol hasret gider anneciğinle artık canım:70:

inşallah canım. ben de öyle planlıyorum. inşallah çok mesai falan çıkmaz şu günlerde:46::46:

geldim kızlar çay molası verdim :66: çok yoruldum ama :59:

Back